Freelancer: EstebanGreen
Chia sẻ:
Báo cáo bài thi

Maximizing Parking Layout

In order to minimize costs, the proposed modification only requires painting to demarcate the new design for the parking stalls. It is suggested that some trees be placed to humanize the space (although only a few were proposed in this proposal). The existing accesses from the street have been respected to avoid having to demolish sidewalks and build new ones. I would appreciate if you could give me your comments in order to make the improvements you consider necessary. Sincerely, Arturo S.


                                                                                                            Bài tham dự cuộc thi #                                        10
                                     cho                                         maximizing parking layout
Bài tham dự #10

Bảng thông báo công khai

  • EstebanGreen
    EstebanGreen
    • cách đây 5 tháng

    Hello, the proposed number of parking spaces is the maximum possible, respecting the minimum width of vehicular circulation and optimal turning radius.
    Placing more parking stalls would violate the rules and it would be very complex to maneuver and achieve the necessary fluidity to enter and exit.
    I will be attentive to your comments.

    • cách đây 5 tháng