Audio productioncông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  201,562 audio production công việc được tìm thấy, giá theo USD
  nghe-sach-noi Đã kết thúc left

  - web đang chạy bình thường + sau khi aws của amazon nâng cấp thì API nhúng - của List nghe của web bị lỗi font - và 1 sô file audio không phát báo lỗi cần fix - hoặc hướng dẫn Fix trên aws cảm ơn!

  $220 (Avg Bid)
  $220 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool: 1/ Kiểm tra 1 đoạn audio A (file .mp3) dài 3 – 7 giây có trong 1 audio dài B (3 tiếng). Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài 2/ Cắt đoạn audio ngắn A và ghép bằng 1 audio khác C, D, E vào trong audio dài B. Thời lượng C, D, E có thể không giống A Toàn bộ Audio là hội thoại tiếng việt. Bạn tư vấn cho mình nhé. Folder sample: !Ao5ZQJ84DPaai71g0CzvKtoJI0_kJQ?e=dS7C27

  $145 (Avg Bid)
  $145 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Cần thuê người code AutoIT sử dụng Webdriver để Auto điều khiển Chrome. ==== Dữ liệu đầu vào : - File Txt chứa link Mục tiêu cần click vào. - File Txt chứa Link Random Ưu Tiền khi đã vào trang mục tiêu. - File Txt chứa các Website Trung Gian. - Cổng API kết nối vào Website chứa dữ liệu IP. - Data áp cứng mã fingerprint cho từng cấu hình, mỗi cấu hình một mã fingerprint khác nhau. Canvas, audio, webrtc, client rect, webgl, timezone, resolution, location, video output, audo input, ram, cpu, v.v… (Để Fake thông tin Profile truy cập) Mô tả hành vi của bot : - Dùng Webdriver mở Chrome mới lên với thông số mã fingerprint MỚI HO&Agrav...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool kiểm tra 1 đoạn audio tầm 3 - 7s có trong 1 audio dài. Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài hoặc cắt, ghép đoạn audio ngắn bằng 1 audio khác. Audio có thể là nhạc việt, hội thoại tiếng việt ,...Bạn tư vấn cho mình nhé.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình đang có dự án làm về website học tiếng Đức online hoàn toàn miễn phí cho người dùng: + Bài giảng bằng video + Các bài tập theo từng kỹ năng nghe nói đọc viết được thiết kế đa dạng, có file audio, thu âm giọng nói và check đúng hay sai. + Sử dụng các tính năng đăng nhập để học +Tính năng thanh toán + Luyện thi, làm bài test trình độ với bộ đề + blog bài viết ....

  $4435 (Avg Bid)
  $4435 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Cắt ghép video có sẵn Đã kết thúc left

  Xin chào mọi người! Mình cần tìm một bạn cắt và ghép các video đã có sẵn. Mục tiêu chỉ là cắt các phần dư thừa trong các video và ghép lại thành các video hoàn chỉnh, sau đó render ra chất lượng cao. Không cần chèn hiệu ứng hay audio. Yêu cầu nhỏ xíu là mình cần trao đổi video qua USB trên địa bàn HN nên chỉ các bạn ở HN mới phù hợp với công việc. Vui lòng nhắn tin để biết thêm chi tiết công việc. Xin chân thành cám ơn.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá
  Gia công Wordpress website Đã kết thúc left

  Dự án về khu nghỉ dưỡng đã chạy production cần tìm các bạn làm gia công theo giờ. Công việc cụ thể: - Tuỳ chỉnh web theo khung của wordpress theo yêu cầu khách hàng. - Thêm hoặc bớt các tính năng theo từng giai đoạn dựa trên kế hoạch kinh doanh của khách. - Tạo môi trường develop/production, push thay đổi từ dev sang production.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Mình đang làm 1 dự án về Đào Tạo Kỹ Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truy...Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truyền cảm, Khích lệ (nghe giọng khoảng từ 30 tuổi trở lên) - Thu âm loạt bài ...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  sachnoi sach noi Đã kết thúc left

  - Đã có WEB – Cần tạo thêm tính nắng sau trên Web: Nge Audio Book: (có audio dài 15 tiếng) - Nghe được trên nhiều phương tiện, điện thoại, máy tính, máy tính bảng, ipad - Tự động ghi nhớ những chương, phần đang nghe dở để nghe tiếp vào lần sau - Tự động chuyển bài khi hết - Website vẫn phát sách nói ngay cả khi tắt màn hình, Tiết kiệm đối đa pin cho thiết bị - Có thể tùy trình tốc độ phát cho phù hợp với khả năng nghe - Dao diện đơn giản, dễ sử dụng" - Tạo tài khoản đăng kí dùng có phí thời hạn 3 6 9 12 tháng - Load hls

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for tranleanhvu91 Đã kết thúc left

  Xin chào tranleanhvu91, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for emptymoney Đã kết thúc left

  Xin chào emptymoney, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  tôi có tổng đài ip gransteam, thiết bị cắm sim (simbox)TG400, Goip, Dinstar OS 1000, điện thoại ip. Tôi cần phần mềm gọi tự động theo data số di động có sắn theo kịch bản text và audio

  $195 (Avg Bid)
  $195 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Dự án Audio Book Android App + iOS App dựa trên mẫu Template | Bookspeak (HTML+CSS files IONIC 3)

  $430 (Avg Bid)
  $430 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  SEO & Coding web Đã kết thúc left

  [Freelancer ACE Advertising Agency] Hiện tại ACE Advertising Agency đang tuyển 2 vị trí cho Freelancer: Facebook/Google Ads và kiến thức về Website Coding Production House hoặc Video/photographer freelancer có khả năng shooting sản phẩm và record video. Yêu cầu công việc: Dành cho những bạn mới bắt đầu (beginner). Nếu đã có kinh nghiệm một số dự án trước đó là một lợi thế. Có trách nhiệm với dự án. Để ứng tuyển và trao đổi thông tin chi tiết các bạn có thể liên hệ: Email: [contact details removed] Địa chỉ: 55 Trương Định, Quận 3, HCM

  $795 (Avg Bid)
  $795 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá

  Tôi cần 1 phần mềm theo tool mẫu sau đây: Yêu cầu thêm của tôi là có thể bỏ thêm audio giọng đọc + sub + hình ảnh. Làm sao để chúng khớp với nhau. Và đây là kết quả phải thu được:

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Mobile development Đã kết thúc left

  Trang web phản hồi (Di động và Desktop) Tôi cần nó được xây dựng và thiết kế production photogra camera

  $291 (Avg Bid)
  $291 Giá đặt trung bình
  26 lượt đặt giá

  WEB chạy cực nhanh, cho phép 10000 người có thể làm bài 1 lúc, có các file audio, video; cho kết quả ngay, bao gồm cả phần thi speaking; chuẩn SEO, chạy cả trên mobile and tablet; giao diện cực đơn giản; thân thiện; quản trị dễ dàng, upload/nhập liệu đơn giản; bảo mật cao; nhúng các kỹ năng thanh toán online; Tốt nhất có 1 team có kỹ năng thiết kế và lập trình tốt. Nếu làm tốt có khả năng ký HĐ bảo trì và năng cấp vĩnh viễn (đồng hành cùng doanh nghiệp)

  $2757 / hr (Avg Bid)
  $2757 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A entertainment website that allows user post music video or audio and got comment, like share from others. We done in DB and mockup design

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình muốn xây dựng 1 bộ quản lý(CMS) file audio: 1. Quản lý file audio(file .mp3, hình đại diện, thời lượng file...) 2. Quản lý Playlist(đưa các file vào 1 playlist) 3. Phân quyền người dùng(theo nhóm, và từng user) 4. Lưu log action của các user(thêm mới, xóa, sửa...) 5. Quản lý đối tác cung cấp nhạc..

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  We are looking for native Vietnamese speaker to record the following 3 sentences: 1) Cuộc gọi của bạn không thể được hoàn thành là đã gọi. Vui lòng kiểm tra số và quay lại. 2) Người bạn đang gọi hiện không thể nghe máy. Vui lòng để lại tin nhắn sau tiếng bíp. Cúp máy khi bạn ghi âm xong. 3) Ghi âm kết thúc. Please save them in 3 separate files in mp3 format. Thanks!

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am searching for a Male Vietnamese Voice Talent. Needed to read and record many Vietnamese articles into audio. This is a very long term project with flexible hours. There are many text files to record. Interview Requirements: Please submit an audio recording of the attached sample. - Must be a male voice - Fluent in Vietnamese - Southern Vietnam (Saigon) accent preferred - Ability to make 2 different voices Audio Requirements - no noise from surrounding area - good quality audio ---- Cần một giọng nam, giọng Sàigòn để đọc và thu âm những bài viết. Để được tuyển dụng, xin vui lòng đọc thử và thu âm bài viết kèm theo. - Cần giọng nam - Tiếng Việt lưu loát...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Thiết kế Banner Đã kết thúc left

  Tôi là dân công CNTT có thể thiết kế banner, logo, làm video .. những gì liên quan đến photoshop và video production, đã có nhiều kinh nghiệm trong thiết kế. Tôi là một công nhân chăm chỉ và thích làm việc ở tất cả các điều kiện quan trọng. Nếu thuê tôi sẽ chịu trách nhiệm để hoàn thành nhiệm vụ trong khung thời gian quy định và với sự tự tin tối đa. Thuê ngoài tôi cho dự án của bạn và tôi hứa sẽ mang lại kết quả tốt nhất.

  $402 (Avg Bid)
  $402 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết ...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in Vietnamese and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kinh nghiệm đánh máy và chuyển tả của bạn. - Bản yêu cầu mức lương bao nhiêu $USD cho mổi...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá

  I am looking for a freelancer who can transcribe a Marathi audio file that is less than 30 minutes long. The audio may contain specific terminologies or slang that the freelancer should be aware of. The transcription should be in a time-stamped format. Skills and Experience: - Fluent in Marathi language - Excellent listening and typing skills - Familiarity with Marathi terminologies and slang - Experience in transcribing audio files - Attention to detail and accuracy in transcribing - Ability to deliver the transcription within the given timeframe. We need urgent freelancer for the same. We are using Loft 2.0 for the same.

  $9 - $15 / hr
  $9 - $15 / hr
  0 lượt đặt giá

  ...especially from home appliance industry, I am available via [Removed by Freelancer.com] Shenzhen Discovery Technology Co., Ltd was founded in 2007 and is a leading comprehensive service enterprise group for the Internet of Things in China. Currently, it has 2 specialized, refined, and innovative enterprises and 3 national high-tech enterprises mainly engaged in the research and development, production and sales services of intelligent control products. The products are widely used in intelligent kitchen appliances, small household appliances, cleaning products, bathroom intelligent products and etc. It has served global famous brands such as Haier, Hisense, Electrolux, Whirlpool, Bosch, Siemens, Philips and etc. The company adheres to the dual wheel drive strategy of "...

  $1998 (Avg Bid)
  $1998 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I am looking for a video editor to help me with my 5-hour course video and create a 5-minute demo. The main purpose of the demo is to give a preview of the course content. Specific edits needed for the course video include adding graphics and text. ...The main purpose of the demo is to give a preview of the course content. Specific edits needed for the course video include adding graphics and text. I would like the edited videos to be completed within more than 2 weeks. Ideal skills and experience for this job include proficiency in video editing software, experience with adding graphics and text, and knowledge of color correction and audio enhancement techniques. Please provide examples of your previous video editing work and let me know your availability to start on thi...

  $97 (Avg Bid)
  $97 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá

  ...revolutionize our customer interaction process. This project involves recording audio, transcription, booking appointments, connecting with APIs to gather attribute data such as first name, last name, agent name, and office location, as well as posting new tasks to an API. Project Overview: Twilio Integration: The project requires in-depth knowledge of Twilio to set up voice call functionality through a webhook. Dialogflow Development: Utilizing Dialogflow, you'll design the conversational AI logic. The AI agent should follow the provided diagram as a guideline for conversation flow, but we welcome your suggestions and expertise to enhance it. Audio Recording and Transcription: The system must record audio from the conversation and transcribe it for future ...

  $250 - $750
  Nổi bật Niêm phong
  $250 - $750
  7 lượt đặt giá

  I am looking for a skilled video editor to work on my wedding video edits. I have a specific style/theme in mind for the edited videos. The final edited video should be more than 10 minutes in length. Ideal skills and experience for the job: - Proficiency in video editing software (e.g. Adobe Premiere Pr...video editor to work on my wedding video edits. I have a specific style/theme in mind for the edited videos. The final edited video should be more than 10 minutes in length. Ideal skills and experience for the job: - Proficiency in video editing software (e.g. Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro) - Ability to understand and execute the desired style/theme - Attention to detail in editing and post-production processes - Strong communication skills to collaborate effectively with ...

  $24 - $302
  Địa phương
  $24 - $302
  0 lượt đặt giá
  Script writing 6 ngày left

  I am looking for a script writer to create a dramatic podcast script with a length of 5-10 minutes. The script will be used for a podcast and should have a dramatic tone. Skills and experience required for this job include: - Excellent storytelling and narr...dramatic podcast script with a length of 5-10 minutes. The script will be used for a podcast and should have a dramatic tone. Skills and experience required for this job include: - Excellent storytelling and narrative skills - Strong understanding of dramatic elements and techniques - Ability to write engaging and compelling dialogue - Experience in script writing for podcasts - Knowledge of audio production and how to write for the medium - Creativity and the ability to think outside the box to create a unique and c...

  $263 (Avg Bid)
  $263 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá
  video editing 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I am looking for a video editor who can help me create an educational video that is more than 3 minutes long. The project requires both editing raw footage and creating new content from scratch. Skills and experience needed: - Proficiency in video editing software - Ability to work with raw footage and create new content - Knowledge of educational video production techniques - Strong attention to detail and ability to meet deadlines

  $12 (Avg Bid)
  $12 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá
  Youtube channel 6 ngày left

  I'm looking to create a YouTube channel and am looking for someone to help me make it happen. I want the channel to focus on vlogs, and I already have a specific theme or topic in mind. The desired frequency is once a week. This project includes...in mind. The desired frequency is once a week. This project includes creating and editing original videos as well as optimizing them for YouTube in order to attract viewers and engage an audience. To be suitable for this project, the freelancer should have an understanding of video editing software, SEO tools, and YouTube mechanisms. The ideal candidate will have some experience with video production and be able to suggest ideas to improve my channel. If you think you would be the perfect fit for this project, I look forward to wo...

  $68 (Avg Bid)
  $68 Giá đặt trung bình
  17 lượt đặt giá
  VR Aplication 6 ngày left

  I am looking for an expert freelancer to develop a VR Web-application for a te...fabric would look as a finished suit.. Requirements: - Expertise in developing VR applications, with a clear understanding of the technical aspects and challenges involved - Ability to translate our clear vision for the application into a compelling and immersive experience - Strong skills in creating realistic simulations and interactions within the virtual environment - Proficiency in integrating audio and visual elements to enhance the user experience - Experience in developing VR applications for training purposes is highly desired If you have the expertise our creative vision to bring our VR application to life, we would love to hear from you. Please share examples of your previous work in VR de...

  $7896 (Avg Bid)
  $7896 Giá đặt trung bình
  40 lượt đặt giá

  Project Title: Implementing Hugging Face and Github codes on Google Cloud Description: I am looking for a skilled freelancer to implement a Hugging Face and Git...for the Chat Bot • Ensure smooth integration with other systems and platforms • Train and fine-tune the model for optimal performance in chat conversations Skills and Experience: • Proficient in GPT-3 and its implementation • Strong knowledge of natural language processing (NLP) techniques • Experience with cloud platforms, particularly Google Cloud • Familiarity with deploying ML models in a production environment • Ability to create an intuitive and interactive user interface for the Chat Bot If you have the required skills and experience, and are interested in working on this projec...

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  ...looking for a skilled live audio engineer for my upcoming event. I need someone to mix and match loudspeakers and a digital mixing console for a concert, conference, wedding or church event. Specifically, I am hosting a church event that requires an audio engineer. The church has multiple speakers and an x32 board and this is what I need the freelancer to use. The event will last from Thursday night, for rehearsal and Sunday morning service, so this will require the freelancer to be available for these two occasions. Additionally, I welcome suggestions from the freelancer regarding possible equipment or setup alternatives that might better suit my needs. As such, I would ask that the freelancer provide any necessary equipment themselves. Are you the perfect audio...

  $15 - $25 / hr
  Địa phương
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  ...looking for a skilled live audio engineer for my upcoming event. I need someone to mix and match loudspeakers and a digital mixing console for a concert, conference, wedding or church event. Specifically, I am hosting a church event that requires an audio engineer. The church has multiple speakers and an x32 board and this is what I need the freelancer to use. The event will last from Thursday night, for rehearsal and Sunday morning service, so this will require the freelancer to be available for these two occasions. Additionally, I welcome suggestions from the freelancer regarding possible equipment or setup alternatives that might better suit my needs. As such, I would ask that the freelancer provide any necessary equipment themselves. Are you the perfect audio...

  $15 - $25 / hr
  Địa phương
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  I am in need of a mid-level to senior MERN Full Stack Developer who holds a Bachelor's Degree. The ideal candidate should have extensive experience with React.js and Node.js, as well as a strong knowledge of HTML/CSS. Additionally, experience with MongoDB as well as Fireb...candidate should have: - Strong knowledge of React.JS and Node.JS - Experience with MongoDB and other databases - Experience with Git Hub and version control - Experience working with AWS S3 buckets and Firebase - Ability to deploy to AWS EC2 - Strong communication and collaboration skills - Ability to work independently as well as part of a team - Experience working WebRTC and Socket IO for chat, audio and video call If you have the required skills and experience, please apply and provide examples of your...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Giá đặt trung bình
  57 lượt đặt giá
  Solving the Brewery Problem 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Solving the Brewery Problem Scenario A brewery control system is composed of an inventory system, a production system, and a recipe library. Each component has specific tasks it must complete successfully. In this assignment, you are responsible for designing a program that manages each of these systems, each with their own subset of classes and methods. Below is a general description of what each “system” should simulate. The Production System: monitor the creation of a beverage from mixing ingredients all the way to bottling. The Inventory System: monitors beverages on hand and all ingredients needed to make beverages. The Recipe Library: contains instructions for making any given beverage that the brewery produces. Note that each of these systems either re...

  $7 - $18
  $7 - $18
  0 lượt đặt giá
  Graphic Novel Print on Demand Expert Wanted 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...and direct sales at events. Skills and Experience Needed: - Expertise in print on demand for graphic novels - Strong understanding of the Sci-Fi/Fantasy genre - Knowledge of the print and distribution process - Experience with online retailers and direct sales at events Responsibilities: - Collaborate with me on the print and distribution of my graphic novel - Ensure high-quality printing and production of the graphic novel - Develop a distribution strategy that includes both online retailers and direct sales at events - Assist with the logistics and fulfillment of orders I am a graphic novelist looking for an expert to help me sell my work on print on demand sites such as Amazon, Shopify, eBay, and my own website (). I have multiple versions of my graphic novel, and I need

  $481 (Avg Bid)
  $481 Giá đặt trung bình
  22 lượt đặt giá

  ...02- 03- 04- 05- Preferred Software: Use any software such as AutoCad, Maya, Blender, Cinema 4D... etc. that can create a realistic and detailed design Skills and Experience: - Proven experience in aircraft 3D design - Proven experience in aircraft 3D renders and video production (footage) - Proficiency in 3D modeling software such as AutoCAD, Blender, or SketchUp - Ability to translate specific requirements into a visually appealing design - Attention to detail and ability to create realistic textures and materials If you are a talented 3D designer with experience in aircraft design and can meet my specific requirements, I would love to discuss the project further.

  $420 (Avg Bid)
  $420 Giá đặt trung bình
  38 lượt đặt giá
  storyboard 6 ngày left

  ...in an advertising campaign. The storyboard is intended to be used for a video shorter than one minute. It should be designed in a realistic style that ties into the campaign's branding message. I need a freelancer who has expertise in this area, with a portfolio that evidences their capability in creating short storyboards for advertising purposes. I need 5 frames of a storyboard for a video production. -Man with bouquet of flowers chasing a woman down a street, the woman is sneezing and trying to get away from the flowers (hayfever) -Man watches the scene through the window from inside his house. Frame looking at him from outside through the window, -Man sprays a Nasonexx nasal inhaler in his snose and smiles. -He looks down at a cat on the couch and shakes his hea...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Giá đặt trung bình
  31 lượt đặt giá

  I am looking for a video editor to help me with a series of short videos for social media. Project Details: - The desired length of each video is less than 90 seconds. - The primary use of these videos is for promoting a social issue. - Video shoot contains several clips, some with 2 angles. - Audio will need adjustment as heavy wind sound. Skills and Experience: - Proficient in video editing software (e.g. Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro) - Experience in creating engaging and visually appealing videos for social media - Familiarity with video optimization techniques for different social media platforms (e.g. Instagram, Facebook, YouTube) - Ability to add text overlays, captions, and graphics to enhance the videos - Knowledge of video compression and file formats to ensure o...

  $80 (Avg Bid)
  $80 Giá đặt trung bình
  48 lượt đặt giá
  Be our Commission-Based Cold Caller 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  HIRING: COMMISSION-BASED COLD CALLER Earn while at the comfort of your home, anytime you want. Apply now! Responsibilities: ~ Call leads and convert them as a paying client. ~ Present services persuasively, highlighting the value we offer to potential clients. ~ Regular reporting of performance. Qualifications: ~ Previous experience in sales & cold calling is a ...is a plus. ~ Good communication and negotiation skills. ~ Have a laptop or PC. ~ Know cold calling tools and/or softwares. ~ Organize and self-motivated. What We Offer: ✅ Earn 100 - 150 USD for every affiliate. ✅ Scripts are provided. ✅ Leads are provided. ✅ Work from home. ✅ Flexible working hours. ✅ + Bonuses. Please provide your resume and sample/s of your cold calling experience, either in audio or video format...

  $122 (Avg Bid)
  $122 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá
  Optical engineering 5 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...experienced Optical Engineering professional to help me create design specifications for an optomechanical system. Basically I want to design a machine that can automatically, forensically scan trading cards to grade their condition. reference: I need both software & manufacturing, or at least designing the prototype for mass production. I am open to working with someone who has the skillset necessary to help me create these specifications in a timely manner. My goal is for the project to be completed within a month's time frame, but am willing to be flexible to work out a timeline that accommodates both of our needs. I am looking forward to hearing back from any experienced and qualified professionals who may be able to

  $1482 (Avg Bid)
  Địa phương NDA
  $1482 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Các bài viết top audio production cộng đồng