Any kind of packaging pre media servicescông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
    Tình trạng công việc
    245,264 Any kind of packaging pre media services công việc được tìm thấy, giá USD

Công ty thời trang bán lẻ trực tuyến cần tuyển một freelancer kinh nghiệm 3-5 năm chuyên viết nội dung cho website để: -...bán lẻ trực tuyến cần tuyển một freelancer kinh nghiệm 3-5 năm chuyên viết nội dung cho website để: - Viết các bài blogs theo các chủ đề được quy định trước. - Viết social media posts.

$116 (Avg Bid)
    $116 Giá đặt trung bình
    5 lượt đặt giá
    SEO website lĩnh vực bao bì Đã kết thúc left

...sử dụng tiếng anh cho thị trường Australia, Pháp và Anh. Chúng tôi muốn tìm 1 nhóm Freelancer thực hiện và sẽ trả hoa hồng theo hiệu quả công việc. - Keyword chính: paper packaging và shopping bags. Vì vậy nếu bạn thấy mình có thể nhận được job này vui lòng liên hệ với mìn...

$5081 (Avg Bid)
    $5081 Giá đặt trung bình
    17 lượt đặt giá

Help me in FB fan page.

$127 (Avg Bid)
    $127 Giá đặt trung bình
    33 lượt đặt giá
    Social Media Marketing Đã kết thúc left

Viết content fb, hỗ trợ fanpage,...

$410 (Avg Bid)
    $410 Giá đặt trung bình
    7 lượt đặt giá

Nội dung: Chụp ảnh Cưới Pre-Wedding tại Đà Nẵng trong 2 ngày tại Bà Nà Hill, Hội An, Cây Đa và 1 số điểm khác theo gợi ý của photo Ngân sách: 5tr Thời gian chụp: 14-15/12/2016

$148 (Avg Bid)
    Địa phương
    $148 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

tôi đã có một phần code và các bạn chỉ cần phát triển thêm, dự kiến hoàn thành trong 1-2 giờ

$27 (Avg Bid)
    $27 Giá đặt trung bình
    3 lượt đặt giá
    Thiết kế mẫu phong bì Đã kết thúc left

Job 1: Đã có sẵn mẫu design từ cty mẹ tại nước ngoài. 1 packaging design bao gồm (bao bì cho bánh, hộp bánh và thùng carton). Thay thế các thông tin có sãn tren bao bì bằng tiếng việt: logo, tên sản phẩn, nguyên vật liệu, barcode, .... và có thể thay đổi độ sáng của tổn...

$120 (Avg Bid)
    $120 Giá đặt trung bình
    8 lượt đặt giá
    designer Đã kết thúc left

design of brand identity, packaging, labels, flyers, ....

$139 (Avg Bid)
    $139 Giá đặt trung bình
    14 lượt đặt giá
    Chụp vài bức ảnh Đã kết thúc left

Mình đang cần một bộ ảnh pre-wedding theo phong cách tự nhiên, không cứng đơ như chụp tại studio. Các bạn vui lòng gửi báo giá và thông tin các bộ ảnh đã chụp cho mình tham khảo nhé. Cám ơn nhiều.

$25 - $50 / hr
    Địa phương
    $25 - $50 / hr
    0 lượt đặt giá

Các công việc liên quan đến PR - viết báo - truyền thông

$123 (Avg Bid)
    $123 Giá đặt trung bình
    3 lượt đặt giá

Cửa hàng k...website, bổ sung tem nhãn sản phẩm mới, events banner... Mong muốn: - Trẻ trung, có trách nhiệm trong công việc. - Đã có kinh nghiệm và sản phẩm về thiết kế logo, CIP, packaging. - Phong cách thiết kế Đơn giản, Gần gũi, Trong sáng. - Nếu onsite tại Hà nội càng thuận tiện

$145 (Avg Bid)
    $145 Giá đặt trung bình
    7 lượt đặt giá

Website Content for IT Consulting Services company. Required Pages are HOME ABOUT US • WHO WE ARE • WHAT WE DO • MISSION STATEMENT TECHNOLOGY • APPLICATION DEVELOPMENT • PROJECT MANAGEMENT • SOFTWARE SOLUTIONS CONSULTING • ALLIANCES • TECHNOLOGY EXPERTISE SERVICES • OUTSOURCING • APPLICATION MANAGEMENT

$193 (Avg Bid)
    $193 Giá đặt trung bình

$150 (Avg Bid)
    $150 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

I want to mimic (kind of) the POOSH ad from Kourtney Kardashian’s Instagram page but with my photos. I’m selling stationary (custom caligraphy envelopes and luxe floral arrangements) I want to photoshop portraits of mine and also do a photo I saw (photo shopped based ) I can’t attach here for some reason) anyways I basically want multiple photos thrown

$10 (Avg Bid)
    $10 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

like a social media site user posting, like and comment

$254 (Avg Bid)
    $254 Giá đặt trung bình
    9 lượt đặt giá

Sell ADVERTORIALS and SOCIAL MEDIA ADS to upscale airlines and other transport providers, hotels, restaurants, concept stores, lifestyle brands, museums, galleries, and travel agencies for a travel, design, and lifestyle website. Compensation is on a commission basis.

$61 (Avg Bid)
    $61 Giá đặt trung bình
    2 lượt đặt giá

We are planning to launch our Online shopping, We have website prepared, Facebook page and other social media, We need digital marketing agency which can help us with the full fledged plan. We also need online support to increase our offline sales.

$298 (Avg Bid)
    $298 Giá đặt trung bình
    8 lượt đặt giá
    Redesign home page of the site. 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

Site url : [đăng nhập để xem URL] Home page needs to be redesign to attached image. Kind regards, Mitesh

$25 (Avg Bid)
    $25 Giá đặt trung bình
    23 lượt đặt giá

Create a cartoon graphic for social media accounts of our healthy eating company, Healthy Cave. We want to create a cartoon graphic which includes a caveman (black hair) and cavewoman (blonde hair), stirring a cauldron over a fire, in front of a cave. We would also like to include some sort of odd juxtaposition of modern technology within this caveman

$85 (Avg Bid)
    $85 Giá đặt trung bình
    54 lượt đặt giá

I am in an urgent need of UI/UX designer having exp of 2+ in Photoshop, XD and Video Editing Software. The candidate should be comfortable to work from our Noida Based office.

$831 (Avg Bid)
    $831 Giá đặt trung bình
    4 lượt đặt giá
    Trophy icon Logo Design for a Pet Vitamin Brand 6 ngày left

...The A to Z of pet nutrition 2. Keep your pet ahead of the pack 3. Leading healthy and happy pets The logo needs to be iconic, clean and simple. I would like to see a few options in the responses. The winner of this contest will be my design partner going - the next project after the logos have been completed will be to design packaging on my products

$21 (Avg Bid)
    12 bài tham dự

...can help us in the following: - Our products are educational applications and tools for international schools. - Planning for the digital marketing of the products, and services we provide. - Execution of the digital marketing including branding, website design and development (Wix platform), SEO, social marketing (linkedin, facebook, twitter), email

$27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Giá đặt trung bình
    40 lượt đặt giá
    paid social media marketing plans 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

I need some help with internet marketing. plans as per reach (intention leads) fb, instagram. monthly package needed..

$36 (Avg Bid)
    $36 Giá đặt trung bình
    9 lượt đặt giá

You can download original Osclass here at [đăng nhập để xem URL] and perform your work on the version 3.8. Pre-requisite (Only bid if you): - Have strong experience with OSclass and its underlying database architecture. - Have strong experienced with both SQLITE and MYSQL server. - Understand SQLITE & MYSQL are NOT the same and the challenges involved

$155 (Avg Bid)
    $155 Giá đặt trung bình
    7 lượt đặt giá

I need about three four wrappers designed for a demo.

$57 (Avg Bid)
    $57 Giá đặt trung bình
    22 lượt đặt giá
    Render FMCG packaging bottles in MODO 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

...this job. Thanks. I have a number of CAD models which will need to be rendered in MODO. It's very important to use MODO as this is a test for a larger project which you may also be able to help with should it be successful. If you have experience in creating your own shaders, using MODO with colorway or FMCG packaging rendering (bottles, liquids, labels

$634 (Avg Bid)
    $634 Giá đặt trung bình
    21 lượt đặt giá

...wearing products to the game fishing industry. We are looking a for a logo to be designed for the company that can be used on social media, packaging etc and can be available in High resolution in all formats. The emphasis of the logo should be a 'H' graphic along with the brand name "Halo Fishing" and the tagline "the purest from" below. We wo...

$58 (Avg Bid)
    $58 Giá đặt trung bình
    105 lượt đặt giá

...Logo is required as " MediaNest" Meaning of which is all media and advertising solutions are available under one roof. 2. Its a Media Advertising Company working for advertisement related to Print Media, OOH, tv and Digital Advertising. 3. Key functions are advertising, events as well as Media buying and Planning. 4. Logo should be attractive

$17 (Avg Bid)
    10 bài tham dự
    Social Media 6 ngày left

I need a social media person to help me setup my online social media effectively and then help me to run it

$16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Giá đặt trung bình
    26 lượt đặt giá

An Australian startup planning to launch services marketplace like upwork, freelancer but focused on a specific industry only. Clients and service providers will participate from various locations. We will be acting as a marketplace to connect these customers with escrow milestone based payment options. Looking for an expert or an organisation to create

$1556 (Avg Bid)
    $1556 Giá đặt trung bình
    Social media Branding 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

Incresae my brand awareness on Social media.

$5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Giá đặt trung bình

$245 (Avg Bid)
    $245 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

looking for a Social Media Master. needs to have a proven track record working FB IG Paid for promotions and google add words. posting on all SM platforms increasing social media following and presents Please can you give me an idea of cost for your services and also please match it with a clear KPI outline plan and structure that you’d hope to achieve

$18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Giá đặt trung bình
    SOCIAL MEDIA GURU 6 ngày left

URGENT NEED A SOCIAL MEDIA EXPERT FOR MY CLIENTS AND MY BUSINESS ASAP Basically i need to import data from a csv file. I have approximately 120,000 people on my database that i would like all email addresses added to my facebook page and then added to a private facebook group i need advice asap to work

$6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Giá đặt trung bình
    Electrical socket shell design (Type D) 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

...fabrication 4. File delivery in industry standards 5. Ease of use by consumer 6. Ease of packaging 7. Ease of assembly 8. Very compact 9. On/off button 10. Type D sockets 11. Materials considered (PC + ABS + COPPER) [đăng nhập để xem URL] to Indian industry standards 13. CE and Rohs compliant 14. Copies of the sample will not accepted, please submit original i...

$339 (Avg Bid)
    $339 Giá đặt trung bình
    19 lượt đặt giá
    Trophy icon Cat food packaging. 13 ngày left

Packaging design for a brand of cat food from the UK. It is a gluten-free cat food consisting mainly of cod, salmon, tuna, sardines and chicken. Design elements include : High meat content. Developmental Nutrition. Excluding grains. No rice. No corn. Hope to show the traditional British style of packaging specific

$100 (Avg Bid)
    1 bài tham dự

I would like to deliver quarterly report for my business to a number of my investors. Most of the detail will be sent through. Looking for someone to format information and include photos and graphs to make it look professional. I will send through photos and financial data. Please look at Bingo Industries Australia quarterly report. This is very

$103 (Avg Bid)
    $103 Giá đặt trung bình
    13 lượt đặt giá

Hi, I am looking for UI/UX designer having exp. in Adobe Photoshop, Adobe XD and any Video Editing software. The candidate should have at least 2 yrs of experience. The candidate should be comfortable to work Full-Time from our Noida based office. The contract duration is 3 Months+Extendible. Interested candidates can send their resume at Arafat

$756 (Avg Bid)
    $756 Giá đặt trung bình
    5 lượt đặt giá

Our small organisation is organizing an event in Delhi on 27th and 28th April and would like to promote this study abroad and immigration seminar on social media.

$143 (Avg Bid)
    $143 Giá đặt trung bình
    20 lượt đặt giá

complete a-z help with social media, SEO, branding, and marketing content for real estate and loan website: Representing my business on social networks to customers, partners, prospects, and the public. Keeping our audience engaged by regularly sharing relevant news and information, both our own branded content and from other sources. Responding effectively

$154 (Avg Bid)
    $154 Giá đặt trung bình
    52 lượt đặt giá

We are Bus and Limousine Company, and we are looking for someone to create articles for social media and content for the site

$96 (Avg Bid)
    $96 Giá đặt trung bình
    20 lượt đặt giá

Hi I am looking to have a logo and packaging created for a Cosmetic beauty brand. I have some sample of the font and colors I would like to use.

$75 (Avg Bid)
    $75 Giá đặt trung bình
    121 lượt đặt giá
    N Beauty Skincare Brand 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

...the limited packaging space of skincare containers/packaging. Should resonate with more asian/korean style but target market flexible for western markets i have some concept logo design, which plays with fonts. I would look for the elaboration of my concept or fresh new ideas also welcomed. In the font I used Megrim, but the limitation of tools, I cannot

$26 (Avg Bid)
    $26 Giá đặt trung bình
    80 lượt đặt giá

We are a hospitality group in need of a video editor to cut video footage together with a pre-recorded voiceover for a Kickstarter campaign. All footage and voiceover is existing and will be provided by us. We require: o 1 x 180 sec cut with voiceover o 1 x 90 sec cut with voiceover o 1 x 60 sec cut with script overlay (in a insta tile) **Initial

$278 (Avg Bid)
    $278 Giá đặt trung bình
    30 lượt đặt giá

We are a car , bus , truck , transportation , Limousine based com...truck , transportation , Limousine based company in UAE over 13 years . having a fleet of above 2500 vehicles . we are looking for freelancers who can creative attractive banners & flyers on daily basis on contract basis . this will be used to run through our social media platforms .

$336 (Avg Bid)
    $336 Giá đặt trung bình
    57 lượt đặt giá
    iOS App Tester 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

Hi, We are about to complete development of our mobile application in iOS Swift 4 and looking for a tester (individual) who has vast experience in Software and application testing to perform testing of our application. It will involve multiple level of testing the application with all kind of format like Functional Testing, Performance Testing, Interruption

$329 (Avg Bid)
    $329 Giá đặt trung bình
    23 lượt đặt giá

I need you to write some content for a website.

$114 (Avg Bid)
    $114 Giá đặt trung bình
    30 lượt đặt giá

I need a good packaging design for my 30 products, 8 side bag, +91 9747610630 this is whatsapp no, come 2 Whatsapp