Solidworks technical drawingcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  5,000 solidworks technical drawing công việc được tìm thấy, giá theo USD

  Mô tả nội dung công việc: - 0 - Kiểm tra Technical SEO đưa ra check list - 9 - 8 - Tối ưu Onpage cơ bản + Xây dựng bộ từ khóa chuẩn SEO - 1 - 1 - Viết 25 - 30 nội dung chuẩn SEO (700 -1000 từ + hình ảnh) - 8 - 5 - Xây dưng backlink enity - 6 - 2 - Tối ưu Offpage SEO - 0 * Từ trái qua phải, từ trên xuống dưới để cụ thể và chi tiết*

  $58 (Avg Bid)
  $58 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá
  Trien khai ban ve shop drawing Đã kết thúc left

  Triển khai bản vẽ shop drawing thiết bị va vat tư xây dựng nhu bản hiệu, mái nhà, máng xối

  $134 (Avg Bid)
  $134 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  Triển khai bản vẽ shop drawing

  $135 (Avg Bid)
  $135 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá
  Technical service Đã kết thúc left

  Chúng tôi cần tìm kỹ sư cơ điện làm việc partime theo từng dự án, khu vực làm việc Bắc Ninh và Hải Phòng. Kỹ sư có kinh nghiệm lắp đặt và set up máy, sử dụng thành thạo vi tính, có kiến thức về lập trình PLC.

  $250 - $750 / hr
  $250 - $750 / hr
  0 lượt đặt giá
  Unity3D RPG game Đã kết thúc left

  Mình đang cần tuyển fulltime - partime dev Game Unity > 1 năm kn. Hứng thú với môi trường start up đầy năng động Yêu cầu cơ bản: + Có kinh nghiệm về thiết kế gameplay, technical artist + Có kinh nghiệm sử dụng Photon Network cho dự án RPG game là một lợi thế Bạn nào có hứng thú muốn thử sức thì đăng ký với ạ. Mức lương tương đối cao - phụ thuộc vào trình độ [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Motion clip giới thiệu lắp ráp sản phẩm ( có sẵn file solidworks hoặc file 3dsmax): yêu cầu đặt góc camera đẹp, chuyên sâu chất liệu sản phẩm (màu sắc, độ bóng) và logo công ty (có sẵn file mẫu) Thời lượng 90s Độ phân giải 1920x1080 - 24fr/s

  $205 (Avg Bid)
  $205 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Thiết kế logo monogram Đã kết thúc left

  Thiết kế logo 2 chữ B lồng vào nhau theo dạng monogram, kiểu nét mảnh hoặc “one line drawing” (Mình ko chắc cách gọi ^^)

  $40 (Avg Bid)
  $40 Giá đặt trung bình
  27 lượt đặt giá
  Project for dongdanghai1986 Đã kết thúc left

  Hi dongdanghai1986, tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Loc D. Đã kết thúc left

  Hi Loc D., tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for phanthanhkysam Đã kết thúc left

  Hi phanthanhkysam, tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Phuc H. Đã kết thúc left

  Hi Phuc H., tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Canh Ha N. Đã kết thúc left

  Hi Canh Ha N., tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Tuyen T. Đã kết thúc left

  Hi Tuyen T., tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Koi D. Đã kết thúc left

  Hi Koi D., cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $8 - $8 / hr
  $8 - $8 / hr
  0 lượt đặt giá
  Project for Vo L. -- 2 Đã kết thúc left

  Hi Vo L., tôi cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Truong N. Đã kết thúc left

  Hi Truong N., cần người giúp đở Solidworks và nhiều chuyện khác. Em cho tôi xin số phôn LL nha. Hay gọi cho tôi qua za lo, phay tem, hay vi bơ, một bảy sau khong chin bay nam chin ba bay tam.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Chúng tôi cần thuê dịch vụ solidworks rendering. Vui lòng liên hệ lại, thanks.

  $89 (Avg Bid)
  $89 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Vẽ partime solidworks autocad Đã kết thúc left

  Hiện tại mình đang sử dụng phần mềm solidworks và autocad làm bên thiết kế nội thất Công việc là thiết kế mẫu (tủ quần áo, tủ giày, bàn, ghế, giường, kệ,, ) Ra bản vẽ kỹ thuật Ra bản vẽ hướng dẫn lắp ráp

  $124 (Avg Bid)
  $124 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá
  Project for Van Tan H. Đã kết thúc left

  Em chào Anh, em là An hiện đang làm trong lĩnh vực thiết kế 3D-2D bằng solidworks, Autocad. Em thấy Anh có nhiều công việc part time, nếu có thể Em xin hợp tác cùng Anh được không ạ?

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Anh L. Đã kết thúc left

  Hi Anh L., Cần giúp đở với SolidWorks. Nếu được, em liên lạc với tôi qua Vai bơ, da lô. một bay sau khong chin bay nam chin ba bay tam

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for Thanh T. Đã kết thúc left

  Hi Thanh T., Cần giúp với Solidworks. Nếu giúp được xin gọi cho tôi

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for silverhandx Đã kết thúc left

  Hi Cần giúp với Solidworks. Nếu giúp được xin liên lạc với tôi. Vi bơ/ da lô một bay sau k chin bay nam chin ba bay tam.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  thiết kế cẩu trục Đã kết thúc left

  thiết kế nhà xưởng, hệ thống cẩu trục bằng phần mềm solidworks

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Project for totoco87 Đã kết thúc left

  Anh ơi, nhóm anh có tuyển thành viên không ạ?? Em là sinh viên ĐHBKHN mới tốt nghiệp nên cũng có nhiều thời gian . Em thành thạo 3 phần mềm : inventor, solidworks, autocad, hiện thì em đang tìm hiểu thêm phần mềm Revit nữa ạ. Cảm ơn anh đã đọc tin nhắn.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Làm mô hình 3D Đã kết thúc left

  vẽ trên solidworks và xuất bản vẽ

  $152 (Avg Bid)
  $152 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  Card game -- 2 Đã kết thúc left

  I need a graphic designer to draw 35-70 cards which look like the image attached for my card game. I have target of cards image which could be used as source of concept to draw along. If you could send me a drawing along this attached image file and the price/ per card then I would be happily discuss. Tôi đang tìm người có thể vẽ 35-70-350 cards giống như hình gửi kèm. Tôi có bộ card mẫu và muốn phóng tác theo ý tưởng có sẵn theo card có sẵn ấy. Nếu bạn có thể gửi cho tôi một bức ảnh phóng tác lại ảnh đã gửi kèm trên đây và mức giá cho từng card, chúng ta sẽ thảo luận thêm. Regards !!

  $550 (Avg Bid)
  $550 Giá đặt trung bình
  15 lượt đặt giá

  we need Website Design & Development freelance (know arabic ) and knowledge Mobile app Design & Development • Website Design • E-Commerce Website • SEO (Search Engine Optimization) • Website Updates • Web Hosting/ Email Hosting • Website Technical Services

  $304 (Avg Bid)
  $304 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  Tôi có công việc lâu dài liên quan đến dự án trước đóshop drawing'

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá
  3d model and rendering Đã kết thúc left

  HI Bao Anh invent ra product nay va anh muon lam 3d model to show 360 degree in cad or solidworks. Neu em thay cho nao can chinh sua cho tot hon thi minh co the chat tai day, neu em co viber thi cung co the goi phone cho anh o so 1-360-213-4757. Anh chua biet cai sun shade phai fold lai the nao cho thuan tien, em co y kien gi ko.

  $30 - $30
  $30 - $30
  0 lượt đặt giá

  [Mô tả công việc] Chế tác Learning Contents và Character Animation dành cho trẻ em (3-10 tuổi) Character và Background Drawing trình độ cao cấp Soạn animation continuity và tạo diễn hoạt màn hình Phân tích storyboard và chế tác animation theo yêu cầu Chế tác thành thạo motion tween / frame by frame sử dụng Flash Lập kế hoạch & quản lý nhân viên trực thuộc [Yêu cầu công việc] -Có kinh nghiệm trên 7 năm làm việc ở lĩnh vực tương tự -Có chuyên môn trong lĩnh vực graphic, visual design, animation -Sử dụng thành thạo các tool graphic design như Flas...

  $555 (Avg Bid)
  $555 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  PDF to DWG Conversion for Architecture 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm in need of a skilled draftsperson to convert scanned PDF plans for my house (originally manually drafted in the 1970s) into DWG format for architectural design and enginee...upcoming remodelling work planned for our house. In this project, you will: - Convert PDF plans into detailed DWG (AutoCAD) files. - Ensure all original elements are accurately maintained, with attention to both interior and exterior details. - Avoid any simplifications or modifications to the details. The ideal freelancer for this job will have extensive experience with AutoCAD and architectural drawing. A careful eye for detail and a commitment to precision is paramount. The converted files are meant to serve in creating a detailed architecture design and engineering plans, hence accuracy is of utm...

  $155 (Avg Bid)
  $155 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá
  ERP-WordPress-Woo Integration + API 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Look for an experienced developer to assist our inte...including NFC and QR. Skills and Experience: The perfect candidate has in-depth knowledge and experience in ERPNext, WordPress, and WooCommerce platforms, as well as the integration of various external APIs including payment gateway APIs like PayPal and Stripe. Problem-solving skills and the ability to work within tight deadlines are prerequisites. This project requires a meticulous blend of technical skills and understanding of front-end and backend integrations. Bring your A-game and let's build something amazing. Looking to hire on hourly basis until project completion. I have been contracted as a project manager on several other projects as well, leading to possible additional work in the same areas for the succes...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Giá đặt trung bình
  39 lượt đặt giá
  On Page SEO and Technical SEO Specialist 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I wanted to emphasize on While doing on page create spread Sheet where you assign 3-5 target keywords to a page and with picking from a keyword research bank of the 13 types of keywords. As well of course high quality work in depth work. I am seeking a qualified SEO specialist who is comfortable with handling both on-page and technical SEO. Technical SEO: Regular Audits: Perform ongoing audits to identify and rectify issues related to site speed, mobile optimization, crawl errors, and site architecture. Page Speed Optimization: Employ advanced strategies to guarantee swift loading times across all platforms. XML Sitemap and Optimization: Fine-tune these elements for optimal search engine crawling and indexing. On-Page SEO (First Month and Ongoing Adjustments): Keyword R...

  $390 (Avg Bid)
  $390 Giá đặt trung bình
  54 lượt đặt giá
  Happy Stick Figure on Stump Illustration 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm looking for an illustrator adept in creating stick figure art. The final illustration should depict a stick figure emanating a feeling of happiness. The figure should be standing next to a tree stump with one foot propped up on it. Skills and Experience required: - Ability to depict emotions through minimalist art - Experience i...happiness. The figure should be standing next to a tree stump with one foot propped up on it. Skills and Experience required: - Ability to depict emotions through minimalist art - Experience in creating stick figure illustrations - Understanding of composition and positioning in art - Ability to interpret and implement feedback effectively The end result should be a simple yet engaging stick figure drawing that captures the emotion of happine...

  $83 (Avg Bid)
  Nổi bật
  $83 Giá đặt trung bình
  68 lượt đặt giá

  I am seeking a professional with proficiency in photo-tagging and image comparison. The main goal of this project is to identify physical changes between 'before'...understanding of this task. Currently in HEIC, needs to be png also need the before and after pictures in the same image formats " You can only upload videos on our mobile or desktop site. Tap the pencil icon next to your uploaded photos to change the order, delete a photo, and add captions. Your photos must fit these requirements: Stay on the small side, 20MB or less. Use common file formats (to get technical, try JPG, GIF or PNG). Keep it sharp with a resolution of at least 50x50 pixels. Avoid really wide or tall photos — the aspect ratio must be 10:1 or smaller. Add captions to tell a story and...

  $38 (Avg Bid)
  $38 Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I’m in search of a talented artist who can create an abstract drawing of a male figure as a personal artwork. The piece will be a personal treasure and won’t be used for any commercial purposes. Key Project Requirements: - Style: Please use an abstract style in your interpretation of the male form. - Medium: The project requires the use of pencil. Ideal Skills and Experience: - Experience in abstract drawing would be highly advantageous. - Prior experience in sketching detailed pencil images is a must. - Ability to convey the masculine form in interesting and varied ways. I’m keen to work with someone who shares a love for the abstract and unconventional. Together, we can bring my vision of this art piece to life. Professionals and amateurs alike a...

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Giá đặt trung bình
  40 lượt đặt giá

  I'm in need of a skilled photo editor that can drastically improve 50-100 of my photos. Specifically, I require: - Background removal: I'd like the clutter and distractions to be stripped away from the subjects of my ...the edited photos must be in ultra-high resolution (600 DPI). Ideal Skills: - Experience with Adobe Photoshop or other professional photo editing software. - Strong graphic design knowledge, with emphasis on removing complex background and skin retouching. - Has a keen eye for color balances. - Proven experience working with ultra-high-resolution images. This project requires a balance of technical editing skills and artistic vision, as well as attention to detail. Please only offer your services if you can meet these requirements. I look forward to se...

  $335 (Avg Bid)
  $335 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá

  I am searching for a skilled J...but specific – I need someone to tackle bug fixing, and the development of both frontend and backend portions of my JavaFX application. Key Responsibilities: - Bug Fixing: Detect, debug and resolve existing issues in my program. - Frontend Development: Work on redesigning and improving the existing user interface. - Backend Development: Enhance the overall functionality of the platform. Technical Expectations: - Experience with JavaFX is essential as it's my preferred framework. - Previous work on user authentication feature is also crucial for this role. You're the perfect candidate if you have an eye for clean, usable design and enjoy getting your hands dirty with both frontend and backend development. So, let's build so...

  $1075 (Avg Bid)
  $1075 Giá đặt trung bình
  45 lượt đặt giá

  ...target potential clients, utilizing the ad content I've created. Here's what I'm expecting: - Strategic Ad Placement: Maximize ROI on Facebook, Instagram, and Tik Tok. - Sales Driven Approach: Inject life into ads to convert interests into sales. - Audience Targeting: Hone in on demographics for precise ad delivery. - Performance Analysis: Fine-tune campaigns based on feedback and metrics. - Technical Savvy: Familiarize with the ad managers specific to each platform. Ideal Skills: - Proven track record with social media advertising, specifically sales-oriented campaigns. - Strong analytical skills to iterate and improve ad performance. - Creative eye to ensure existing content engages and resonates with the target audience. - Efficient communication to align wi...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  I need help in improving the technical SEO aspects of my website - verhuislifthuren24.nl. A formal website audit needs to be executed, I need an expert who can accurately identify and rectify these problems. I currently have Google Analytics and Google Search Console integrated with the website. Therefore, a good understanding of these tools will be necessary to track progress and results efficiently. Ideal skills for this project would include expertise in SEO, knowledge of Google Analytics and Google Search Console, and a meticulous eye for technical details. Experience in conducting website SEO audits would also be beneficial. Website needs to be perfect for SEO, thats basicaly it. Onpage SEO and technical.

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Giá đặt trung bình
  45 lượt đặt giá

  I need a realistic, artistic representation of a fictional ship. This is not a technical drawing, but rather a piece of art that accurately depicts the hypothetical structure and design of the ship. Key Project Features: - Artistic yet realistic representation - Creatively design a fictional ship - Attention to detail in drawing The ideal freelancer is an experienced artist with a knack for realism, able to interpret and construct a believable, fictional ship with their unique artistic touch. A background in maritime, nautical or steampunk themes would be appreciated. They should have an eye for detail and be able to capture intricate details of ship's structure and elements. Picture is a rough general idea of what we are looking for.

  $99 (Avg Bid)
  $99 Giá đặt trung bình
  46 lượt đặt giá
  Microsoft Dynamics CRM Test Scripts 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I am inneed of a skilled tester or developer with a wealth of experience in Microsoft Dynamics CRM. The task at hand is to generate test scripts for the system, Perfect Candidate: The perfect freelancer for this role would have: - Comprehensive technical knowledge of Microsoft Dynamics CRM - A good grasp of testing or development - The ability to dissect complex CRM features into understandable, executable test scripts

  $18 (Avg Bid)
  $18 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  I require a resume writer who can display my IT capabilities with emphasis on my Project Management skills. This resume needs to resonate with Technical Recruiters, highlighting my accomplishments and experiences in managing technical projects. The ideal candidate for this task must have experience in resume writing within the IT sector and be conversant with the industry's specific terminologies and expectations. Expert-level knowledge of project management in IT is highly desirable. The end product should tell a compelling, clear, and concise story of my career journey in the IT field.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Giá đặt trung bình
  32 lượt đặt giá

  I'm looking for a talented website content writer to highlight the services my semiconductor company offers, particularly focusing on our design and testing services. Here's what I'm seeking in a nutshell: 1. Introducing our services: The content should be crafted to explain our design and testing services clearly and engagingly. It’s crucial to communicate our technical expertise to prospective clients, showcasing our unique capabilities in the semiconductor industry. 2. Detailing our design process: An outline of our methodical approach to design will allow our clients to gain a clear understanding of how we work. This should assure them of our organized and efficient process. 3. Highlighting our areas of expertise: Our content should highlight ...

  $59 (Avg Bid)
  $59 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Tech Blogging & Collaboration Management 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I am seeking a savvy website manager for my technology-focused blogging site. This specific role involves not only managing the technical aspect but also collaborating in the creation of personal and collaborative blog posts. Key Responsibilities: - Managing website to ensure seamless operation - Assisting and contributing to personal and collaborative blog posts - Strategizing content aimed at our target audience - tech enthusiasts Ideal Skills: - Proficiency in website management - Exceptional writing skills, preferably with experience in tech blogging - High level of knowledge about current tech trends - Previous experience in blogging or content collaboration - Ability to strategize engaging content for tech enthusiast audience It's not just a job; a profit-sharin...

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  24 lượt đặt giá

  I am looking for a talented web developer to create an engaging portfolio website that will be accessible to the general public. This website should present comprehen...Experience: - Proven experience as a Web Developer. - Proficiency in fundamental front-end languages such as HTML, CSS and JavaScript. - Familiarity with Java, PHP, or Python is a plus. - Excellent visual design skills. - Ability to utilize responsive web design to ensure the website functions well on all devices. - Demonstrate excellent problem-solving abilities. - Ability to deal with both technical and non-technical staff and all levels of management. - Experience working on portfolio websites will be highly valuable. Only serious and experienced freelancers are encouraged to bid. I look forward to seein...

  $97 (Avg Bid)
  $97 Giá đặt trung bình
  42 lượt đặt giá
  Versatile Real Estate Executive Assistant 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I am in need of a real estate executive assistant who is equipped with a versatile skill set, particularly in marketing and advertising. The perfect candidate sh...appointments, ensuring that my time is optimized. In terms of communication with clients, the ideal individual should be comfortable: - Initiating and receiving phone calls. - Sending out emails in professional language, tone and precision. The necessary technical skills required for this position are: - Proficiency in the use of Microsoft Office tools, particularly Word, Excel and PowerPoint. - Knowledge of a Customer Relationship Management (CRM) software. Experience in using KVCORE CRM is a plus. Strong marketing, communications, and technical skills are essential. Experience in real estate marketing wo...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  ...Car Issue Identification: The app's primary function should be to recognize car issues. It should be capable of comprehensively detecting faults and immediately coming up with potential solutions to aid the user in resolving these issues. • Interface: The app should offer a simple and straightforward user interface. It needs to be user-friendly and easy to navigate, even for those with minimal technical knowledge or experience. Ideal Skills and Experience: The selected freelancer should have: • Expertise in mobile app development, specifically apps with diagnostic tool capabilities. • Previous experience working with automobile diagnostic applications is a plus. • Strong knowledge in functionality design and user interface. • Good understanding o...

  $550 (Avg Bid)
  $550 Giá đặt trung bình
  59 lượt đặt giá

  I'm seeking a highly skilled illustrator to create a detailed, realistic, and naturalistic-colored drawing of a horse in a running pose. The final delivery should include both vector and png files. Skills and Experience: - Proficient in advanced drawing techniques, with a focus on realistic animal illustrations. - Experience with full color naturalistic illustrations. - Able to capture dynamic movement in illustrations, specifically, a running horse. - Expertise in creating both vector and png files.

  $105 (Avg Bid)
  $105 Giá đặt trung bình
  112 lượt đặt giá

  As someone managing a Helm 3 setup, I'm seeking an experienced specialist to convert helm charts into a CDKS template. This project requires: - Comprehensive understanding of Kubernetes CDK. Skills and Experience: - Extensive experience with Kubernetes CDK is mandatory. - Knowledge of Helm 3. - Demonstrable exper...converting Helm charts to CDKS templates. The completion of this project should provide a fully-functioning CDKS template, following best practices in managing resources and configurations to be applied on Kubernetes. Consideration will be given to applicants who have delivered similar projects and can demonstrate their skills with relevant examples. This project requires a high level of technical experience and professionalism. If you fit the bill, I encour...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá