App neopets makencông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  911 app neopets maken công việc được tìm thấy, giá USD
  Maak een Website Đã kết thúc left

  Het maken van een website voor een hoveniersbedrijf. werkzaamheden tuin aanleg en onderhoud , boomverzorging, tuinontwerp.

  $780 (Avg Bid)
  $780 Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá

  Ik ben bezig met het maken van een zwangerschapsdagboek (invulboek). Ik heb een iemand nodig die de illustraties kan maken en eventueel de vormgeving kan doen. Im making a pregnancy jornal, I need someone for the desing and illustration of the book.

  $1152 (Avg Bid)
  $1152 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  Schrijf Software Đã kết thúc left

  Hallo, Ik zoek iemand die een script voor een externe website kan maken. Het script moet automatisch een aantal nummers op een website testen en elke gevonden pagina opslaan of er een print screen van maken (de nummers staan in de URL). Het gaat over een website die objecten verkoopt. De bedoeling hiervan is dat ik verborgen pagina's kan vinden van

  $278 (Avg Bid)
  Khẩn cấp
  $278 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Wij zijn op zoek naar iemand die wolkenluchten kan maken die sterk uitvergroot kunnen worden voor een LED wolkenplafond. Naast wolken willen we ook takken en bomen in verschillende designs.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Schrijf enkele Artikelen Đã kết thúc left

  Als ik een product zie op internet, hoef ik alleen informatie op te zoeken en daarmee kan ik dan bijvoorbeeld een artikel van maken.

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Krijg Verkeer naar mijn Website Đã kết thúc left

  ssl werkend maken in 123flashchat versie 10 in html5 de link [đăng nhập để xem URL] werkt wel. (ssl is werkend voor [đăng nhập để xem URL]) de link naar het [đăng nhập để xem URL] werkt niet mijn aanpassingen in de [đăng nhập để xem URL] werken tot nu toe niet.

  $136 (Avg Bid)
  Nồi Bật
  $136 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  mailserver Đã kết thúc left

  graag zou ik een mailserver willen laten maken die niet in spam/ongwenst mail gaat.

  $173 (Avg Bid)
  Khẩn cấp
  $173 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  logo Đã kết thúc left

  Logo maken sensoren maken djsvajsjs

  $49 (Avg Bid)
  $49 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  Voor een project ben ik op naar een programma, een .exe besta...maar de hash kan hij niet veranderen. Als het mac en hash overeen komen wordt het ip-adres opgeslagen en anders niet. Volgens mij is het heel simpel, ik ben goed in het maken van websites maar van uitvoerbare exe bestanden heb ik geen kaas gegeten. Wie gaat deze mini uitdaging aan? na

  $62 - $124
  $62 - $124
  0 lượt đặt giá
  Schrijf Software Đã kết thúc left

  Wij zijn op zoek naar een specialist op het gebied van Microsoft Expressionweb en/of Frontpage. Omdat wij veelvuldig gebruik maken van dit systeem lopen wij regelmatig tegen problemen aan met betrekking tot de juiste werking van linkjes en pagina's. Wij zoeken hierbij een support/ondersteunende rol van een specialist.

  $2868 (Avg Bid)
  Khẩn cấp
  $2868 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Trophy icon Ontwerp een Logo Đã kết thúc left

  ...baardagaam moet een witblits zijn of iets duisters. maar wel zeer realistisch worden zodat het wel echt lijkt verder hebben jullie de vrije hand om hier iets bruuts van te maken. ik heb foto`s hierbij ingevoegd zodat jullie een idee hebben van wat ik ongeveer bedoel. foto 1 is het soort thema wat ik zoek ( enkel de het gezicht ) en dan deze kop

  $34 (Avg Bid)
  Được đảm bảo
  $34
  5 bài tham dự

  Ik ben freelancer, heb een template gevonden maar ontbeer de kennis om er zelf iets naar eigen smaak van te maken.

  $157 (Avg Bid)
  $157 Giá đặt trung bình
  22 lượt đặt giá
  Ontwerp een Logo Đã kết thúc left

  Ik ben een DJ en ik zou heel graag een eigen loge hebben zoals Don Diablo etc. het mag met de initialen gedaan worden of en ook zeker iets dat met kernreacties of atomen te maken heeft. De naam die je moet gebruiken is "ATOMIC OUTBREAK"

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá
  Developer voor MineCraft mod Đã kết thúc left

  Beste geintreseerde, Wij zijn op zoek naar iemand die een minecraft mod voor ons kan maken. De mod zelf bestaat al maar voldoet niet aan de functies die we nodig hebben. De bedoeling is als volgt: World Downloader: 1. Met de orginele world downloader kom je sommige server niet binnen. (Voorbeeld: SprookjesCraft. 2. Met de orginele world downloaders

  $54 (Avg Bid)
  $54 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Beste geintreseerde, Wij zijn op zoek naar iemand die een minecraft mod voor ons kan maken. De mod zelf bestaat al maar voldoet niet aan de functies die we nodig hebben. De bedoeling is als volgt: World Downloader:

  $579 (Avg Bid)
  $579 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Ik wil een Logo maken mijn merk DENIM CAPTIVITY DENIM CAPTIVITY heeft veel jeans en denim en casual kleding, vergelijkbaar met Diesel en Replay en G-Star, heeft alles in de collectie maar voornamelijk veel broeken voor mannen en vrouwen van verschillende leeftijd. Het gaat voornamelijk om kleding maar in de toekomst kan ook eventueel parfums en tassen

  $35 (Avg Bid)
  $35 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá
  Ontwerp een Logo Đã kết thúc left

  Ik wil een Logo maken mijn merk AOCOA ( Casuals of Amsterdam ) Een Hi END kleding merk. AOCOA heeft meer allure en is vergelijkbaar met dolce & gabbana en Armani, heeft alles in de collectie maar voornamelijk veel broeken voor mannen en vrouwen van verschillende leeftijd. Het gaat voornamelijk om kleding maar in de toekomst kan ook eventueel parfums

  $34 (Avg Bid)
  $34 Giá đặt trung bình
  26 lượt đặt giá

  Een website aanpassen + afmaken naar behoren Compatible maken voor verscheidene apparaten (telefoon, tablet, browsers)

  $503 (Avg Bid)
  $503 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  Op basis van een aangeleverde foto van een dier wordt u gevraagd een natuurgetrouw 3D model te maken dat gebruikt kan worden voor latere 3D print.

  $185 (Avg Bid)
  $185 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Maak een Website Đã kết thúc left

  Omzetten van bestaande site (Wordpress) naar Divi template (Wordpress). Hiervoor moet eerst een nieuw ontwerp worden gemaakt. Dus: 1. Nieuw ontwerp maken 2. Ontwerp omzetten naar Divi

  $245 (Avg Bid)
  $245 Giá đặt trung bình
  28 lượt đặt giá
  Logo herontwerpen Đã kết thúc left

  Wij willen graag ons bestaand logo herontwerpen zodat we een vector bestand daarvan hebben. Die zijn we namelijk kwijt. Alle converters etc zorgen voor lage kwaliteit du...zodat we een vector bestand daarvan hebben. Die zijn we namelijk kwijt. Alle converters etc zorgen voor lage kwaliteit dus dan maar de oplossing om iemand anders het te laten maken.

  $57 (Avg Bid)
  $57 Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá

  Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar: Een ster in organiseren, een ster in mijn taken bijhouden, een manus van alles voor op kantoor en administra... energiek en een echte duizendpoot in een kantoor omgeving en ook zeer zelfstandig? Schrijf mij dan! Misschien werken wij dan binnenkort samen om deze wereld beter te maken. (huidverzorgingsmerk)

  $36 (Avg Bid)
  Địa phương
  $36 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Ontwerp een Logo Đã kết thúc left

  een logo maken voor mijn t shirt

  $48 (Avg Bid)
  $48 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  WordBrievenGenerator Đã kết thúc left

  ...persoonlijk te maken. 9. Bij Offline desktop versie worden gegevens op computer vd gebruiker opgeslagen. Dus niet online. Graag ontvang ik jullie voorstel voor bovenstaand verzoek. Uit voorstel moet duidelijk worden dat bovenstaande beschrijving duidelijk is. Snelheid van oplevering eerste beta versie is van groot belang bij maken van de keuze.

  $4822 (Avg Bid)
  $4822 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá
  Trophy icon Ontwerp een Logo voor ECO LINES Đã kết thúc left

  We zijn een startend bedrijf en willen onze eerste logo maken. Onze zaak wilt intercity bus lijn opstichten in Congo. Onze kleuren zijn groen en wit. We hebben al een tussen ontwerp maar u logo mag er afstand van nemen.

  $56 (Avg Bid)
  Được đảm bảo
  $56
  1 bài tham dự
  Ontwerp een Brochure Đã kết thúc left

  Hi, ik ben op zoek naar een designer die ons kan helpen met het maken van een product flyer (voor sales) in onze huisstijl.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá
  Schoenensite maken. Đã kết thúc left

  Schoenensite in het nederlands.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Voor onze klanten willen we graag een app maken die kan draaien op een kiosk met touchscreen. De klant wilt foto's, reclame films en specs tonen op het kiosk scherm. For our customers, we want to create an app that can run on a kiosk with touch screen. The customer want pictures , commercials and specs show on the kiosk screen .

  $1252 (Avg Bid)
  $1252 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Telecom bedrijf zoekt naar een designer die een website zou kunnen maken die goed lijkt op [đăng nhập để xem URL]

  $48 / hr (Avg Bid)
  $48 / hr Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  ik heb zelf een aantal mooie plaatjes en een logo gemaakt, maar ik heb een meer grafische specialist nodig die hier iets moois van kan maken. met programma 'Paint' is het niet mooi.

  $115 (Avg Bid)
  $115 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá
  Mobile development Đã kết thúc left

  Android App Ik heb al een ontwerp Wij zoeken een top ontwerper om onze Android game af te maken. Een mooie uitdaging voor een codecrack.

  $3052 (Avg Bid)
  $3052 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Maak een Website Đã kết thúc left

  Een aantal jaren geleden hebben een eigen web applicatie gemaakt. Sinds vorig jaar zijn we druk bezig geweest met het maken van een nieuwe versie waarin een hoop nieuwe functies zitten en het grafisch aspect ook een update heeft gekregen. Nu zijn we bij de laatste fase aangekomen en lopen we tegen een aantal problemen aan bij het koppelen met de bestaande

  $466 (Avg Bid)
  $466 Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá

  ...een freelancer die met een eenvoudige tool zoals [đăng nhập để xem URL], blog artikelen kan voorzien van mooi, en vooral nuttig visueel materiaal met als doel de content begrijpelijker te maken en bezoekers te helpen de geschreven tekst sneller en gemakkelijker te verteren. De opdracht is als volgt: Het voorzien van bestaande artikelen van: - titelafbeelding (grote

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Chiptuning File's maken Đã kết thúc left

  Graag zou ik iemand willen die chiptuning file's maakt en mij dit ook kan aanleren prijs valt te bespreken

  $339 (Avg Bid)
  $339 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Omschrijving Het gaat om een project waarin een hele gave web en app applicatie gebouwd wordt voor een grote financiële dienstverlener. De kandidaat is werkzaam in de back end. Dit betekent het ontwikkelen van microservices in GO, het maken van API's naar bronsystemen en de verschillende front-end omgevingen. Naast het ontwikkelen is meedenken en

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  Wij zijn op zoek naar een producent die in staat is een sample voor ons te maken van een door ons ontworpen sneakerdesign. Bevalt de sample dan heeft u er een nieuwe vaste partner bij! Bent u geschikt? Neem graag direct contact met ons op.

  $191 (Avg Bid)
  $191 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Help mij met Marketing Đã kết thúc left

  Wij zijn een kleine organisatie. Onze specialiteit is het maken van biologische soepen met bijzondere smaken. Momenteel ondergaan wij een strategische verandering waarbij wij nieuwe, aanvullende producten op de markt willen brengen. Wij hebben hierbij hulp nodig met bijvoorbeeld de naamsbekendheid vergroten, het product zoveel bij de doelgroep te krijgen

  $130 (Avg Bid)
  $130 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  ik wil een site maken met dezelfde tool als op deze site: [đăng nhập để xem URL]

  $155 (Avg Bid)
  $155 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Ontwerp een Logo Đã kết thúc left

  Ik zou graag een logo willen maken voor een youtube channel waarop ik EDM muziek ga promoten. Simpel design met een leeuwen gezicht (afbeelding heb ik al gezocht).

  $31 (Avg Bid)
  $31 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  Krijg Hulp van een Klusjesman Đã kết thúc left

  Klusjes in en rondom het huis, zoals schilderen en netjes maken.

  $18 / hr (Avg Bid)
  Địa phương
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Ik wil een doosje voor manchetknopen laten maken. Ik denk aan een wit doosje met daarop een tekening van een rijtje karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden. In blue metallic. Idee van Delfts Blauw. Heel benieuwd hoe dit er uit zou kunnen komen te zien!

  $87 (Avg Bid)
  $87 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Schrijf een Verslag Đã kết thúc left

  Graag wil ik tegen betaling mijn eindopdracht voor mijn HBO logistiek manager laten maken. Ik volg een thuisstudie.

  $418 (Avg Bid)
  $418 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  LowBudget - Office management en verkoop voor website in Horeca. Enthousiaste dame/heer gezocht, die niet snel schrikt. Het gaat om een...Horeca. Enthousiaste dame/heer gezocht, die niet snel schrikt. Het gaat om een idee wat nog niet helemaal is uitgewerkt en waarin geïnvesteerd moet worden om het rendabel te maken. Ben jij mijn nieuwe partner ?

  $35 (Avg Bid)
  Địa phương
  $35 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Maak een Website -- 4 Đã kết thúc left

  ***ENKEL NEDERLAND EN BELGIË*** Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een website kan maken om digitale currency te exchangen zoals paypal naar payza en verder. Een voorbeeld website : [đăng nhập để xem URL]

  $5432 (Avg Bid)
  $5432 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Maak een Website -- 2 Đã kết thúc left

  ***ENKEL NEDERLAND EN BELGIË*** Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een website kan maken om digitale currency te exchangen zoals paypal naar payza en verder. Een voorbeeld website : [đăng nhập để xem URL]

  $5168 (Avg Bid)
  $5168 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  illustratie Đã kết thúc left

  Ik zoek iemand die een afbeelding kan maken van een heilige. Bijv. de heilige St. Rita. Ik heb een bepaalde style in gedachte maar het mag niet hetzelfde zijn. Op bijgevoegde afbeeldingen staan voorbeelden gezichten in die style. Zij moet een gewaad aan hebben en een goudkleurig aureool om haar hoofd en een heilige uitstraling. Evt. een decoratie daarom

  $36 (Avg Bid)
  $36 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá
  Maak een Website Đã kết thúc left

  ***ENKEL NEDERLAND EN BELGIË*** Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een website kan maken om digitale currency te exchangen zoals paypal naar payza en verder. Een voorbeeld website : [đăng nhập để xem URL]

  $5355 (Avg Bid)
  $5355 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Een website zoals 2dehands.be Đã kết thúc left

  Kan er iemand voor mij een website zoals [đăng nhập để xem URL] maken? Graag een berichtje. Graag enkel WEST-EUROPESE FREELANCERS...

  $640 (Avg Bid)
  $640 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Maak een Website Đã kết thúc left

  ***ENKEL NEDERLAND EN BELGIË*** Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een website kan maken om digitale currency te exchangen zoals paypal naar payza en verder. Een voorbeeld website : [đăng nhập để xem URL]

  $4551 (Avg Bid)
  $4551 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá
  Illustreer een Eindbaas Đã kết thúc left

  Wij zijn een online studiekeuzemethode en zoeken iemand die een online illustratie (het liefst als vector) kan maken van een "Eindbaas". Deze eindbaas stelt de eindexamenleerling (16-18 jaar oud) vragen over zijn definitieve studiekeuze. Wat ik me voorstel bij een eindbaas is iemand achter een bureau die je streng aankijkt. De eindbaas hoeft niet per

  $106 (Avg Bid)
  $106 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá