Redesign power point presentationcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  395,373 redesign power point presentation công việc được tìm thấy, giá theo USD

  Hiện tại bên mình đã có nội dung và cần 1 bạn chuyên thiết kế và sắp sếp lại trang PowerPoint chuyên nghiệp theo nội dung có sẵn.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Giá đặt trung bình
  21 lượt đặt giá

  Website quản lý điểm. Sau đó nhúng Power BI vào website đó để trực quan hoá

  $62 (Avg Bid)
  $62 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  KPI Dash Board Đã kết thúc left

  Tôi cần desgin 1 file KPI Dash Board bằng Excel hoặc Power BI. File dữ liệu thô đơn giản theo các chỉ số thống kê hàng tháng.

  $126 (Avg Bid)
  $126 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  ...người chấm 1 sao b là số người chấm 2 sao c là số người chấm 3 sao d là số người chấm 4 sao e là số người chấm 5 sao Build a plugin and component for User take rating of articles based on Strapi and Nexjs front-end. The rating element must show how many people put 4 stars or 5 stars or so on... Show Average Point Rating. Each user and each IP address is only taken the rating one time. A front-end demo contains 1 post and rating component based on NEXTJS TYPEScript. The formula for Average Point Rating: (1 * A + 2 * B + 3 * C + 4 * D + 5 * E) / 5 In which : A is the total of people who take 1-star B is the total of people who take 2-star C is the total of people who take 3-star D is the total of people who take 4-star E is the total of p...

  $480 (Avg Bid)
  $480 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Thẩm mỹ viện Đã kết thúc left

  Tôi muốn thiết kế lại Logo. Thay Laday's Beauty center bằng LEO ngay chính giữa. Thêm nữa là Đổi Spa clinic & Academy bằng Beauty & Academy. Mà mất hẳn logo mở ẩn dưới hình. ________________________________________________________________ I want to redesign the Logo. Replace Laday's Beauty center with LEO right in the middle. Another is Changing Spa clinic & Academy with Beauty & Academy. That lost the open logo hidden under the picture.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  ...quay phim - Sáng tạo kịch bản, nội dung video - Thực hiện dựng phim (Âm thanh, hình ảnh, ánh sáng,…) them hiệu ứng cho video sản phẩm Yêu cầu: - Đang sinh sống và làm việc tại Bến Tre - Các bạn có thể là kỹ thuật viên, sinh viên,… - Biết quay phim và có dụng cụ hỗ trợ quay phim - Sử dụng thành thạo các công cụ dựng phim và chỉnh hình ảnh như: Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effect, Power director,… - Đã từng có kinh nghiệm quay phim và dựng phim - Có khả năng hoạt động độc lập, đề xuất ý tưởng - Sáng tạo trong công việc. - Có khả năng giao tiếp tốt. - Y...

  $150 (Avg Bid)
  Địa phương
  $150 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình cần 1 bạn Power BI expert để giúp mình làm biểu đồ trên Power BI. Nếu bạn là expert thì công việc này sẽ rất đơn giản với bạn.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  1 click report Đã kết thúc left

  Một file VBA excel kết nối với một số form excel để tổng hợp thông tin và trình bày dưới dạng dash board, xuất ra Powerpoint - Sales development - Margin development; - PL, BS and CF; - Cost development; Một số nút chức năng: - kiểm tra tình trạng file link; - refresh link; - report (click button to release report); Security: presentation format cố định, có password để mở, thay đổi

  $166 (Avg Bid)
  $166 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Chào các bạn, Hiện tại tôi cần 1 bạn để hợp tác thiết kế bộ nhận dạng thương hiệu như: Logo công ty, Danh thiếp, bao thư, letterhead chữ ký mail, template power-point... banner (Google, Facebook...), website công ty, Logo sản phải phần mềm... Mọi template design dựa theo link: Note: Ngành nghế cty startup cũng giống như link trên. Nếu bạn nào sẵn lòng thì cùng hợp tác dự án này nhé! Liên hệ với tôi: skype: (Removed by Freelancer.com Admin) hoặc để lại liên lạc tôi sẽ contact lại. cám ơn! HaiDang

  $393 (Avg Bid)
  $393 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá
  design UI/UX mobile app Đã kết thúc left

  Redesign lại 1 app đọc báo, tin tức đã được đưa lên store và có 15k user rồi. user nhắm đến >30 tuổi. Ngoài những tính năng cơ bản 1 app đọc báo cần có thì designer thiết kế thêm các tính năng phù hợp với những điểm mạnh của app như sau: + Tin hướng đến việc tổng hợp tin từ nhiều bên cùng đưa tin để đưa ra cái nhìn tổng quan nhất cho người đọc + Sự kiện được sắp xếp theo chuỗi, dòng thời gian giúp user nắm được cục diện từ đầu đến cuối của sự kiện đang đọc App đã đưa store của bên mình cần redesign: Tâm Điểm (các bạn nên xem qua)

  $373 (Avg Bid)
  $373 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  $24 Giá đặt trung bình
  22 lượt đặt giá
  measure power using ade7753 Đã kết thúc left

  cần mạch đo công suất, năng lượng, góc pha và code tương ứng. Sử dụng MCU 8052

  $52 (Avg Bid)
  $52 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  1. Xây dựng một search portal trên nền Web cho hệ thống PowerSE với yêu cầu chi tiết từ trang 2. 2. Viết bằng ngôn ngữ đang là xu hướng hiện tại, yêu cầu tải trang phải nhanh và nhẹ. 3. Grid hiển thị dữ liệu phải đủ mạnh và nhanh, phân trang tốt, có thể hiển thị được 1 triệu kết quả. 4. Xuất dữ liệu phải đẹp, thân thiện, có thể xuất dữ liệu ra Word, Excel, PDF, PowerPoint... 5. Toàn bộ việc xử lý dư liệu lớp dưới đã được làm, việc cần làm là xây dựng giao diện phía trên.

  $148 (Avg Bid)
  $148 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  - chức năng trang bán hàng quản lý hàng hóa của 2 website sử dụng woocommerce - quản lý phiếu nhập kho tồn kho - chỉnh sửa trường thông tin khách hàng, lưu lại theo dạng user (khách hàng đã mua ID là số điện thoại) -trang pos bán hàng tại cửa hàng, chỉnh sửa lại plugin đã mua (point of sale woocommerce )

  $222 (Avg Bid)
  $222 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Xây dựng trang web -- 2 Đã kết thúc left

  Cty cần người thiết kế online,với rất nhiều và cần sự cộng tác viên redesign website

  $155 (Avg Bid)
  $155 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Thiết kế Website Mockup Đã kết thúc left

  Redesign lại một website crowdfunding tại địa chỉ sau: Chỉ thiết kế giao diện.

  $144 (Avg Bid)
  $144 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Redesign character Đã kết thúc left

  tôi cần một người nào đó vẽ lại nhân vật tôi đã có sẵn các tư thế việc của bạn phải làm là vẽ lại chúng theo tư thế có sẵn tôi sẽ cung cấp cho bạn tất cả các tư thế có sẵn của spider man và bạn phải vẽ lại thành iron man bạn chỉ cần vẽ lại nhân vật iron man theo tư thế có sẵn cung cấp cho tôi định dạng psd or vector yêu cầu nhân vật phải đẹp giá thầu không lớn hơn $50

  $70 (Avg Bid)
  $70 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Viết ứng dụng Android Đã kết thúc left

  - Viết phần mềm ứng dụng trên android (mobile or tablet) để thực hiện truyền và nhận dữ liệu với thiết bị khác (bộ truyền tin RF) ở tần số 408,925 MHz. - Thông số và chuẩn giao tiếp của bộ truyền tin RF như sau: o Tần số hoạt động (central frequency): 408,925 MHz o Công suất tối đa (transmitting power): ≤ 9,8 mW o Độ nhạy (sensitivity): -105 dbm o Giao thức truyền tin (transmitting protocol): 4800 bps, 8 data bits, 1 stop bit, no parity. o Khoảng cách tối đa có thể đọc dữ liệu (transmitting radius):  Không có vật cản: tối thiểu 40m  Có vật cản là tường bê tông dày 20cm: tối thiểu 20m.

  $612 (Avg Bid)
  $612 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Thiết kế Website Mockup Đã kết thúc left

  Website được thiết kế với mong muốn mang lại trải nghiệm tốt cho khách hàng. Tuy nhiên chúng tôi vẫn chưa hài lòng với giao diện hiện tại vì có nhiều thứ chưa hợp lý và muốn redesign lại. Nhưng vẫn giữ nguyên cấu trúc website. Mọi thứ phải được hoàn hảo từ bố cục, màu sắc, những icon nhỏ, tính động bộ để mang lại trải nghiệm tuyệt vời cho người dùng. Chính vì thế chúng tôi cần 1 người có am hiểu về mỹ thuật, kỹ thuật web, để thiết kế lại giao diện đẹp hơn, hiệu quả hơn.

  $197 (Avg Bid)
  $197 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  Chúng tôi muốn phát triển một website sử dụng được trên các thiết bị điện thoại di động thông minh, máy tính bảng với màn hỉnh cảm ứng và thiết bị ko sử dụng được chuột máy vi tính. Website hiện...chúng tại những vị trí mà họ muốn: We want to create a website that can be used on any mobile devises and tablets with touch screen for our Company website. Our current website can run on desktop computers. You can check it out at to have an idea. You should pay attention to this particular page on the link below as this is the point of interaction that enables end users to choose pictures and place them at any particular places on the page that they want to. Link:

  $214 (Avg Bid)
  $214 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Hi En Ahmad Shahir B. trailing to your profile, we would like to check whether we can use your service for our presentation. We can discuss details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  We are looking for an experienced BDR (Business Development Representative) to integrate into our team. A Business Development Representative (BDR) is a sales rep who focuses on generating qualified prospects using cold email, cold calling, social selling, and networking. Your role is to be the first point of contact for a potential customer. After identifying prospects, you will approach them, via phone, email, or social media, to move the sales conversation forward. This usually involves setting up a time for the prospect to meet or speak with a more senior member of the sales team. The ideal candidate has solid previous experience developing leads from marketing campaigns.

  min $50 / hr
  min $50 / hr
  0 lượt đặt giá

  We need someone who can translate our PowerPoint Presentation attached from English to Arabic within 2h

  $43 (Avg Bid)
  $43 Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá
  Transportation App 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Hello, everyone I need one management app for transportation. App should contain Android, IOS and WEB app with web presentation and also must have: * Unique Dashboard for Admin, Sub-Admin, Managers, Employees, and Customer. * Create Head office, branch, warehouse, factory, etc. * Create a type of customers such as wholesale, stockist and reseller. * Complete realtime employee activities on dashboard. * Each and every order on the dashboard directly from the client location. * Get the Immediate order receiving details on the dashboard. * Real-time GPS based attendance for field employees. * Web-based attendance for office employees. * Customer meeting details on the dashboard, with location(Check-In/Check-Out). * An employee can submit his business plan, leave request, add n...

  $961 (Avg Bid)
  $961 Giá đặt trung bình
  67 lượt đặt giá

  Point of Sale app for ipad that will load products and information from website. Ipad will be attached to a star Mpop syatem for cash drawer and printer. Will also need to be able to use barcode scanner. Similar to how frontend of Vend or Lightspeed function.

  $393 (Avg Bid)
  $393 Giá đặt trung bình
  34 lượt đặt giá

  ...Brand Guideline. I will then send the actual slide presentation and also a PDF with some notes from me to help you do the job. Finally, I need this done by Friday 1:00pm please and then I may have some amendments.I am looking for a PowerPoint expert that can convert an existing Powerpoint slide to a Brand style that will be supplied. Its is 17 pages in total. I have put all the content on each page, but will want it done using brand colours and also using the correct font throughout which is Arial. For now I have uploaded the Brand Guideline for you to read and understand. I will ignore instant quotes I only want people to come back to me that have seen and read and understood the Brand Guideline. I will then send the actual slide presentation and also a PDF with som...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Giá đặt trung bình
  57 lượt đặt giá
  Write a press release 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...project. Now we provide online courses so students can start the new profession remotely. And Gyfted can help with it. Our professions: QA, frontend developer, project manager. 1. Gyfted is a free recruitment service. Based on artificial intelligence, it selects a job based on a CV. Materials about Gyfted is here: website: I also attached a presentation that can tell more about the company. Example topic: DevEducation has entered into a partnership agreement with the Gyfted service...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Giá đặt trung bình
  55 lượt đặt giá

  ...starter-alternator powered by a dedicated 48 V circuit allows you to benefit from a temporary support of 11 HP while consuming less. XDrive all-wheel drive and eight-speed automatic transmission are standard on all trim levels. The section level petrol engine is still supplied by the X4 xDrive30i which loses 7 HP to offer 245. The X4 xDrive M40i still shows 360 HP. The X4 M Competition remains strong point with a 510hp six-cylinder twin engine and its maximum torque increases from 50Nm to 650Nm, enough to gain 0.3s on 0 to 100km / h running which takes only 3 , 8 seconds. In the diesel we find the 190 bhp X4 xDrive20d, the 286 bhp X4 4xDrive30d and the 340 bhp X4 M40d....

  $2 - $6 / hr
  $2 - $6 / hr
  0 lượt đặt giá

  ...player, referee, ball, pitch lines, goal post - already implemented in the code 2. Instance segmentation for different classes: player, referee, ball 3. Depth data - already implemented in the code 4. 3D bounding boxes for different classes wrt camera frame (3D object center point and width, height, depth of the object): player, referee, ball 5. 2D bounding boxes for different classes: player, referee, ball 6. Extraction of camera pose with respect to a defined coordinate frame (likely a coordinate system sit on the center point of the pitch) Some requirements are already fulfilled in the given code, some need to be developed. The code itself is extendible via shader injection so to fulfill given requirements additional shader code should be implemented and injected. I...

  $1129 (Avg Bid)
  $1129 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá

  One of the most prestigious companies in the field of ASIC Design is looking for a talented Digital ASIC Designer. Previous work with SOC & Synopsys Design Compiler is an asset. The currently defined project is designing a miner chip (ASIC miner) based on the SHA-256 algorithm with the aim of reducing power consumption and improving speed. Send me a message if interested. Looking forward to your resume

  $18750 (Avg Bid)
  $18750 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Hi, I need to perform MM and SD training with SAP end users. An example presentation attached. I need somebody to teach me how to do this in SAP Fiori so that I could teach others.

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  We are a small sized consulting fir...We are a small sized consulting firm, based in Antwerp, Belgium - www.methisconsulting.com. Currently our colleagues are using a two slide powerpoint deck for presentations, which is a bit outdated and no longer what we are looking for in a professional template for the team. Therefor we are searching for a new template desing, containing a lot of different default slides offering a lot of presentation options to our team. These default slides would offer default settings such as font, colour, logo, title and text fields... Attached a more detailed briefing can be found. The template needs to be in line with our corporate image and logo. It has to be designed for professional use, taking into account our main industries: utilities & pub...

  $316 (Avg Bid)
  $316 Giá đặt trung bình
  72 lượt đặt giá
  Corel draw Rework 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  We have a Box Design work which was done in photoshop.. we need to improve its resolution and print Quality so would like to rework the existing design in Corel draw. Existing design work, images and its files will be provided. Scope of work: Redesign the existing work in Corel draw

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Giá đặt trung bình
  17 lượt đặt giá

  I’m looking for hardworking import & export sales & buyer associate who can find the genuine importer or exporter depending on which projects we have but or we sell or we buy there is nothing in between, I can pay monthly $100 and if the deal is sealed then on the top of $100, I can add some bonus as apperception ( could be decent up to the point that how much we make ), updated resume with photo is mandatory to be considered

  $140 (Avg Bid)
  $140 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  I have written a song for children titled Take the Train. It's here: I sent it to a publisher in Sydney. He said it was good and he could put it straight into children's TV if I had a better demo. He also said - don't sing it yourself. OK - point taken. So I hired some musicians and recorded it in my home studio. Problem was, a classical singer was the wrong choice. Lately I've been thinking I should submit to this Taxi listing: A Wide Range of CHILDREN'S SONGS with Male or Female Vocals are needed for a proactive TAXI COMPILATION going directly to a long list of Music Publishers, Music Licensing Companies, Music Supervisors, Ad Agencies, and of course, Children's Record Labels. We're searching for Songs in All Tempos

  $104 (Avg Bid)
  $104
  0 bài tham dự

  I have written a song for children titled Take the Train. It's here: I sent it to a publisher in Sydney. He said it was good and he could put it straight into children's TV if I had a better demo. He also said - don't sing it yourself. OK - point taken. So I hired some musicians and recorded it in my home studio. Problem was, a classical singer was the wrong choice. Lately I've been thinking I should submit to this Taxi listing: A Wide Range of CHILDREN'S SONGS with Male or Female Vocals are needed for a proactive TAXI COMPILATION going directly to a long list of Music Publishers, Music Licensing Companies, Music Supervisors, Ad Agencies, and of course, Children's Record Labels. We're searching for Songs in All Tempos

  $104 (Avg Bid)
  $104
  0 bài tham dự
  Create a mobile app (Android and iOS) 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Create a mobile app for Android and iOS. It should have a video, audito and chat solution. The design is ready.

  $2153 (Avg Bid)
  $2153 Giá đặt trung bình
  43 lượt đặt giá

  BNI Weekly Presentation 30 seconds Elevator Pitch I am looking for interesting content for my weekly 30 seconds elevator pitch for BNI Business meeting. This will be a long term weekly contest where i will award 1 person every week. Weekly deadline: Wednesday night every week. As i have to present on Thursday morning. Language of content can be Hindi, English or Mix. Theme: This week’s theme is Independence day. Our Business: We supply and install Artificial grass to businesses and End customers. Our brand name: Fantasy Lawn Our Location: Navi Mumbai Benefits of Artificial grass can be searched on internet. Our target customer segment are: 1. B2C (End customers): Homes or Offices with balcony, terrace or Lawn. 2. B2B (Businesses): Wallpaper store, carpet store, int...

  $6 (Avg Bid)
  $6
  0 bài tham dự

  Photoshop freelancer - remove power lines,power poles and unwanted items outside etc in approx. 50-100 photos (paid job) Examples below, with power lines Ongoing work available Thank you

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Giá đặt trung bình
  95 lượt đặt giá
  Sistema de portal cautivo Ubiquiti 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Se cuenta con access point UAP-AC-PRO y un controlador UCK-G2-PLUS todos de la marca Ubiquiti Se requiere configurar el sistema del controlador para habilitar un portal cautivo donde los usuarios puedan registrar su correo, nombre y numero telefónico y así poder ingresar al wifi gratuito. Así mismo se permita la descarga de esta información vía web.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Custom POS 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Want to use open source POS software, and develop voice driven restaurant point of sale

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  46 lượt đặt giá
  $32 Giá đặt trung bình
  55 lượt đặt giá

  ...position studies the plant equipment layouts, gathers all the pertinent data required to build a model that will accurately identify bottleneck areas and guide the launch team to the right areas for throughput improvements. •研究工厂设备布局,收集构建模型所需的所有相关数据,该模型将准确识别瓶颈区域,并将生产团队引导到适当的区域,以提高产量。 • Mentor and perform detailed sizing and Emulate3D analysis for customers’ machine designs and run respective demo presentation sessions (Proof Of Concepts) •指导并为客户机器设计详细的尺寸和3D模拟仿真分析,并运行相应的Demo(概念验证) • Experience with Emulate3D and/or Siemens Tecnomatix software (Plant Simulate and Process Simulate) is highly preferred. •有使用仿真3D和/或西门子Tecnomatix软件(工厂仿真和过程模拟)经验者优先。 • PLC programming and robotics experience is a plus •有PLC编程和工业机器人编程经验者优先 • Proficient in ...

  $8 - $31
  $8 - $31
  0 lượt đặt giá
  Business card template redesign 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Looking to have auto body collision repair shop business cards redesigned that pop and look better than our current ones. I need templates made so that I can edit the persons information. Need ASAP

  $25 (Avg Bid)
  $25 Giá đặt trung bình
  120 lượt đặt giá

  Hi We are looking for some custom charts for Power BI, we have multiple req if first delivery goes good More detailed demo of proposed charts you can see here --

  $743 (Avg Bid)
  $743 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  Urgent Need Architectural Drawings USA 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Greetings, I'm looking to hire a architect who can design two floorplans for two houses both of them are single family residence with existing square footage approximately 800 square feet. We need to redesign these homes with their existing footprint from 800 sqaure feet to a 2,500 square feet duplex. I currently need floorplan and elevations within the next 12 hours. Please bid accordingly. Im attaching the two existing floorplans for review.

  $380 (Avg Bid)
  $380 Giá đặt trung bình
  49 lượt đặt giá
  Trophy icon Army company logo 6 ngày left

  Looking for a redesign of our current company logo. Definitely looking to keep the skull and crossed sabers(uploaded cross sabers for reference). Transition the eagle to an actual Hawk and keep the red/white color scheme. The skull looking for a “cooler/darker” version.

  $75 (Avg Bid)
  Bảo đảm
  $75
  21 bài tham dự

  I am looking for a Power apps developer for creating a BOT for leave approval and [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] for further discussion

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Redesign the engine tshirt graphics and complete the two tshirt font designs.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá