Script pentru rating site jobs

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  8,814 script pentru rating site công việc được tìm thấy, giá USD

  ...ziua, Am dezvoltat un produs de tip SaaS care se adreseaza spatiilor de coworking (acele spatii de birouri pentru freelanceri si companii mici). As dori sa colaborez pe promovarea acestui SaaS. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Pentru a elimina ofertele venite de la "expertii de marketing" care nici macar nu se chinuie sa inteleaga produsul

  $100 (Avg Bid)
  $100 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  ...realizarea unui logo (color sau alb negru) pentru un producator de conserve legume si fructe (dulceata, sosuri, siropuri, zacuscra...etc) si o eticheta pentru borcane. Produsele sunt fabricate in sistem traditional fara conservanti sau alte adaosuri, dupa retete traditionale. Ma intereseaza o eticheta pentru borcane care sa transmita urmatoarele idei:

  $131 (Avg Bid)
  $131 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá
  Doctors Rating and Direcotry website 5 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I need a new website. I need you to design and build it. It will be a Doctors rating and directory website like healthgrades and ratemds.

  $1232 (Avg Bid)
  $1232 Giá đặt trung bình
  96 lượt đặt giá

  Salut! M-ai contactat zilele trecute pentru un proiect dar nu am apucat sa discutam detalii. Daca mai este de actualitate putem discuta. Multumesc!

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  -Highschool student -School project Need to build a website/app where users will be presented with two random images from a database and click on the one they ...from a database and click on the one they like the most. Based on this a ranking will be made to list all the images in the database from highest to lowest (maybe using a Elo rating system).

  $154 (Avg Bid)
  $154 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá

  Buna ziua, Detin un magazin online, platforma este in wordpress si as dori o modificare a siteului, as dori sa para mult mai profesional si mai atractiv pentru vizitatori. websiteul se numeste: [đăng nhập để xem URL] Astept opinii si solutii din partea dumnevoastra cat si o cotatie de pret si timp estimat. Cu stima

  $172 (Avg Bid)
  $172 Giá đặt trung bình
  19 lượt đặt giá
  Star rating system PHP, Laravel or CakePHP 3 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...or Laravel(Latest) to rating (stars) Doctors and/or Hospitals. Process: Index page/site with "login and password" box and "Reset password" Reset password page: type identification and system will send email to user, medical or hospital/medical clinic with new password and ask to change. User Login -> choose Doctors -> Rating Doctor (0-5 stars) an...

  $188 (Avg Bid)
  $188 Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá
  Labview LIDAR 3 ngày left

  Realizare .vi in Labview pentru senzorul LIDAR [đăng nhập để xem URL]

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá

  Realizare .vi in Labview pentru senzorul [đăng nhập để xem URL]

  $80 (Avg Bid)
  $80 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Realizează o traducere Traduc texte din romana in engleza si din engleza in romana pentru 20€

  $22 (Avg Bid)
  $22 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá

  Vui lòng Đăng Ký hoặc Đăng Nhập để xem thông tin.

  Đã niêm phong Cuộc thi hàng đầu NDA
  Articole medicale de minim 1000 de cuvinte 1 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Caut p...articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Prețul pentru un articol este de $5, cu posibilitatea negocierii dacă articolele sunt excelente.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá
  google rating 1 ngày left

  i want to increase the rating of my location on google

  $88 (Avg Bid)
  $88 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá

  Rog traducerea unei carti fantasy pentru tineri din limba germana in limba romana. Comunicati va rog pretul final. 49.000 de cuvinte. 305.000 de caractere, incluzind spatii. Numai o traducere redactional si calitativ buna intra in discutie, nu Google translate sau asemenea. Sa nu ne pierdem timpul reciproc, va rog.

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Giá đặt trung bình
  29 lượt đặt giá

  Dca online development are nevoie de un ios developer pentru a finaliza un proiect terminat in proportie 80%. Trebuie sa fie din Romania de preferat din Bucuresti.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Realizare site 17g left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Dorim sa primim oferte si eventual schite inainte pentru site-ul companiei noastre, IROSLAV INTELLIGENCE TECHNOLOGIES. Compania se ocupa cu urmatoarele activitati pentru SECTORUL PUBLIC si SECTORUL PRIVAT: - E-GUVERNARE - SIGURANTA PUBLICA - SOLUTII SOFTWARE - SISTEME SECURITATE - SMART HOME, SISTEME AUTOMATIZATE, SISTEME ALARMA SI SUPRAVEGHERE VIDEO

  $2345 (Avg Bid)
  $2345 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá

  Salut. Am nevoie de un site, facut pentru Germania. Am aici o firmă de construcții, m-ar interesa sa imi fac publicitate cu acest site, nu vreau un site super sofisticat, ci un site decent, în care sa pun poze, videoclipuri, în scurte cuvinte sa descriu ideile firmei, etc, și m-ar interesa timpul, si costurile la care s-ar ajunge.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Salut. Am nevoie de un site, facut pentru Germania. Am aici o firmă de construcții, m-ar interesa sa imi fac publicitate cu acest site, nu vreau un site super sofisticat, ci un site decent, în care sa pun poze, videoclipuri, în scurte cuvinte sa descriu ideile firmei, etc, și m-ar interesa timpul, si costurile la care s-ar ajunge.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  E-commerce Responsabil Đã kết thúc left

  Salutare. Lucrez la deschiderea unui magazin online, și a...dezvoltarea e-commerce-ului din Romania, prin ajustarea unei echipe capabile care să satisfacă nevoile consumatorilor într-un mod responsabil. De menționat că nu există un buget clar pentru asta, ci doar o viziune despre ce ar putea deveni, vino în sprijinul nostru și schimbă ceva.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Content writer Đã kết thúc left

  Site fashion, necesar : • Articole pentru blog Important: asteptam un articol mostra din domeniul fashion Ce vei face : • Vei cerceta subiectele despre care scrii, documentându-te din studii și articole relevante. • Vei scrie folosind un ton și un stil adecvat în raport cu publicul țintă. • Vei verifica, edita și corecta materialele redactat...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  Rating and Evaluation of the Country Rating + Statistical based forecast for future trend

  $451 (Avg Bid)
  $451 Giá đặt trung bình
  28 lượt đặt giá

  Astea sunt tipurile de viza cu care poti munci in America. Pentru majoritatea o scurta descriere de 1-2 propozitii e de ajuns (cine se califica, durata vizei) dar unele au nevoie de mai multe informatii care pot fi gasite pe google (vizele H si J in special unde mai trebuie scris procesul prin care se obtine o viza de acest gen - o viza H printr-un

  $21 (Avg Bid)
  $21 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Caut grafician Đã kết thúc left

  Bună, căutăm Graphic Designer (grafician) pentru realizarea unui logo creativ pentru un site de dezvoltare personală și profesională. Oferim o colaborare de lungă durată. Pentru mai multe detalii, contactați-mă pe adresa de e-mail [đăng nhập để xem URL]@avbs.ro. Mulțumesc.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá
  Project for Marian N. Đã kết thúc left

  Buna ziua, Doresc un clip publicitar pentru YouTube care sa promoveze o carte fantasy. M-ar interesa un clip de 5 secunde (sper ca este fezabil, avand in vedere scenariul sau). Ideea este urmatoarea: in partea de jos avem solul, nivelul solului, probabil ceva iarba scurta. In dreapta, de la bun inceput, este o fetita care priveste increzatoare spre

  $113 (Avg Bid)
  $113 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  plan de afaceri Đã kết thúc left

  am nevoie de un plan de afaceri pentru obtinerea unei finantari pentru o pizzerie.

  $87 (Avg Bid)
  $87 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Vizualuri campanie fundraising Đã kết thúc left

  Avem nevoie de o persoana creativa si intuitiva care sa realizeze o serie de materiale de comunicare pentru o campanie de fundraising. Calitati necesare: editare video, copywriting, dtp, editare foto

  $470 (Avg Bid)
  $470 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá

  Daca ai talent la scris, practici preturi decente si iti place sa scrii pe nisa: fotografia de nunta, sedinte foto copii, maternitate, botez, articole pentru femei atunci imi poti trimite oferta pentru un articol de 4-500 cuvinte pe adresa contact@ediweb.ro.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Caut firma serioasa din Romania, pentru lucrari de intretinere site in OpenCart, generare de fisiere XML, incarcare automata din fisiere XLS

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Woocommerce rating Đã kết thúc left

  Need to change default rating system at woocommerce

  $28 (Avg Bid)
  $28 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá

  Blogul este despre ardei iuți. Articolele pot fi de la semințe de ardei iute până la consumul lui. Cerințe articol: -Limba română cu diacritice; -Cel Puțin 300 de cuvinte. -Să aibă legătură cu România. -Cel puțin o poză . -Cât se poate de original. Prima dată când folosesc Freelancer!

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá
  Voice-Over in limba romana -- 2 Đã kết thúc left

  Avem nevoie de un voice-over în limba romana, voce masculina. Va rugam, plasați oferta cu prețul pentru 4 minute voice-over, voce masculina.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Creare feed cu produse sau lista xls din woocommerce pentru emag marketplace.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  I need help to do a country rating and provide a statistically based forecast for future trend, based on the previous rating.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá
  Agent atentie clientii Đã kết thúc left

  Avem nevoie de un nou agent pentru echipa noastra. Program de lucru este de 8 ore /Zi pentru zilele de sambata si duminica. Foarte important! Placerea pentru a oferi in serviciu de calitate, eficienta si seriozitate.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá

  Need android game boost and rating maintenance

  $25 (Avg Bid)
  $25 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  5 star rating on Search Results Đã kết thúc left

  I need the 5 star rating which is displayed under my search result on google.

  $44 (Avg Bid)
  $44 Giá đặt trung bình
  33 lượt đặt giá
  Am nevoie de un logo Đã kết thúc left

  Am nevoie de logo pentru un stand cu bubble tea. Numele este TEALICIOUS. Culorile preferate : baby pink, baby blue si auriu. Designul il vreau cat mai simplu

  $24 (Avg Bid)
  $24 Giá đặt trung bình
  44 lượt đặt giá
  voice-over in limba romana Đã kết thúc left

  Avem nevoie de un voice-over în limba romana, voce masculina. Va rugam, plasați oferta cu prețul pentru 4 minute voice-over, voce masculina.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  ...star rating to my website search result. I know there's some paid services that charge monthly for this, I'm not interested in that. I've read online there's ways to do it by adding a plug-in, and changing something in the schema, but it beyond my understanding. I want to hire someone that understands how this works, and can apply it to my site. Payment

  $156 (Avg Bid)
  $156 Giá đặt trung bình
  26 lượt đặt giá
  Creare conturi de tip Buyer Đã kết thúc left

  Jobul consta in contactarea firmelor sau punctelor de reciclare sau colectare deseuri pentru prezentare aplicatia android BuyMySell. Finalitatea o reprezinta crearea de catre firma de reciclare a unui cont gratuit in aplicatia BuyMySell. Prin intermediul aplicatiei firma de reciclare poate participa la tranzactionarea stocurilor de deseuri publicate

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Caut Redactor Đã kết thúc left

  ...sau diaspora, care se remarca prin proiecte unice, rezultate de exceptie sau influentarea in bine a societatii/comunitatii din care fac parte. Redactorul va propune persoane pentru articole, va intra in legatura cu acestea, va purta un dialog online sau face-to-face, va obtine confirmare pe versiunea finala a articolului. Asteptam o cotatie per articol

  $79 (Avg Bid)
  $79 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  from the customer page (for example [đăng nhập để xem URL]) fetch all the asin and its reviews and ratings on the page and store them into mysql database. I prefer this project to be done in java.

  $161 (Avg Bid)
  $161 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  Project for Bogdan S. Đã kết thúc left

  ...ajutor pentru personalizarea unor toppere pentru tort. In principiu, cel putin in acest moment, ar fi vorba numai de schimbat data si numele. Pe moment am aproximativ 20 de modificat, dar, pe viitor, sper sa fie mai multe. Daca imi dati un mail va pot trimite si un exemplu,pentru a-mi putea spune cam cate ati putea face intr-o zi si un pret pentru fiecare

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Servicii de realizare site-uri la cele mai mici preturi de pe piata. Pretul difera in functie de proiect. Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni 0722.469.617 Creare site de prezentare sau magazin online cu domeniu RO, COM, ORG, EU inclus Gratuit Realizare site de anunturi: Anunturi imobiliare, anunturi auto-Moto, site-uri de matrimoniale-Dating

  $186 (Avg Bid)
  $186 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá

  The rating stars withing WooCommerce are not properly displaying on the frontend of the website (even through customers are leaving reviews). Site is [đăng nhập để xem URL]

  $24 (Avg Bid)
  $24 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá

  Social App (IOS&Android): 1. give rating in starts to people (1-5 star rating) 2. no comment and only star rating 3. people can give rating to people by facebook, email , phone , name or url 4. people can share the rating of their account 5. people can scam QR code in order to give fast rating to others 6. facobook connect and email connect 7. each

  $1000 (Avg Bid)
  $1000 Giá đặt trung bình
  74 lượt đặt giá
  Vinde aplicatie pentru mine Đã kết thúc left

  Doresc vanzarea unei aplicatii mobile destinata pub-urilor/barurilor/teraselor. Se doreste o colaborare pe termen lung eventual si alte proiecte asemanatoare

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Project for Zapartan C. Đã kết thúc left

  Buna! As avea nevoie de ajutorul tau pentru un logo, mai multe afise si brosuri (pe parcursul anului). Mai bine zis "am avea nevoie", este vorba de un consiliu scolar al elevilor. Poti te rog frumos sa imi spui daca poti sa ne ajuti pe parcursul anului? Normal. contra cost, o sa scot banii de la mine daca este nevoie.

  $9 (Avg Bid)
  $9 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Softmania Đã kết thúc left

  Buna ziua, va contactez in legatura cu un landing page in care vreau sa implementez un payment form pentru donatii. In afara de asta as vrea sa stiu daca se poate face sa trimita mail la fiecare donatie si eventual sa tina o evidenta a donatiilor pe zi. Ma intereseaza sa fac acest landing page functional si sa revin cu update-uri in timp la final

  $262 (Avg Bid)
  $262 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá