Audio processing projectscông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  2,000 audio processing projects công việc được tìm thấy, giá theo USD
  Build video rendering software Đã kết thúc left

  Software to automatically render video lyrics: - Get a list of songs from Spotify Playlist (user enters the playlist link containing the song to be rendered) - Download audio from Spotify/ or use compatible audio from the database - Get SRT files for songs - Combine audio and SRT - Create videos, which can be combined with multiple audios if the user requests

  $120 (Avg Bid)
  $120 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  nghe-sach-noi Đã kết thúc left

  - web đang chạy bình thường + sau khi aws của amazon nâng cấp thì API nhúng - của List nghe của web bị lỗi font - và 1 sô file audio không phát báo lỗi cần fix - hoặc hướng dẫn Fix trên aws cảm ơn!

  $220 (Avg Bid)
  $220 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool: 1/ Kiểm tra 1 đoạn audio A (file .mp3) dài 3 – 7 giây có trong 1 audio dài B (3 tiếng). Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài 2/ Cắt đoạn audio ngắn A và ghép bằng 1 audio khác C, D, E vào trong audio dài B. Thời lượng C, D, E có thể không giống A Toàn bộ Audio là hội thoại tiếng việt. Bạn tư vấn cho mình nhé. Folder sample: !Ao5ZQJ84DPaai71g0CzvKtoJI0_kJQ?e=dS7C27

  $145 (Avg Bid)
  $145 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Cần thuê người code AutoIT sử dụng Webdriver để Auto điều khiển Chrome. ==== Dữ liệu đầu vào : - File Txt chứa link Mục tiêu cần click vào. - File Txt chứa Link Random Ưu Tiền khi đã vào trang mục tiêu. - File Txt chứa các Website Trung Gian. - Cổng API kết nối vào Website chứa dữ liệu IP. - Data áp cứng mã fingerprint cho từng cấu hình, mỗi cấu hình một mã fingerprint khác nhau. Canvas, audio, webrtc, client rect, webgl, timezone, resolution, location, video output, audo input, ram, cpu, v.v… (Để Fake thông tin Profile truy cập) Mô tả hành vi của bot : - Dùng Webdriver mở Chrome mới lên với thông số mã fingerprint MỚI HO&Agrav...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool kiểm tra 1 đoạn audio tầm 3 - 7s có trong 1 audio dài. Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài hoặc cắt, ghép đoạn audio ngắn bằng 1 audio khác. Audio có thể là nhạc việt, hội thoại tiếng việt ,...Bạn tư vấn cho mình nhé.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  The image of a mango rolling on a roller conveyor is collected from a webcam. Image processing, surface damage detection. Mangoes are divided into 3 types according to the ratio of damaged area to total area of mango (clarification after starting the project).

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình đang có dự án làm về website học tiếng Đức online hoàn toàn miễn phí cho người dùng: + Bài giảng bằng video + Các bài tập theo từng kỹ năng nghe nói đọc viết được thiết kế đa dạng, có file audio, thu âm giọng nói và check đúng hay sai. + Sử dụng các tính năng đăng nhập để học +Tính năng thanh toán + Luyện thi, làm bài test trình độ với bộ đề + blog bài viết ....

  $4435 (Avg Bid)
  $4435 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Cắt ghép video có sẵn Đã kết thúc left

  Xin chào mọi người! Mình cần tìm một bạn cắt và ghép các video đã có sẵn. Mục tiêu chỉ là cắt các phần dư thừa trong các video và ghép lại thành các video hoàn chỉnh, sau đó render ra chất lượng cao. Không cần chèn hiệu ứng hay audio. Yêu cầu nhỏ xíu là mình cần trao đổi video qua USB trên địa bàn HN nên chỉ các bạn ở HN mới phù hợp với công việc. Vui lòng nhắn tin để biết thêm chi tiết công việc. Xin chân thành cám ơn.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  Mình đang làm 1 dự án về Đào Tạo Kỹ Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truy...Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truyền cảm, Khích lệ (nghe giọng khoảng từ 30 tuổi trở lên) - Thu âm loạt bài ...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  sachnoi sach noi Đã kết thúc left

  - Đã có WEB – Cần tạo thêm tính nắng sau trên Web: Nge Audio Book: (có audio dài 15 tiếng) - Nghe được trên nhiều phương tiện, điện thoại, máy tính, máy tính bảng, ipad - Tự động ghi nhớ những chương, phần đang nghe dở để nghe tiếp vào lần sau - Tự động chuyển bài khi hết - Website vẫn phát sách nói ngay cả khi tắt màn hình, Tiết kiệm đối đa pin cho thiết bị - Có thể tùy trình tốc độ phát cho phù hợp với khả năng nghe - Dao diện đơn giản, dễ sử dụng" - Tạo tài khoản đăng kí dùng có phí thời hạn 3 6 9 12 tháng - Load hls

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for tranleanhvu91 Đã kết thúc left

  Xin chào tranleanhvu91, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for emptymoney Đã kết thúc left

  Xin chào emptymoney, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  tôi có tổng đài ip gransteam, thiết bị cắm sim (simbox)TG400, Goip, Dinstar OS 1000, điện thoại ip. Tôi cần phần mềm gọi tự động theo data số di động có sắn theo kịch bản text và audio

  $250 (Avg Bid)
  $250 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Dự án Audio Book Android App + iOS App dựa trên mẫu Template | Bookspeak (HTML+CSS files IONIC 3)

  $430 (Avg Bid)
  $430 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  Viết 1 lisp cho autocad Đã kết thúc left

  input: nhập các tọa độ, các giá trị Xi, T. Processing: - Vẽ đồ thị từ các tọa độ. (các đường spline nối các điểm lại là được) (1) - Từ các giá trị Xi, vẽ các đường thẳng đứng đi qua các giá trị Xi đó. (2) - đo khoảng các từ trục x (tại giá trị Xi) lên đến giao điểm với các đường spline mục (1). (3) - từ các giá trị mục (3), vẽ 1 đồ thị mới với các đường spline. (4) - Vẽ đường thẳng có góc 10 độ đi qua điểm T. (5) - Đo giá trị từ T tới các đường spline ở mục (4). (6) - tính toán các giá trị đo được ở mục (6) để ra 1 giá trị (nuy). (7). - từ giá trị (nuy) mục (7)...

  $88 (Avg Bid)
  $88 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Tôi cần 1 phần mềm theo tool mẫu sau đây: Yêu cầu thêm của tôi là có thể bỏ thêm audio giọng đọc + sub + hình ảnh. Làm sao để chúng khớp với nhau. Và đây là kết quả phải thu được:

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  WEB chạy cực nhanh, cho phép 10000 người có thể làm bài 1 lúc, có các file audio, video; cho kết quả ngay, bao gồm cả phần thi speaking; chuẩn SEO, chạy cả trên mobile and tablet; giao diện cực đơn giản; thân thiện; quản trị dễ dàng, upload/nhập liệu đơn giản; bảo mật cao; nhúng các kỹ năng thanh toán online; Tốt nhất có 1 team có kỹ năng thiết kế và lập trình tốt. Nếu làm tốt có khả năng ký HĐ bảo trì và năng cấp vĩnh viễn (đồng hành cùng doanh nghiệp)

  $2757 / hr (Avg Bid)
  $2757 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A entertainment website that allows user post music video or audio and got comment, like share from others. We done in DB and mockup design

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A website with approx. eighty (80) products of Vitamin supplements, with shopping cart and payment processing .

  $323 (Avg Bid)
  $323 Giá đặt trung bình
  34 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình muốn xây dựng 1 bộ quản lý(CMS) file audio: 1. Quản lý file audio(file .mp3, hình đại diện, thời lượng file...) 2. Quản lý Playlist(đưa các file vào 1 playlist) 3. Phân quyền người dùng(theo nhóm, và từng user) 4. Lưu log action của các user(thêm mới, xóa, sửa...) 5. Quản lý đối tác cung cấp nhạc..

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  We are looking for native Vietnamese speaker to record the following 3 sentences: 1) Cuộc gọi của bạn không thể được hoàn thành là đã gọi. Vui lòng kiểm tra số và quay lại. 2) Người bạn đang gọi hiện không thể nghe máy. Vui lòng để lại tin nhắn sau tiếng bíp. Cúp máy khi bạn ghi âm xong. 3) Ghi âm kết thúc. Please save them in 3 separate files in mp3 format. Thanks!

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am searching for a Male Vietnamese Voice Talent. Needed to read and record many Vietnamese articles into audio. This is a very long term project with flexible hours. There are many text files to record. Interview Requirements: Please submit an audio recording of the attached sample. - Must be a male voice - Fluent in Vietnamese - Southern Vietnam (Saigon) accent preferred - Ability to make 2 different voices Audio Requirements - no noise from surrounding area - good quality audio ---- Cần một giọng nam, giọng Sàigòn để đọc và thu âm những bài viết. Để được tuyển dụng, xin vui lòng đọc thử và thu âm bài viết kèm theo. - Cần giọng nam - Tiếng Việt lưu loát...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết ...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in Vietnamese and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kinh nghiệm đánh máy và chuyển tả của bạn. - Bản yêu cầu mức lương bao nhiêu $USD cho mổi...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá
  Data Processing Đã kết thúc left

  Dựa vào bảng Danh sách nhân viên của Công ty Alpha, yêu cầu điền kết quả vào cột “Phân loại theo bậc lương” biết rằng cột này lấy ký tự thứ 3 và 4 của Mã số Nhân Viên.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Payment Processing Developer Needed 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...construct a bespoke payment processing plugin for my web-based application. Currently embarking on a new venture, I aim to digitize and streamline our cclient invoice handling. At present, we manually track payments received via email transfer, a process that lacks efficiency and oversight. The envisioned solution would automate payment registration directly within our customized content management system. Key requirements include capturing customer remittance details, associating funds with open invoices, updating balances and status in real-time. Built with extensibility and scalability in mind, the plugin must integrate seamlessly into our PHP-based platform. I'll bring considerable insight into recurring billing cycles and payment workflows from previous related pro...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Giá đặt trung bình
  33 lượt đặt giá
  ASP.NET 8 Restaurant Reservation WebAPI 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ... Both front end and back end using ASP.NET We are developing a web application. Bootstrap Javascript Entity Framework Azure SQLServer MVC, Razor, Blazor GAS uses Google API to operate calendars and spreads. We will also send you email and LINE messages. GAS code will be provided. The endpoint is - GET Reservation slot, reserved, course, price, options - POST reservation - Required Log processing will be done within each method. There is no use of DB at the moment. - Period 1 week - Budget 500$ Recruitment conditions Those who have been developing with ASP.NET Core for more than 3 years Those who can trade under their real names and sign NDA contracts, Please share your experience with asp.net. .NET engineers who work continuously over a long period of time If you would...

  $482 (Avg Bid)
  $482 Giá đặt trung bình
  49 lượt đặt giá

  ...extract audio from a specific song for my wedding video. Key project details: - Song: I've selected a specific song (which I'll provide) that I want to extract the audio from. It's crucial that the extracted audio maintains the same quality as the original song. - Audio Quality: I'm aiming for 5.1 or 2.0 audio quality for the extracted file. - Audio Format: I would like the final audio file in MP3 format for easy integration into my wedding video. Ideal skills and experience: - Audio Editing: You should be proficient in audio editing software and have experience extracting audio from full songs. - Sound Quality: Understanding of audio quality and experience in maintaining or even enhanci...

  $121 (Avg Bid)
  $121 Giá đặt trung bình
  27 lượt đặt giá

  We are a mortgage broker who needs an assistant to manage daily tasks, primarily focusing on document preparation and client communication. Key responsibilities: - Making phone calls to new leads to understand their goals and financial situation. - Preparing and processing loan applications daily - Effective communication with clients Ideal skills for this job would include a strong understanding of loan application processes, excellent attention to detail, and superior communication skills. Mortgage brokering experience is required. For time zone reasons, this role must be located in the Philippines.

  $7 / hr (Avg Bid)
  Địa phương
  $7 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  High Precision Ai Tooth Measurement Tool 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I want to develop ...AI-powered tool that can analyze tooth size and shape. The tool should be capable of processing photographs of dental casts with a high level of accuracy for clinical use. Ideal Skills: - Proficient in AI and machine learning techniques - Experience in developing medical or dental-related software - Familiarity with 3D modelling and image processing - Strong understanding of dental anatomy and terminology The tool should ultimately aim to provide detailed, precise measurements to assist in dental treatment planning and orthodontic diagnosis. The end goal is to create a reliable tool that can be used as part of the clinical workflow in dental practices. Please respond with your experience in creating similar projects and any relevant qualificat...

  $1401 (Avg Bid)
  $1401 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  I'm looking for a Python developer with experience in deep learning and specifically TensorFlow for a denoising project. Key Details: - The project involves implementing a denoising code using the noise2void method. - The noisy images are in PNG format. - The denoising code should be developed using Python and integrated with TensorFlow. Ideal Candidate: - Proficient in Pytho...denoising project. Key Details: - The project involves implementing a denoising code using the noise2void method. - The noisy images are in PNG format. - The denoising code should be developed using Python and integrated with TensorFlow. Ideal Candidate: - Proficient in Python and deep learning with a focus on TensorFlow. - Experience in denoising algorithms is a plus. - Familiarity with image processing...

  $85 (Avg Bid)
  $85 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  ...our existing React Native app. This feature will allow users to purchase access to our courses directly within the app. Responsibilities: * Recommend and implement the most suitable approach for integrating in-app purchases (Apple's StoreKit or third-party SDK). * Integrate the chosen in-app purchase solution within the React Native app. * Develop a smooth user experience for initiating, processing, and completing in-app purchases. * Conduct thorough testing to ensure the in-app purchase functionality works seamlessly. * Your work should not be disapproved from the apps stores (iOS and Android) because the in-app purchase does not follow the stores' terms Requirements: * Proven experience in mobile apps payment with react native * Solid understanding of in-app ...

  $182 (Avg Bid)
  $182 Giá đặt trung bình
  27 lượt đặt giá
  Ethereum Smart Contract Expert Needed 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  We have an Ethereum Smart Contract and a Learn To Earn program. We want t...and a Learn To Earn program. We want to ensure that when users convert their earned points into our tokens, they pay the Transaction cost. However, since the functions are public, we are concerned that users can mint additional tokens on our contract. Thus, we want an expert dev to review our contract and recommend the ideal way to set these functions up. Additionally, we are using 1Inch for processing transactions and want the users to be charged a transaction fee. However, since 1inch doesn't support it, the only option is for the users to pay double transaction fee - one for their transaction and the other to pay us a fee. We would like the expert developer to help us find a solution to this as wel...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  ...tool for cost estimation and generating orders of objects (Real Estate). The application should also include a reporting dashboard. Key Features: - Cost Estimation Tool: This should be user-friendly and provide accurate cost estimates to help users plan their finances effectively. - Order Management System: The system should enable easy tracking and generate orders, allowing for smooth order processing. - Object Management: like a List with their Objects (Real Estate) and Adress of the object - Reporting Dashboard: The application should have a reporting dashboard that presents data in a visually appealing and easy-to-understand manner. Additional Details: - User Authentication and Access Control: The application should include a user authentication system with access control, ...

  $651 (Avg Bid)
  $651 Giá đặt trung bình
  137 lượt đặt giá

  I'm in need of a data engineer wi...Tasks: - Conduct a seamless migration of on-premises data to Azure, ensuring minimal disruption to operations and data integrity. - Potentially, work on other data engineering projects as needed. Ideal Skills: - Proven experience as a data engineer, with specific experience in Azure. - Deep understanding of data migration, particularly on-premises to cloud. - Familiarity with relevant tools and methodologies for data migration. - Strong problem-solving skills to overcome any obstacles during the migration process. - Flexibility to work on additional data engineering tasks, possibly including real-time data processing or setting up a data analytics platform. If you have the right expertise and are available to start promptly, I would ...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  New Scala Program Development with Spark 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I am looking for a skilled Scala programmer to assist me in developing a new Scala program. This task involves writing code from scratch, with the specific focus on utilizing the Spark framework. Key Responsibilities: - Developing a new Scala program using Spark - Ensuring ...Scala programmer to assist me in developing a new Scala program. This task involves writing code from scratch, with the specific focus on utilizing the Spark framework. Key Responsibilities: - Developing a new Scala program using Spark - Ensuring the code is optimized and efficient for the desired data processing application Ideal Skills: - Proficiency in Scala programming, with a strong understanding of Spark - Experience with writing code from scratch - Background in data processing application...

  $30 - $40
  $30 - $40
  0 lượt đặt giá

  I'm in search of a talented video editor who excels in advanced editing techniques, namely color correction and audio mixing. The content's ultimate goal is to advertise a product or service. The video should communicate the message in an informal and humorous tone. Ideal Skills/Experience: - Advanced video editing capabilities - Experience in creating engaging advertisement videos - Proven ability in color correction and audio mixing - A sense of humor and ability to translate that into visual content Need someone who can create engaging yet simple form content for Instagram reels

  $225 (Avg Bid)
  $225 Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  ...and iOS platforms. The application needs to serve several core functions to cater to my business needs, including user authentication, inventory management, and payment processing. The ideal candidate for this project would have: - Extensive experience in mobile application development for both Android and iOS. - Proven expertise in integrating user authentication capabilities, preferably with multi-factor authentication. - Capability to integrate inventory management systems seamlessly. - Knowledge in incorporating secure payment processing features. - A strong portfolio showcasing their previous work in similar projects. Having a keen eye for intuitive user interface design that aligns with a professional business aesthetic is an added advantage. The goal of th...

  $402 (Avg Bid)
  $402 Giá đặt trung bình
  29 lượt đặt giá
  Male Telugu Voice-Over Artist Needed -- 3 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm seeking a male Telugu voice-over artist. Strong voice modulation skills and experience in audio recording are preferred. - Ideal Skills: • Telugu Proficiency • Voice Modulation • Audio Recording - Experience: • Prior voice-over experience is advantageous. - Time Commitment: • Consistent progress, no fixed deadline Candidate should have home setup, its full and full remote work. its long term project. Please apply interested people only. Please be prepared to provide a brief sample of your work in your bid.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am in need of an experienced software developer who can construct a microfinance software that provides a comprehensive solution for loan management. Key Features Required: - Loan Management: This should include loan application processing, loan tracking and a loan repayment schedule feature. Specific Data Required in Loan Application Process: - Loan Amount and Terms: The software should be capable of recording detailed information regarding the loan amount and its terms. - Collateral Details: The system should also allow for documentation of any collateral details associated with the loan. Ideal Skills and Experience: - Software Development: You should have an extensive background in software development, with a focus on financial software being a plus. - Financial Knowledge...

  $365 (Avg Bid)
  $365 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá

  I am looking for a female voice artist who can create audio stories & JOI based on very erotic role-plays and fantasies. The voice should be original & seductive, and native to Hindi or Bengali language. The ideal candidate should have experience in voice acting and storytelling. Requirements: - Proficient in Hindi or Bengali language with playful & teasing tone - Able to create audio erotic stories that are 20-30 minutes in length - Must have a seductive and captivating voice that attracts men - Must be comfortable with adult erotic narrations without any limit - Should be able to bring the stories to life through erotic expressions - Fantasies may contain teacher-student, director-heroine, secretary etc. If you are a talented voice-over artist with a se...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Engaging Video Learning Resources Designer 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...and create content that matches them - Apply tested instructional design theories, practices and methods - Apply feedback from QA process to ensure final product is effective in delivering educational material - Create supporting material/media (audio, video, simulations, etc) - Maintain project documentation and course folders - Translate content using an AI tool provided by the business Key Requirements: - Skilled at 2D animation - Ability to translate complex concepts into easy-to-understand visuals - Have worked on similar projects for the professional development sector - Ability to create engaging, effective and interactive learning solutions with a focus on digital learning - Proven experience in 2D animation, motion graphics, and video editing - Demonst...

  $26 / hr (Avg Bid)
  NDA
  $26 / hr Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá
  Programming with Scala, Hive, Spark 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm looking for a skilled programmer with robust knowledge of Scala, Hive and Spark to work on a data-related project. Key Points: - The project focuses on coding - The primary tools involved are Scala, Spark, Hive - No specific area of computer science is listed, just the programming languages Ideal candidate should be proficient in: - Scala, Spark, Hive - Data analysis and processing - Building scalable applications Previous experience in these areas would be a big plus.

  $349 (Avg Bid)
  $349 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  ...Types: The player should support both mp3 and mp4 files. A seamless experience for both audio and video is crucial for my website visitors. - Required Functions: The primary functions I need are Play/Pause, Volume Control, and Playlist Management. The player should be user-friendly and intuitive to operate. - Integration: The player will be embedded on multiple pages of my website. It is important that it functions consistently across all pages and devices. The ideal candidate for this project will have: - Proficiency in web development - Experience in creating media players - Strong understanding of user experience and interface design If you have a strong portfolio that showcases similar projects you've worked on, please include it in your bid. I'm looking...

  $294 (Avg Bid)
  $294 Giá đặt trung bình
  25 lượt đặt giá