Audio engineering projectcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  5,000 audio engineering project công việc được tìm thấy, giá theo USD
  nghe-sach-noi Đã kết thúc left

  - web đang chạy bình thường + sau khi aws của amazon nâng cấp thì API nhúng - của List nghe của web bị lỗi font - và 1 sô file audio không phát báo lỗi cần fix - hoặc hướng dẫn Fix trên aws cảm ơn!

  $220 (Avg Bid)
  $220 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool: 1/ Kiểm tra 1 đoạn audio A (file .mp3) dài 3 – 7 giây có trong 1 audio dài B (3 tiếng). Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài 2/ Cắt đoạn audio ngắn A và ghép bằng 1 audio khác C, D, E vào trong audio dài B. Thời lượng C, D, E có thể không giống A Toàn bộ Audio là hội thoại tiếng việt. Bạn tư vấn cho mình nhé. Folder sample: !Ao5ZQJ84DPaai71g0CzvKtoJI0_kJQ?e=dS7C27

  $145 (Avg Bid)
  $145 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Cần thuê người code AutoIT sử dụng Webdriver để Auto điều khiển Chrome. ==== Dữ liệu đầu vào : - File Txt chứa link Mục tiêu cần click vào. - File Txt chứa Link Random Ưu Tiền khi đã vào trang mục tiêu. - File Txt chứa các Website Trung Gian. - Cổng API kết nối vào Website chứa dữ liệu IP. - Data áp cứng mã fingerprint cho từng cấu hình, mỗi cấu hình một mã fingerprint khác nhau. Canvas, audio, webrtc, client rect, webgl, timezone, resolution, location, video output, audo input, ram, cpu, v.v… (Để Fake thông tin Profile truy cập) Mô tả hành vi của bot : - Dùng Webdriver mở Chrome mới lên với thông số mã fingerprint MỚI HO&Agrav...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool kiểm tra 1 đoạn audio tầm 3 - 7s có trong 1 audio dài. Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài hoặc cắt, ghép đoạn audio ngắn bằng 1 audio khác. Audio có thể là nhạc việt, hội thoại tiếng việt ,...Bạn tư vấn cho mình nhé.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình đang cần một tools có thể giải mã và mã hóa lại một tệp Lua với một thư viện của nhà làm game tên game : Cửu Âm Chân Kinh PC file thư viện và file lua mình có đính kèm bên dưới https://www.vn.freelancer.com/projects/reverse-engineering/tools-tin-Lua/files

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình đang có dự án làm về website học tiếng Đức online hoàn toàn miễn phí cho người dùng: + Bài giảng bằng video + Các bài tập theo từng kỹ năng nghe nói đọc viết được thiết kế đa dạng, có file audio, thu âm giọng nói và check đúng hay sai. + Sử dụng các tính năng đăng nhập để học +Tính năng thanh toán + Luyện thi, làm bài test trình độ với bộ đề + blog bài viết ....

  $4435 (Avg Bid)
  $4435 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Cắt ghép video có sẵn Đã kết thúc left

  Xin chào mọi người! Mình cần tìm một bạn cắt và ghép các video đã có sẵn. Mục tiêu chỉ là cắt các phần dư thừa trong các video và ghép lại thành các video hoàn chỉnh, sau đó render ra chất lượng cao. Không cần chèn hiệu ứng hay audio. Yêu cầu nhỏ xíu là mình cần trao đổi video qua USB trên địa bàn HN nên chỉ các bạn ở HN mới phù hợp với công việc. Vui lòng nhắn tin để biết thêm chi tiết công việc. Xin chân thành cám ơn.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  Công ty DFM ENGINEERING hoạt động trong lĩnh vực tư vấn, phát triển các giải pháp phần cứng và phần mềm. Chúng tôi cần tuyển một số Freelancer có kinh nghiệm, thành thạo các Skills sau: + Dev-Ops + Docker + Kubernetes et Angular JS - Lương tính theo giờ hoặc thỏa thuận theo gói công việc, sẽ thỏa thuận theo task cụ thể - Các ứng viên thành thạo một trong các kỹ năng trên vui lòng liên hệ và gửi CV về phòng nhân sự công ty DFM ENGINEERING. Chúng tôi sẽ liên hệ với ứng viên để trao đổi cụ thể hơn về công việc và mức lương. Lưu ý CV cần chi tiết các kỹ năng, kinh ...

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 lượt đặt giá

  Mình đang làm 1 dự án về Đào Tạo Kỹ Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truy...Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truyền cảm, Khích lệ (nghe giọng khoảng từ 30 tuổi trở lên) - Thu âm loạt bài ...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  sachnoi sach noi Đã kết thúc left

  - Đã có WEB – Cần tạo thêm tính nắng sau trên Web: Nge Audio Book: (có audio dài 15 tiếng) - Nghe được trên nhiều phương tiện, điện thoại, máy tính, máy tính bảng, ipad - Tự động ghi nhớ những chương, phần đang nghe dở để nghe tiếp vào lần sau - Tự động chuyển bài khi hết - Website vẫn phát sách nói ngay cả khi tắt màn hình, Tiết kiệm đối đa pin cho thiết bị - Có thể tùy trình tốc độ phát cho phù hợp với khả năng nghe - Dao diện đơn giản, dễ sử dụng" - Tạo tài khoản đăng kí dùng có phí thời hạn 3 6 9 12 tháng - Load hls

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for tranleanhvu91 Đã kết thúc left

  Xin chào tranleanhvu91, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for emptymoney Đã kết thúc left

  Xin chào emptymoney, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  tôi có tổng đài ip gransteam, thiết bị cắm sim (simbox)TG400, Goip, Dinstar OS 1000, điện thoại ip. Tôi cần phần mềm gọi tự động theo data số di động có sắn theo kịch bản text và audio

  $195 (Avg Bid)
  $195 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Dự án Audio Book Android App + iOS App dựa trên mẫu Template | Bookspeak (HTML+CSS files IONIC 3)

  $430 (Avg Bid)
  $430 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Khách hang cung cấp file scan để tôi thiết kế, thỏa thuận giá và thời gian hoàn thành/ Customer provide Scan 3D files and deal prices, finished time.

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  Tôi cần 1 phần mềm theo tool mẫu sau đây: Yêu cầu thêm của tôi là có thể bỏ thêm audio giọng đọc + sub + hình ảnh. Làm sao để chúng khớp với nhau. Và đây là kết quả phải thu được:

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  WEB chạy cực nhanh, cho phép 10000 người có thể làm bài 1 lúc, có các file audio, video; cho kết quả ngay, bao gồm cả phần thi speaking; chuẩn SEO, chạy cả trên mobile and tablet; giao diện cực đơn giản; thân thiện; quản trị dễ dàng, upload/nhập liệu đơn giản; bảo mật cao; nhúng các kỹ năng thanh toán online; Tốt nhất có 1 team có kỹ năng thiết kế và lập trình tốt. Nếu làm tốt có khả năng ký HĐ bảo trì và năng cấp vĩnh viễn (đồng hành cùng doanh nghiệp)

  $2757 / hr (Avg Bid)
  $2757 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A entertainment website that allows user post music video or audio and got comment, like share from others. We done in DB and mockup design

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình muốn xây dựng 1 bộ quản lý(CMS) file audio: 1. Quản lý file audio(file .mp3, hình đại diện, thời lượng file...) 2. Quản lý Playlist(đưa các file vào 1 playlist) 3. Phân quyền người dùng(theo nhóm, và từng user) 4. Lưu log action của các user(thêm mới, xóa, sửa...) 5. Quản lý đối tác cung cấp nhạc..

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  We are looking for native Vietnamese speaker to record the following 3 sentences: 1) Cuộc gọi của bạn không thể được hoàn thành là đã gọi. Vui lòng kiểm tra số và quay lại. 2) Người bạn đang gọi hiện không thể nghe máy. Vui lòng để lại tin nhắn sau tiếng bíp. Cúp máy khi bạn ghi âm xong. 3) Ghi âm kết thúc. Please save them in 3 separate files in mp3 format. Thanks!

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am searching for a Male Vietnamese Voice Talent. Needed to read and record many Vietnamese articles into audio. This is a very long term project with flexible hours. There are many text files to record. Interview Requirements: Please submit an audio recording of the attached sample. - Must be a male voice - Fluent in Vietnamese - Southern Vietnam (Saigon) accent preferred - Ability to make 2 different voices Audio Requirements - no noise from surrounding area - good quality audio ---- Cần một giọng nam, giọng Sàigòn để đọc và thu âm những bài viết. Để được tuyển dụng, xin vui lòng đọc thử và thu âm bài viết kèm theo. - Cần giọng nam - Tiếng Việt lưu lo&a...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết ...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in Vietnamese and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kinh nghiệm đánh máy và chuyển tả của bạn. - Bản yêu cầu mức lương bao nhiêu $USD cho mổi...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá

  I need a dynamic and engaging logo designed for my company. BioTech Nexus is dedicated to advancing the frontiers of biotechnology. We specialize in genetic engineering, genomics, and personalized medicine solutions. Our innovations are poised to transform healthcare by offering tailored treatments, disease prevention, and groundbreaking research opportunities. Here's what I'm looking for: - Use of the colors Blue, Green, and Red, but don't limit yourself to these. I believe other colors may also help represent our company if you see fit. - It should convey feelings of professionalism, modernism, and innovation. If you can incorporate other relevant emotions beyond these, feel free. - Include relevant images/icons related to our business. This could be a G...

  $50 (Avg Bid)
  Bảo đảm Niêm phong
  $50
  0 bài tham dự

  I need an experienced German video editor and videographer to create and edit engaging YouTube videos longer than 10 minutes. - Video Shooting & E...an experienced German video editor and videographer to create and edit engaging YouTube videos longer than 10 minutes. - Video Shooting & Editing: The successful freelancer will be responsible for shooting as well as editing the content. Your creative flair is essential to transform footage into a captivating final product. - Special Skills: Expertise in video effects, subtitle additions and audio enhancements is crucial as these components will contribute significantly to the overall quality of the videos. Familiarity with YouTube's platform and their video standards is desired. Experience in long-format YouTube vi...

  $250 (Avg Bid)
  $250 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Engaging British Voiceover 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Looking for a British voiceover for an explainer video. Should be energetic, capturing the audience's attention and effectively conveying the intended message. - The text script covering 7 scenes, is ready with total of about less than 170 words. - Add music as necessary with any transitions and effects. But without affecting the impact of voiceover. - Deliver high-quality MP3 audio recording free from background noise.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Audio Signal-Driven Flowrate Meter 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm actively seeking a skilled Communication Engineer with expertise in Audio Signal Processing and proficient in MATLAB. This project revolves around creating a sophisticated flowrate meter that is not only functional but also adheres to specific design and performance criteria. **Key Responsibilities:** - **Algorithm Development:** You will design and develop cutting-edge audio signal processing algorithms that are pivotal for the flowrate meter's operation. - **MATLAB Implementation:** The algorithms must be implemented effectively in MATLAB, ensuring efficiency and reliability. - **Prototype Testing:** Construct a prototype of the flowrate meter, rigorously testing it to meet the desired specifications. **Required Specifications:** - **Accuracy:** The p...

  $442 (Avg Bid)
  $442 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I'm in need of an experienced IoT electronics engineer who can design and build a Bluetooth LE enabled digital water level meter for measuring freshwater tank levels in real-time. Your main task scope is: 1. Use domestic grade float sensor switch for fresh water with upto 6 float switch sensors to detect...that packets are received real-time on mobile app Deliverables: 1. Wiring diagram 2. Float sensor switch make and model chosen for demo 3. Hardware controller with modules, if any. Device should work in a BLE mesh and for a distance of 30-100 feet 4. Source code and documentation including installation document 5. Demonstration Ideally, you will possess: * Strong experience in electronics engineering and Bluetooth BLE technology * Proven knowledge of water level measure...

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Smart Residential Water Meter 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm in need of an experienced IoT electronics engineer who can design and build a Bluetooth LE enabled digital water level meter for measuring freshwater tank levels in real-time. Your main task scope is: 1. Use domestic grade float sensor switch for fresh water with upto 6 float switch sensors to detect ...that packets are received real-time on mobile app Deliverables: 1. Wiring diagram 2. Float sensor switch make and model chosen for demo 3. Hardware controller with modules, if any. Device should work in a BLE mesh and for a distance of 30-100 feet 4. Source code and documentation including installation document 5. Demonstration Ideally, you will possess: * Strong experience in electronics engineering and Bluetooth BLE technology * Proven knowledge of water level measure...

  $72 (Avg Bid)
  $72 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  ...their routines. Ideal Skills and Experience: - Product Design: Strong background in designing consumer products with safety and efficiency in mind. - Engineering: Proficiency in mechanical or electrical engineering to develop a functional prototype. - Market Analysis: Ability to conduct thorough market research to ensure the product meets consumer needs and preferences. - Prototyping & Testing: Experience in creating and testing prototypes to ensure the product's effectiveness and safety. - Regulatory Compliance: Knowledge of safety standards and regulations to ensure the product meets all legal requirements before it goes to market. Project Requirements: - Collaborate closely with me to understand the vision and functionality of the invention. - Conduct ...

  $117 (Avg Bid)
  $117 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá
  Seamless Media & TV Wall Setup 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...wall. Below are the details of what I'm aiming for and the type of freelancer that would be the perfect fit for this project. - **Objective**: The primary goal is to hide all TV cords behind the wall for a clean, seamless look. The stucco wall should then be painted to match the existing walls, ensuring the area looks as if untouched. - **Equipment Integration**: - Installation of a 5 channel speaker system, receiver, DVD player, Apple TV, cable box, and a Sonos system. - Includes concealing existing wiring for 2 external video cameras system; all components to be neatly organized in a 3-piece media console under the TV. **Ideal Skills and Experience**: - **Professional Audio/Visual Installation**: Proven experience in wall-mounted TV setups, with a portfolio s...

  $375 (Avg Bid)
  $375 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  ...practising ISO Lead Auditor and recognised by Exemplar Global International. Potential students for this course would be those who are interested in ISO-based systems and looking forward to gaining recognised certification. The course is of great value to specific groups such as New Graduates, Engineers, and HSEQ Professionals as well as Owners, Managers and Supervisors in the fields of Civil Engineering, Manufacturing, Construction, Supply Chain, B2B, Environment, Sustainability and many more. Our primary objective is to market and sell these courses to the target audience (we will discuss and explore the methodology once we decide to work with you). As we are at the market-test stage, we are looking for someone who can assist us with sales on an incentive basis. The payment wi...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I am currently in need of an experienced Flutter developer to include a Webrtc section to my mobile app, similar to Whatsapp. The new features should include: - Audio voicenotez - Emjoi and gifts - Video calling - Chat - My theme colors - Low file size Key Requirements: - Strong Flutter development skills - Experience in integrating Webrtc into existing mobile apps - Knowledge of backend services integration in Flutter as it will need to align with some of my existing services - Familiarity with standard encryption to secure the Webrtc section This project will require a balance of technical acuity, attention to detail, and a commitment to ensure the seamless integration of the new Webrtc section into my established mobile app.

  $115 (Avg Bid)
  $115 Giá đặt trung bình
  44 lượt đặt giá
  Electrical Designer QA 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...Enginectra is seeking a detail-oriented and experienced Electrical Designer - Quality Assurance. This role is instrumental in upholding our commitment to exceptional electrical design quality in a variety of project types. ‍ Key Responsibilities: Comprehensive review and validation of electrical designs from our internal team. Ensuring design compliance with both Canadian and US standards, as well as client specifications. Providing detailed feedback and direction to improve design accuracy and efficiency. Collaborating with project management to align design quality with overall project goals. Serving as a crucial point of review before designs reach engineers for final approval. ‍ Required Qualifications: A minimum of 5 years of experience in electrical...

  $283 (Avg Bid)
  $283 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  I require an engineered plan for water demand in my medium-sized RV park. This park is comprised of 50-100 RV spaces, and incorporates on-site laundry facilities. Here are the specifics: - Size of the RV Park: The park falls under the ...laundry facilities which would require additional water supply planning. - Water Source: The water supply for the park will be from groundwater wells. The ideal candidate for this job would have a substantive background in civil or environmental engineering with the ability to estimate water demands considering facilities and ground water supply sources. Experience with designing water supply systems for similar-scale projects would be greatly preferred. Furthermore, understanding of regulations regarding groundwater use for RV parks is key to thi...

  $113 (Avg Bid)
  $113 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  MEP Magic for Commerce 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm embarking on an exhilarating journey to erect a new commercial edifice and am in dire need of an MEP engineer with a creative yet methodical approach to breathe life into this venture! My project calls for a maestro in Mechanical and Electrical design to ensure the functionality and sustainability of my building. **What I Need:** - **Inventive Mechanical Design:** A visionary to draft and implement heating, ventilation, air conditioning (HVAC) systems, and other mechanical services to guarantee optimal environmental comfort and efficiency. - **Electrical Design Excellence:** An adept professional to devise electrical systems that not only meet but exceed safety standards and can sustain the commercial activities intended for the building. This includes, but is not limi...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá

  We need to have a video edited for a product. We will provide the videos, audio and instructions. Final video should be approx 30sec long.

  $54 (Avg Bid)
  $54 Giá đặt trung bình
  57 lượt đặt giá
  PECS Logo Design 6 ngày left

  ...for Parker Engineering & Consulting Services (PECS). The ideal logo should embody a blend of modernity while retaining a semblance of timelessness and simplicity, resonating with the core values of our engineering company. **Requirements:** - Color Scheme: Predominantly Maroon, open to incorporating other colors that complement maroon well . - Style: A fine mix of modern and minimalistic, yet holding on to timeless simplicity. The logo should not be overly complex or abstract. - Elements: Must include the company's DBA name (PECS) and the full name (Parker Engineering & Consulting Services). This logo will need to be read/seen on an engineering drawing border so PECS should be easily visible on the drawing. **Ideal Skills:** - Experience i...

  $68 (Avg Bid)
  $68 Giá đặt trung bình
  106 lượt đặt giá

  ...inspector for a new construction project in Evergreen Colorado. This inspection requires an onsite visual inspection. To do so you must be in the proximity of Denver Colorado. The inspection will focus on both the SIP panels and steel welds. Here are a few key points about the project: - The key requirement is an unbiased, independent, and professional evaluation of the structural quality and compliance of both the SIP panels and steel welds with local building regulations. - Experience in conducting thorough inspections according to local regulations is essential. - Knowledge of SIP panels and steel welds is mandatory for a successful completion of the task. Your expertise will aid in satisfying the Jeffco building department's requirements for our project...

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá

  I'm seeking a skilled video editor who can meticulously enhance a video that is currently between 5 to 10 minutes long. The video suffers...Cut Pro. - Experience with video stabilization and color correction. - Creativity in adding appropriate sound effects. - Attention to detail and a keen eye for visual and audio enhancements. Your creativity and technical skills will breathe new life into this project, making it engaging and visually pleasing. Please include examples of previous video enhancements you've completed, especially those involving color and sound enhancements. The end goal is not merely to enhance; it's to transform this video into a captivating piece that exceeds expectations. If you believe you have the skill set and vision for this proje...

  $551 (Avg Bid)
  $551 Giá đặt trung bình
  45 lượt đặt giá

  I require assistance with typing a document that has less than 1,000 words. My source material is in audio format, which means I need a skilled typist who can accurately transcribe this audio into a written document. Attention to detail is paramount to ensure the transcription matches the original audio content closely. **Ideal Skills and Experience:** - Proficiency in typing and transcription. - Excellent command of the English language, including grammar and spelling. - Experience with audio transcription. - Ability to work efficiently and meet the agreed-upon deadline. - Familiarity with document formatting and editing. This task is perfect for a freelancer who has a keen ear and a fast typing speed, ensuring accuracy throughout the document. If you have a...

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Giá đặt trung bình
  82 lượt đặt giá

  We are looking for well written posts with images to show the value of outsourcing to Westport's Architectural and Engineering professionals. Must be well researched to show values and considerations that will lead to sales! Posts to at least 10 North American industry specific sites required. We need to develop a consistent branding and web presence. Since we started we have cobbled together the site, the back end software and some art work. We started the company as a result of difficulties in obtaining funding for the new business model. As a builders we have had access to funding, built a projects, sold it and paid the bills. This situation is no longer available from lenders nor is it profitable in our general area therefore we decided to go into the wider area of the pro...

  $59 (Avg Bid)
  $59 Giá đặt trung bình
  25 lượt đặt giá
  Expert Mechanical Drawing Needed 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...and assembly drawings for a solar project of mine. With a focus on precision and accuracy, these drawings will play a crucial role in the development and fabrication process of my product. Here's what I need: - **Conversion of Digital Models/CAD Files**: I will provide digital models or CAD files as the base for these drawings. Your task will be to refine and convert these into detailed assembly drawings. - **Detail Requirements**: The final drawings should include all necessary details for assembly, including component names, dimensions, materials, and any special notes for assembly or fabrication. - **Skills and Experience**: Ideal candidates will have: - Proficiency in CAD software (such as AutoCAD or SolidWorks). - Experience in mechanical engineering drawi...

  $19 / hr (Avg Bid)
  NDA
  $19 / hr Giá đặt trung bình
  43 lượt đặt giá
  Telecom Engineer for Fiber Optic Design 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I need a highly-skilled telecommunications engineer with a strong backgroun...engineer with a strong background in designing and reviewing fiber optic cables. This project requires the use of AutoCAD software. The fiber optic cables will be designed for construction purposes and will range in length from 1 km to 10 km. Key Responsibilities: - Design fiber optic cables - Review and make necessary adjustments to the designs Ideal Skills and Experience: - AutoCAD proficiency - Telecommunications engineering - Knowledge of fiber optics in construction - Experience with medium-length fiber optic projects (1-10km) - Splice, terminals, hand-holes and manholes placing. - Fiber optic testing - Digital counts Please bid with relevant experience and demonstrating your understandin...

  $142 (Avg Bid)
  $142 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá