Audio processing algorithmscông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  2,000 audio processing algorithms công việc được tìm thấy, giá theo USD
  Build video rendering software Đã kết thúc left

  Software to automatically render video lyrics: - Get a list of songs from Spotify Playlist (user enters the playlist link containing the song to be rendered) - Download audio from Spotify/ or use compatible audio from the database - Get SRT files for songs - Combine audio and SRT - Create videos, which can be combined with multiple audios if the user requests

  $120 (Avg Bid)
  $120 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  nghe-sach-noi Đã kết thúc left

  - web đang chạy bình thường + sau khi aws của amazon nâng cấp thì API nhúng - của List nghe của web bị lỗi font - và 1 sô file audio không phát báo lỗi cần fix - hoặc hướng dẫn Fix trên aws cảm ơn!

  $220 (Avg Bid)
  $220 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool: 1/ Kiểm tra 1 đoạn audio A (file .mp3) dài 3 – 7 giây có trong 1 audio dài B (3 tiếng). Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài 2/ Cắt đoạn audio ngắn A và ghép bằng 1 audio khác C, D, E vào trong audio dài B. Thời lượng C, D, E có thể không giống A Toàn bộ Audio là hội thoại tiếng việt. Bạn tư vấn cho mình nhé. Folder sample: !Ao5ZQJ84DPaai71g0CzvKtoJI0_kJQ?e=dS7C27

  $145 (Avg Bid)
  $145 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Cần thuê người code AutoIT sử dụng Webdriver để Auto điều khiển Chrome. ==== Dữ liệu đầu vào : - File Txt chứa link Mục tiêu cần click vào. - File Txt chứa Link Random Ưu Tiền khi đã vào trang mục tiêu. - File Txt chứa các Website Trung Gian. - Cổng API kết nối vào Website chứa dữ liệu IP. - Data áp cứng mã fingerprint cho từng cấu hình, mỗi cấu hình một mã fingerprint khác nhau. Canvas, audio, webrtc, client rect, webgl, timezone, resolution, location, video output, audo input, ram, cpu, v.v… (Để Fake thông tin Profile truy cập) Mô tả hành vi của bot : - Dùng Webdriver mở Chrome mới lên với thông số mã fingerprint MỚI HO&Agrav...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool kiểm tra 1 đoạn audio tầm 3 - 7s có trong 1 audio dài. Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài hoặc cắt, ghép đoạn audio ngắn bằng 1 audio khác. Audio có thể là nhạc việt, hội thoại tiếng việt ,...Bạn tư vấn cho mình nhé.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  The image of a mango rolling on a roller conveyor is collected from a webcam. Image processing, surface damage detection. Mangoes are divided into 3 types according to the ratio of damaged area to total area of mango (clarification after starting the project).

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình đang có dự án làm về website học tiếng Đức online hoàn toàn miễn phí cho người dùng: + Bài giảng bằng video + Các bài tập theo từng kỹ năng nghe nói đọc viết được thiết kế đa dạng, có file audio, thu âm giọng nói và check đúng hay sai. + Sử dụng các tính năng đăng nhập để học +Tính năng thanh toán + Luyện thi, làm bài test trình độ với bộ đề + blog bài viết ....

  $4435 (Avg Bid)
  $4435 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Cắt ghép video có sẵn Đã kết thúc left

  Xin chào mọi người! Mình cần tìm một bạn cắt và ghép các video đã có sẵn. Mục tiêu chỉ là cắt các phần dư thừa trong các video và ghép lại thành các video hoàn chỉnh, sau đó render ra chất lượng cao. Không cần chèn hiệu ứng hay audio. Yêu cầu nhỏ xíu là mình cần trao đổi video qua USB trên địa bàn HN nên chỉ các bạn ở HN mới phù hợp với công việc. Vui lòng nhắn tin để biết thêm chi tiết công việc. Xin chân thành cám ơn.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  Mình đang làm 1 dự án về Đào Tạo Kỹ Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truy...Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truyền cảm, Khích lệ (nghe giọng khoảng từ 30 tuổi trở lên) - Thu âm loạt bài ...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  sachnoi sach noi Đã kết thúc left

  - Đã có WEB – Cần tạo thêm tính nắng sau trên Web: Nge Audio Book: (có audio dài 15 tiếng) - Nghe được trên nhiều phương tiện, điện thoại, máy tính, máy tính bảng, ipad - Tự động ghi nhớ những chương, phần đang nghe dở để nghe tiếp vào lần sau - Tự động chuyển bài khi hết - Website vẫn phát sách nói ngay cả khi tắt màn hình, Tiết kiệm đối đa pin cho thiết bị - Có thể tùy trình tốc độ phát cho phù hợp với khả năng nghe - Dao diện đơn giản, dễ sử dụng" - Tạo tài khoản đăng kí dùng có phí thời hạn 3 6 9 12 tháng - Load hls

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for tranleanhvu91 Đã kết thúc left

  Xin chào tranleanhvu91, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for emptymoney Đã kết thúc left

  Xin chào emptymoney, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  tôi có tổng đài ip gransteam, thiết bị cắm sim (simbox)TG400, Goip, Dinstar OS 1000, điện thoại ip. Tôi cần phần mềm gọi tự động theo data số di động có sắn theo kịch bản text và audio

  $250 (Avg Bid)
  $250 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Dự án Audio Book Android App + iOS App dựa trên mẫu Template | Bookspeak (HTML+CSS files IONIC 3)

  $430 (Avg Bid)
  $430 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  $34 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Viết 1 lisp cho autocad Đã kết thúc left

  input: nhập các tọa độ, các giá trị Xi, T. Processing: - Vẽ đồ thị từ các tọa độ. (các đường spline nối các điểm lại là được) (1) - Từ các giá trị Xi, vẽ các đường thẳng đứng đi qua các giá trị Xi đó. (2) - đo khoảng các từ trục x (tại giá trị Xi) lên đến giao điểm với các đường spline mục (1). (3) - từ các giá trị mục (3), vẽ 1 đồ thị mới với các đường spline. (4) - Vẽ đường thẳng có góc 10 độ đi qua điểm T. (5) - Đo giá trị từ T tới các đường spline ở mục (4). (6) - tính toán các giá trị đo được ở mục (6) để ra 1 giá trị (nuy). (7). - từ giá trị (nuy) mục (7)...

  $88 (Avg Bid)
  $88 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Tôi cần 1 phần mềm theo tool mẫu sau đây: Yêu cầu thêm của tôi là có thể bỏ thêm audio giọng đọc + sub + hình ảnh. Làm sao để chúng khớp với nhau. Và đây là kết quả phải thu được:

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  WEB chạy cực nhanh, cho phép 10000 người có thể làm bài 1 lúc, có các file audio, video; cho kết quả ngay, bao gồm cả phần thi speaking; chuẩn SEO, chạy cả trên mobile and tablet; giao diện cực đơn giản; thân thiện; quản trị dễ dàng, upload/nhập liệu đơn giản; bảo mật cao; nhúng các kỹ năng thanh toán online; Tốt nhất có 1 team có kỹ năng thiết kế và lập trình tốt. Nếu làm tốt có khả năng ký HĐ bảo trì và năng cấp vĩnh viễn (đồng hành cùng doanh nghiệp)

  $2757 / hr (Avg Bid)
  $2757 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A entertainment website that allows user post music video or audio and got comment, like share from others. We done in DB and mockup design

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A website with approx. eighty (80) products of Vitamin supplements, with shopping cart and payment processing .

  $323 (Avg Bid)
  $323 Giá đặt trung bình
  34 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình muốn xây dựng 1 bộ quản lý(CMS) file audio: 1. Quản lý file audio(file .mp3, hình đại diện, thời lượng file...) 2. Quản lý Playlist(đưa các file vào 1 playlist) 3. Phân quyền người dùng(theo nhóm, và từng user) 4. Lưu log action của các user(thêm mới, xóa, sửa...) 5. Quản lý đối tác cung cấp nhạc..

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  We are looking for native Vietnamese speaker to record the following 3 sentences: 1) Cuộc gọi của bạn không thể được hoàn thành là đã gọi. Vui lòng kiểm tra số và quay lại. 2) Người bạn đang gọi hiện không thể nghe máy. Vui lòng để lại tin nhắn sau tiếng bíp. Cúp máy khi bạn ghi âm xong. 3) Ghi âm kết thúc. Please save them in 3 separate files in mp3 format. Thanks!

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am searching for a Male Vietnamese Voice Talent. Needed to read and record many Vietnamese articles into audio. This is a very long term project with flexible hours. There are many text files to record. Interview Requirements: Please submit an audio recording of the attached sample. - Must be a male voice - Fluent in Vietnamese - Southern Vietnam (Saigon) accent preferred - Ability to make 2 different voices Audio Requirements - no noise from surrounding area - good quality audio ---- Cần một giọng nam, giọng Sàigòn để đọc và thu âm những bài viết. Để được tuyển dụng, xin vui lòng đọc thử và thu âm bài viết kèm theo. - Cần giọng nam - Tiếng Việt lưu loát...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết ...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in Vietnamese and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kinh nghiệm đánh máy và chuyển tả của bạn. - Bản yêu cầu mức lương bao nhiêu $USD cho mổi...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá
  Data Processing Đã kết thúc left

  Dựa vào bảng Danh sách nhân viên của Công ty Alpha, yêu cầu điền kết quả vào cột “Phân loại theo bậc lương” biết rằng cột này lấy ký tự thứ 3 và 4 của Mã số Nhân Viên.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Fulltrack Inspired AI App Development 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...looking for an experienced AI app developer who can create an app akin to Fulltrack Ai. The app should be designed from scratch and integrate the following features: - Speech Recognition - Natural Language Processing - Machine Learning Key requirements for the project: - The app should be compatible with iOS, Android, and Web platforms. - The design should be bold and vibrant, ensuring a visually appealing user experience. Ideal skills and experience for this job include: - Proven track record in AI app development - Expertise in integrating speech recognition, natural language processing, and machine learning - Proficiency in creating cross-platform applications - Ability to design for a bold and vibrant aesthetic Please get in touch if you feel you have the necessar...

  $865 (Avg Bid)
  $865 Giá đặt trung bình
  36 lượt đặt giá

  As an established business with an existing system, I am seeking a professional to help streamline our supplier onboarding and product uploading processes. The primary challenge we face is handling a large number of SKUs effectively - we typically deal with between 10,000 and 50,000 on a regular business. Key Project Needs: - Improve SKU processing speed and accuracy. - Streamline supplier onboarding process. - Make it easier to manage large volumes of SKUs. The ideal candidate will have previous experience in SKU and/or supplier management, process improvement, and working with high volume product management. Expertise in our current system would be a beneficial, but is not a necessary requirement. You should be driven by efficiency and comfortable working with large data sets....

  $295 (Avg Bid)
  $295 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá

  I'm using Tesseract OCR for processing scanned English documents, but I've been facing issues with incorrect text recognition. I'm looking for a skilled freelancer who can improve the accuracy of the Tesseract OCR for my specific needs. Key Tasks: - Analyze the current OCR set-up and identify areas for improvement. - Implement enhancements to ensure better recognition of the scanned English documents. - Test the improved system thoroughly to ensure the accuracy of the output. Key Skills and Experience: - Proficient in Tesseract OCR and its customization. - Strong background in OCR technology and its applications. - Experience in improving OCR accuracy, especially with scanned documents. - Familiarity with the English language is a must. - Ability to systematically t...

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Giá đặt trung bình
  44 lượt đặt giá

  ...camera. Through the application, first the user will enter the answer key of the exam, then the correct/wrong/blank questions should be calculated by determining the options marked with the appropriate image processing algorithm. In addition, the number of times each question was marked as correct, how many times as incorrect and blank should be kept during each determination. The application must be developed for Android. The general structure of the application and a sample of the answer sheet are attached. Requirements: - Strong knowledge and experience in OpenCV and image processing - Proficiency in Android development - Familiarity with mobile optical reader applications - Creative and innovative thinking for suggesting image filtering effects Preferred Skills: - ...

  $125 (Avg Bid)
  $125 Giá đặt trung bình
  19 lượt đặt giá

  ...span database management, working with algorithms and data structures, and user interface design. Here's a further breakdown of the ideal skills and experience I'm looking for: - Programming skills: Proficient in Python, Java, and C++. Familiarity with various coding patterns and best practices. - Database management: Experience in handling large datasets, querying databases in an optimized manner, and ensuring the integrity and safety of the data. - Algorithms and Data Structures: Demonstrated understanding of algorithms and data structures. The ability to use this knowledge to solve problems efficiently is a must. - User Interface Design: Skills in creating intuitive user interfaces that simplify user interaction with complex datasets and algo...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  ...over-ear design with sound isolation technology, noise cancellation, speech processing, and a unique eye-tracking function. Desired Illustrations: Photorealistic Image: I envision a modern, sleek design with visible sound isolation details. Include four microphones for capturing sound and show the headphones being held or worn to emphasize portability. Eye Tracking Camera Focus: A close-up image showcasing two discreet cameras positioned near the headband, facing inwards towards the eyes. Label them as "Eye Tracking Cameras." Technical Breakdown (Optional): An illustration depicting the internal components, including a central processing chip connected to sections labeled "Noise Cancellation Algorithms," "Speech Processing," an...

  $240 (Avg Bid)
  $240 Giá đặt trung bình
  28 lượt đặt giá
  Pop Track Mixing & Mastering 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm looking for a seasoned audio engineer who can skillfully mix and master my Pop track. The project involves vocal tuning as well. Key Project Details: - Genre: Pop - Vocal Tuning: Yes - Number of Tracks/Stems: 1-10 The ideal candidate should have: - A solid track record of successful mixing and mastering in the Pop genre - Proficiency in vocal tuning - Good communication skills for efficient collaboration

  $90 (Avg Bid)
  $90 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  Virtual Assistant for Skincare Brand 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...Building: -Engage with followers and respond to comments and messages. -Organize and manage giveaways for followers Research and Analysis: -Conduct research on digital beauty trends and skincare ingredients. -Monitor and report on social media analytics to measure the impact and adjust strategies accordingly. -Shopify Management: -Update and manage product listings on Shopify. -Assist with order processing and customer inquiries. Requirements: -Proven experience as a Virtual Assistant or relevant role. -Proficiency in using ChatGPT for content creation and customer engagement. -Strong knowledge of Shopify and its functionalities. -Excellent research skills and the ability to stay up-to-date with industry trends. -Exceptional copywriting skills with a keen eye for detail. -Stron...

  $141 (Avg Bid)
  $141 Giá đặt trung bình
  33 lượt đặt giá

  With our upcoming rock concert, we're in need of a skilled live sound engineer to ensure the best audio experience for our audience. - Event Type: Your main focus will be to manage the live sound at a rock concert, ensuring a vibrant, smooth, and balanced output. - Music Genre: Having experience with rock music is critical as you'll be balancing and mixing sounds for such a performance. - Sound Equipment: We've got the basics covered; you will have access to microphones, speakers and mixers at the venue. Your expertise on how to utilize these equipment to create the quintessential rock concert atmosphere will be key. Ideal candidate should have: - experience as live sound engineer, ideally with rock concerts. - comfortable level of skill in sound mixing and balanc...

  $66 (Avg Bid)
  $66 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  ...Registration and Login: A seamless and secure process for users to create accounts and log in. - File Upload and Storage: A functionality that allows users to upload and store files. This should include a system for easy access and organization. - Payment Processing: A secure payment system that enables users to make transactions within the app. Ideal Skills & Experience: - Proficiency in web development, particularly in creating user-friendly interfaces. - Experience with security protocols for managing user data and payment processing. - Strong knowledge of cloud storage and data management systems for file upload and storage features. - Prior experience developing responsive web applications. If you have a portfolio of similar work or relevant experience, I'...

  $1169 (Avg Bid)
  $1169 Giá đặt trung bình
  81 lượt đặt giá
  Text-based Generative AI for Data Analysis 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm in need of a generative artificial intelligence that can analyze given text inputs and provide suggestions based on the analysis. The main purpose of this AI would be for data analysis. Key Requirements: - The AI should be primarily text-based. - It should be able to process and analyze the supplied text. - The output should be suggestions derived ...main purpose of this AI would be for data analysis. Key Requirements: - The AI should be primarily text-based. - It should be able to process and analyze the supplied text. - The output should be suggestions derived from the analysis. Ideal Skills and Experience: - Previous experience in developing generative AI systems. - Proficiency in natural language processing and data analysis. - Strong understanding of machine learn...

  $300 (Avg Bid)
  $300 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá
  Personal Hindi to English Voice Translation 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm looking for someone proficient in both Hindi and English to assist me with translating a personal audio recording from Hindi to English. Key requirements: - Native or fluent in both Hindi and English. - Proven experience in voice translation work. - Able to capture the nuances, tone, and emotions of the original content in the translation. This translation is for personal documentation purposes, so it's important that the translated content is accurate and authentic. The original audio is around 30 minutes in length. Experience in personal documentation translations will be a plus.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá

  ...replay feature for the captured voice clips. - Automatic saving of these voice clips without prompting the user. Firstly, I already use a plugin for the Streamdeck called “Sound Deck” for videogames and this plugin has a feature that allows me to record the voices, or sentences, of my teammates the voice chats and then i can immediately play the sentences back to them. I do that by using a Virtual Audio cable (which ive set in the windows settings to "listen to this device") so when someone ingame says something it can capture whatever the person said and record it with another programm, Stream Deck in my case. I am using the plugin "Sound Deck" to record the sentences by holding down the button on my soundboard and then i can press the button aga...

  $34 (Avg Bid)
  $34 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  I need someone to enter 500 purchase invoices into an Excel spreadsheet. I will provide a template for the format. The invoices will be sent to you as digital files through a cloud service, which you'll use to input the basic details like date, vendor, and amount. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in Excel for accurate data entry - Experience in processing financial documents - Attention to detail to ensure data accuracy - Ability to handle sensitive financial information with confidentiality - Familiarity with using cloud services for file management Please let me know your experience with similar projects and how you plan to ensure the quality and efficiency of the data entry process.

  $145 (Avg Bid)
  NDA
  $145 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I'm in need of a skilled mobile app developer to create a ride booking app, with a design theme of 'Modern'. The app will be multi-platform, available on both Android and iOS. Key Features: - GPS Tracking: The app should have accurate and reliable GPS tracking to ensure smooth navigation and route optimization for drivers. - Payment Integration: Seamless and secure payment processing is a critical feature for the app. - Rating and Reviews: A feature allowing users to rate and review the service provided by drivers. The ideal freelancer for this project will have: - Proven experience in mobile app development, specifically ride booking apps or similar. - Proficiency in both Android and iOS platforms. - Expertise in GPS integration, payment gateways, and user review ...

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Multi-File E-Signing Utility desktop based 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm seeking a skilled develo...no specific limit. - Predefined Output Path: Users should have the option to assign a default output path for the signed files. - PDF Signature Display: For PDF documents, the utility should display the signature as an optional feature. The goal is to have this utility developed within a month. Ideal skills for this project include: - Proficiency in programming languages suitable for file processing (e.g. Python, Java) - Experience in developing software utilities or tools - Familiarity with e-signing mechanisms and standards - Prior experience in working with PDF, XML, JSON, and Text files - Ability to create a user-friendly interface for the utility. If you have the required skills and can deliver within the specified time frame, please s...

  $317 (Avg Bid)
  $317 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá

  I am seeking an AI developer with significant expertise in reinforcement learning. Key Responsibilities: * Apply reinforcement learning techniques to solve complex problems. Required Skills and Experience: * Proficiency in Python. * Expert-level knowledge and hands-on experience in reinforcement learning. Only apply if you possess an excellent understanding of reinforcement learning algorithms, and Python programming. This project is demanding and requires a high level of competency, therefore, only experts in the field are sought. Your expertise will be crucial in optimizing our current models and laying down the roads for future developments.

  $142 (Avg Bid)
  $142 Giá đặt trung bình
  26 lượt đặt giá

  This project involves cleaning up an MP3 audio file. Key requirements are: - Experience with audio editing and noise reduction - Expertise in removing embedded sounds, particularly the echo and piano sounds which are equally distributed throughout this file - Delicate handling is needed as the given audio file has low quality (distorted or noisy) - Ability to complete tasks within deadlines - Experience with handling audio files of less quality like this one will be favorable - Should have access to high-quality audio processing and editing software to deliver optimal results.

  $38 / hr (Avg Bid)
  Gấp
  $38 / hr Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá