Wavemakers audio processingcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  2,000 wavemakers audio processing công việc được tìm thấy, giá theo USD
  Build video rendering software Đã kết thúc left

  Software to automatically render video lyrics: - Get a list of songs from Spotify Playlist (user enters the playlist link containing the song to be rendered) - Download audio from Spotify/ or use compatible audio from the database - Get SRT files for songs - Combine audio and SRT - Create videos, which can be combined with multiple audios if the user requests

  $120 (Avg Bid)
  $120 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá
  nghe-sach-noi Đã kết thúc left

  - web đang chạy bình thường + sau khi aws của amazon nâng cấp thì API nhúng - của List nghe của web bị lỗi font - và 1 sô file audio không phát báo lỗi cần fix - hoặc hướng dẫn Fix trên aws cảm ơn!

  $220 (Avg Bid)
  $220 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool: 1/ Kiểm tra 1 đoạn audio A (file .mp3) dài 3 – 7 giây có trong 1 audio dài B (3 tiếng). Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài 2/ Cắt đoạn audio ngắn A và ghép bằng 1 audio khác C, D, E vào trong audio dài B. Thời lượng C, D, E có thể không giống A Toàn bộ Audio là hội thoại tiếng việt. Bạn tư vấn cho mình nhé. Folder sample: !Ao5ZQJ84DPaai71g0CzvKtoJI0_kJQ?e=dS7C27

  $145 (Avg Bid)
  $145 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Cần thuê người code AutoIT sử dụng Webdriver để Auto điều khiển Chrome. ==== Dữ liệu đầu vào : - File Txt chứa link Mục tiêu cần click vào. - File Txt chứa Link Random Ưu Tiền khi đã vào trang mục tiêu. - File Txt chứa các Website Trung Gian. - Cổng API kết nối vào Website chứa dữ liệu IP. - Data áp cứng mã fingerprint cho từng cấu hình, mỗi cấu hình một mã fingerprint khác nhau. Canvas, audio, webrtc, client rect, webgl, timezone, resolution, location, video output, audo input, ram, cpu, v.v… (Để Fake thông tin Profile truy cập) Mô tả hành vi của bot : - Dùng Webdriver mở Chrome mới lên với thông số mã fingerprint MỚI HO&Agrav...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  Hi bạn, mình cần 1 tool kiểm tra 1 đoạn audio tầm 3 - 7s có trong 1 audio dài. Kết quả cho ra thời gian, số lần xuất hiện trong audio dài hoặc cắt, ghép đoạn audio ngắn bằng 1 audio khác. Audio có thể là nhạc việt, hội thoại tiếng việt ,...Bạn tư vấn cho mình nhé.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  The image of a mango rolling on a roller conveyor is collected from a webcam. Image processing, surface damage detection. Mangoes are divided into 3 types according to the ratio of damaged area to total area of mango (clarification after starting the project).

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Mình đang có dự án làm về website học tiếng Đức online hoàn toàn miễn phí cho người dùng: + Bài giảng bằng video + Các bài tập theo từng kỹ năng nghe nói đọc viết được thiết kế đa dạng, có file audio, thu âm giọng nói và check đúng hay sai. + Sử dụng các tính năng đăng nhập để học +Tính năng thanh toán + Luyện thi, làm bài test trình độ với bộ đề + blog bài viết ....

  $4435 (Avg Bid)
  $4435 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Cắt ghép video có sẵn Đã kết thúc left

  Xin chào mọi người! Mình cần tìm một bạn cắt và ghép các video đã có sẵn. Mục tiêu chỉ là cắt các phần dư thừa trong các video và ghép lại thành các video hoàn chỉnh, sau đó render ra chất lượng cao. Không cần chèn hiệu ứng hay audio. Yêu cầu nhỏ xíu là mình cần trao đổi video qua USB trên địa bàn HN nên chỉ các bạn ở HN mới phù hợp với công việc. Vui lòng nhắn tin để biết thêm chi tiết công việc. Xin chân thành cám ơn.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Cần tìm giọng nam năng lượng, dứt khoát để thu âm cho video Youtube. Job ổn định, có thể hợp tác lâu dài. Video về chủ đề chia sẻ kiến thức trong "đầu tư bất động sản".

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  Mình đang làm 1 dự án về Đào Tạo Kỹ Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truy...Năng và cần tìm 1 bạn để đọc Voice cho clip. Có đội ngũ làm Content và Video nên cần bạn đọc VOICE. YÊU CẦU CHUNG: - Ưu tiên Nam, giọng miền Nam - Tiếng Việt & Tiếng Anh (có phát âm vài từ Tiếng Anh) - Chuẩn mực, Trầm ấm, Truyền cảm, Khích lệ (nghe giọng khoảng từ 30 tuổi trở lên) - Thu âm loạt bài ...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  sachnoi sach noi Đã kết thúc left

  - Đã có WEB – Cần tạo thêm tính nắng sau trên Web: Nge Audio Book: (có audio dài 15 tiếng) - Nghe được trên nhiều phương tiện, điện thoại, máy tính, máy tính bảng, ipad - Tự động ghi nhớ những chương, phần đang nghe dở để nghe tiếp vào lần sau - Tự động chuyển bài khi hết - Website vẫn phát sách nói ngay cả khi tắt màn hình, Tiết kiệm đối đa pin cho thiết bị - Có thể tùy trình tốc độ phát cho phù hợp với khả năng nghe - Dao diện đơn giản, dễ sử dụng" - Tạo tài khoản đăng kí dùng có phí thời hạn 3 6 9 12 tháng - Load hls

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for tranleanhvu91 Đã kết thúc left

  Xin chào tranleanhvu91, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Project for emptymoney Đã kết thúc left

  Xin chào emptymoney, tôi đã thấy hồ sơ của bạn và muốn gửi đề nghị bạn tham gia dự án của tôi. Chúng ta có thể thảo luận thêm thông tin qua cửa sổ chat. I have a audio file that I need transcribed. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  tôi có tổng đài ip gransteam, thiết bị cắm sim (simbox)TG400, Goip, Dinstar OS 1000, điện thoại ip. Tôi cần phần mềm gọi tự động theo data số di động có sắn theo kịch bản text và audio

  $250 (Avg Bid)
  $250 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Dự án Audio Book Android App + iOS App dựa trên mẫu Template | Bookspeak (HTML+CSS files IONIC 3)

  $430 (Avg Bid)
  $430 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá
  Viết 1 lisp cho autocad Đã kết thúc left

  input: nhập các tọa độ, các giá trị Xi, T. Processing: - Vẽ đồ thị từ các tọa độ. (các đường spline nối các điểm lại là được) (1) - Từ các giá trị Xi, vẽ các đường thẳng đứng đi qua các giá trị Xi đó. (2) - đo khoảng các từ trục x (tại giá trị Xi) lên đến giao điểm với các đường spline mục (1). (3) - từ các giá trị mục (3), vẽ 1 đồ thị mới với các đường spline. (4) - Vẽ đường thẳng có góc 10 độ đi qua điểm T. (5) - Đo giá trị từ T tới các đường spline ở mục (4). (6) - tính toán các giá trị đo được ở mục (6) để ra 1 giá trị (nuy). (7). - từ giá trị (nuy) mục (7)...

  $88 (Avg Bid)
  $88 Giá đặt trung bình
  4 lượt đặt giá

  Tôi cần 1 phần mềm theo tool mẫu sau đây: Yêu cầu thêm của tôi là có thể bỏ thêm audio giọng đọc + sub + hình ảnh. Làm sao để chúng khớp với nhau. Và đây là kết quả phải thu được:

  $129 (Avg Bid)
  $129 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  WEB chạy cực nhanh, cho phép 10000 người có thể làm bài 1 lúc, có các file audio, video; cho kết quả ngay, bao gồm cả phần thi speaking; chuẩn SEO, chạy cả trên mobile and tablet; giao diện cực đơn giản; thân thiện; quản trị dễ dàng, upload/nhập liệu đơn giản; bảo mật cao; nhúng các kỹ năng thanh toán online; Tốt nhất có 1 team có kỹ năng thiết kế và lập trình tốt. Nếu làm tốt có khả năng ký HĐ bảo trì và năng cấp vĩnh viễn (đồng hành cùng doanh nghiệp)

  $2757 / hr (Avg Bid)
  $2757 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A entertainment website that allows user post music video or audio and got comment, like share from others. We done in DB and mockup design

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Build a Website Đã kết thúc left

  A website with approx. eighty (80) products of Vitamin supplements, with shopping cart and payment processing .

  $323 (Avg Bid)
  $323 Giá đặt trung bình
  34 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $84 (Avg Bid)
  $84 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Viết phần mềm Đã kết thúc left

  Viết phần mềm ghi âm, ghi hình từ webcam,desktop ; cắt ghép đoạn video,audio; chỉnh hiệu ứng cho hình ảnh ( những hiệu ứng đơn giản như chỉnh hue,tương phản sáng tối ..... )

  $305 (Avg Bid)
  $305 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Mình muốn xây dựng 1 bộ quản lý(CMS) file audio: 1. Quản lý file audio(file .mp3, hình đại diện, thời lượng file...) 2. Quản lý Playlist(đưa các file vào 1 playlist) 3. Phân quyền người dùng(theo nhóm, và từng user) 4. Lưu log action của các user(thêm mới, xóa, sửa...) 5. Quản lý đối tác cung cấp nhạc..

  $443 (Avg Bid)
  $443 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  We are looking for native Vietnamese speaker to record the following 3 sentences: 1) Cuộc gọi của bạn không thể được hoàn thành là đã gọi. Vui lòng kiểm tra số và quay lại. 2) Người bạn đang gọi hiện không thể nghe máy. Vui lòng để lại tin nhắn sau tiếng bíp. Cúp máy khi bạn ghi âm xong. 3) Ghi âm kết thúc. Please save them in 3 separate files in mp3 format. Thanks!

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  I am searching for a Male Vietnamese Voice Talent. Needed to read and record many Vietnamese articles into audio. This is a very long term project with flexible hours. There are many text files to record. Interview Requirements: Please submit an audio recording of the attached sample. - Must be a male voice - Fluent in Vietnamese - Southern Vietnam (Saigon) accent preferred - Ability to make 2 different voices Audio Requirements - no noise from surrounding area - good quality audio ---- Cần một giọng nam, giọng Sàigòn để đọc và thu âm những bài viết. Để được tuyển dụng, xin vui lòng đọc thử và thu âm bài viết kèm theo. - Cần giọng nam - Tiếng Việt lưu loát...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kin...

  $2 - $2 / hr
  $2 - $2 / hr
  0 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in VIETNAMESE and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Công việc này kéo dài hơn 6 tháng. Bài thứ 1 dài 60p. Tôi sẽ trả ~$10. Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết ...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  20 lượt đặt giá

  I have many many audio files that I need transcribed. I will pay by the minute for each audio file and I am looking for someone long term to work 10-20 hours per month. The audio is in Vietnamese and will need to be typed in Vietnamese. Good spelling is required. Tôi có rất nhiều file audio những bai giảng cần người nghe va đánh máy kỷ lại. Công việc sẽ được tính tiền và trả theo bao nhiêu phút audio của mổi bài. *Người đánh máy cần phải giỏi chính tả việt ngữ.* Xin vui lòng đáp những câu hỏi sau đay: - Xin cho biết về kinh nghiệm đánh máy và chuyển tả của bạn. - Bản yêu cầu mức lương bao nhiêu $USD cho mổi...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá
  Data Processing Đã kết thúc left

  Dựa vào bảng Danh sách nhân viên của Công ty Alpha, yêu cầu điền kết quả vào cột “Phân loại theo bậc lương” biết rằng cột này lấy ký tự thứ 3 và 4 của Mã số Nhân Viên.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Providing plastic and mold processing for Peter

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Android Payment Gateway with Dynamic QR 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm seeking a skilled Android developer to integrate a payment gateway into my app. Specifically, I'd like to include a dynamic QR code generato...skilled Android developer to integrate a payment gateway into my app. Specifically, I'd like to include a dynamic QR code generator for direct payment processing using the payment gateway. Key Requirements: - Integrate payment gateway into the Android application - Implement a dynamic QR code generator for direct payment processing Skills and Experience Required: - Proficient in Android app development - Experienced with payment gateway integrations - Familiar with QR code generation in Android - Capable of working with API documentation and SDKs - Knowledge of security measures related to payment processing...

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  I am searching for a programmer with expertise in Excel automation, Wordpress integration and report generation. The task involves turning our mixed numerical and textual data into dynamic reports with pivot tables, counters etc, which efficiently converts manual data processing into an automated system. Key Responsibilities: - Automate data compilation in Excel - Ensure the report updates on a scheduled basis - Develop a system to display these reports on our Wordpress site, compatible for both mobile and PC users. - Implement a secure login feature for report viewing. It is critical that you have prior experience with Excel automation, Wordpress and dealing with mixed data types. Knowledge of P&E and scheduling automatic updates is a plus. This project demands high precis...

  $423 (Avg Bid)
  $423 Giá đặt trung bình
  27 lượt đặt giá

  I'm looking for a skilled developer who can help me integrate a travel voucher system into my existing travel portal. The main purpose of this system is to gene...vouchers, then redeem them at a later date. - Payment methods for the vouchers should include credit card, PayPal, bank transfer, and a standard payment gateway. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in web development and user interface design. - Previous experience working with payment gateways and e-commerce systems. - Understanding of security and privacy concerns related to payment processing. Please note that the project involves working with sensitive user data and payment information, so experience with secure data handling is crucial. A solution-oriented approach and strong communication skills will be...

  $63 (Avg Bid)
  $63 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Urgent Business Video Editing with Logo 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm looking for a skilled video editor to work on my business videos. This is an urgent job. Key Tasks: - Remove existing music from a s...video editor to work on my business videos. This is an urgent job. Key Tasks: - Remove existing music from a series of business videos - Trim out any existing intros in the videos - Add a new logo to the videos Additional Details: - The audio should be left silent after the original music removal. - The project has a tight deadline, so please only apply if you can work on it immediately and deliver fast. Ideal Freelancer: - Proficient in video editing software - Experience in handling business-related video projects - Able to swiftly remove and add audio elements - Able to add logo professionally - Must be able to work fast withou...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Giá đặt trung bình
  31 lượt đặt giá
  Pipe Organ Performance Recording 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Seeking an individual with videography skills to capture my monthly pipe organ performances. The task...organ performances. The tasks would involve: - Recording for around 2 hours, normally in a church setting. - Focusing on various aspects of the organ play: wide shots of the entire organ, close-ups of the keys, as well as my footwork on the pedals. - Providing raw footage only, no editing required at this stage. - Ensuring the audio quality is high. Ideal candidates should have some experience in concert or performance videography. Knowledge of how to capture clear audio in a large and echo-prone setting, like a church, would be highly beneficial. Ability to zoom and focus on finer details, such as organ keys and foot pedals, is a must. Your general availability once a m...

  $15 - $25 / hr
  Địa phương
  $15 - $25 / hr
  0 lượt đặt giá

  ...comprehensive event coverage at a forthcoming event. The final video is expected to exceed 15 minutes in length. Key requirements include: - Capturing the event: This will involve recording presentations, panel discussions, audience interactions, and other relevant content. - Ensuring quality: The videographer will need to maintain a high-quality standard throughout the footage, with good lighting, clear audio, and smooth camera work. - Basic Editing: Post-event, the video will need to be edited, involving tasks such as cutting, simple transitions, and ensuring the video flows seamlessly. The ideal candidate for this project will have: - Prior experience in event coverage: It's crucial that the videographer has experience in capturing live events, ideally of a performance ...

  $30 - $250
  Địa phương
  $30 - $250
  0 lượt đặt giá

  I'm looking for a talented audio engineer who can help with a podcast that's around 30 minutes to 1 hour long. I need all plosive sounds expertly removed from my high-quality audio files. Key tasks to undertake: - Identify and remove all plosives from the podcast recording. - Ensure the final audio file retains its high quality. - Return the final file in a timely manner. The file is around 45 mins in length The ideal candidate will have: - Proven experience in audio engineering, specifically dealing with removing plosives. - An understanding of podcast audio and the importance of sound clarity. - Exceptional listening skills to identify and isolate plosives. - Experience of working with high-quality audio files. Please provide ex...

  $69 (Avg Bid)
  $69 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  I'm in need of a full-stack developer who is proficient in Angular and Node.js. The primary focus will be on implementing data visualization and real-time data processing. Key Responsibilities: Develop and maintain an attractive, user-friendly, and cost-effective non-live travel website. Implement features for searching and displaying travel deals. Create an easy-to-use backend for managing deals and dates, accessible to non-IT personnel. Develop interactive UIs using React, Angular, or Vue.js. Build back-end services with Node.js for managing and updating data. Ensure the website is optimized for performance and mobile use. Collaborate with UX/UI designers to create an intuitive and visually appealing interface. Ensure application security and data protection. Ideal Skills a...

  $625 (Avg Bid)
  $625 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá

  I have a website built with WordPress and WooCommerce and would like to integrate Square as a payment gateway. woocommerece square is installed. Key requirements: - Set up Square as a payment gateway within my existing WooCommerce setup - Ensure a smooth and seamless p...a payment gateway within my existing WooCommerce setup - Ensure a smooth and seamless payment process for customers - Ensure security and reliability of the payment system -setup to receive subscriptions -NO OVER BIDS Ideal skills and experience: - Proficiency in WooCommerce square and WordPress - Prior experience with Square payment gateway integration - Understanding of e-commerce payment processing and security best practices Please get in touch if you have the necessary skills and experience to help with thi...

  $24 (Avg Bid)
  $24 Giá đặt trung bình
  21 lượt đặt giá

  I'm seeking a skilled developer to integrate KOT (Kitchen Order Ticket) functionality into our existing Windows app. This is an essential step to enhance communication between our kitchen staff and waitstaff, and to facilitate smoother order processing. Key Project Details: - Platform: Our current application runs on Windows and mobile web app, so you should have prior experience developing for this operating system. - Single Printer Support: The integration should be designed to work with a single printer. We want to keep it simple and efficient, avoiding the need for multiple printers in different kitchen sections. Ideal Skills and Experience: - Windows App Development: Strong experience in developing Windows applications is a must for this project. - KOT Integration: Pre...

  $310 (Avg Bid)
  $310 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Romanian MP3 Transcription 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I have an audio file in Romanian that needs to be transcribed. - The file is in .mp3 format. It’s very simple and short work. Let me know if you can do it. Thank you

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  ...requirement. - **Dubbing Capability:** Ability to accurately and realistically translate and dub video content into 100+ languages using AI technology. - **User Interface:** Should be user-friendly, allowing users with basic video editing experience to navigate and use the software effectively. **Ideal Skills and Experience:** - Proficiency in AI and machine learning, particularly in natural language processing and voice synthesis. - Strong background in software development with a focus on multimedia applications for Windows. - Previous experience in developing video dubbing software or similar projects. - Ability to work collaboratively, accepting feedback and iterating on the software to meet user needs and expectations. This project does not have a specified deadline; howev...

  $2500 - $4500
  Niêm phong NDA
  $2500 - $4500
  3 lượt đặt giá
  Video Facial Recognition System 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I need a computer vision expert to develop a real-time video fa...able to accurately detect and track faces in video streams. Key Project Requirements: - Real-time Video Processing: The system should be optimized to handle video streams and detect faces in real-time. - Facial Recognition: The system should be designed to accurately recognize faces. - Tracking: The system should be capable of tracking the detected faces as they move within the video. Ideal Candidate: - Proficient in Computer Vision: You should have a solid understanding of computer vision techniques and libraries. - Experience with Facial Recognition: Previous experience with facial recognition projects is highly desirable. - Video Processing Skills: Strong experience in video processing and real-time...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Giá đặt trung bình
  21 lượt đặt giá
  Urgent AI Engineer Needed 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm on the lookout for a detail-oriented AI engineer who can assist me with the development of machine learning models and natural language processing. Key Skills: - Proficiency in Python - Experience in machine learning model development - Strong background in natural language processing The project is of an urgent nature, so I'm looking for someone who can start immediately and has a track record of delivering high-quality work under tight deadlines. It's imperative that you can work effectively alone as well as in a team, as we may need to collaborate with other professionals.

  $421 (Avg Bid)
  $421 Giá đặt trung bình
  56 lượt đặt giá
  iOS Fingerprint Bitmap to WSQ Conversion 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  We need to convert fingerprint bitmap images to WSQ format on iOS devices. The NIST Biometric Image Software (NBIS) SDK, available at NIST NBIS, can perform this conversion. The task involves implementing this SDK on iOS. If you have an alternative method to achieve this conversion on an iOS device, we are open to discussing it. The project must be completed by Satu...WSQ format on iOS devices. The NIST Biometric Image Software (NBIS) SDK, available at NIST NBIS, can perform this conversion. The task involves implementing this SDK on iOS. If you have an alternative method to achieve this conversion on an iOS device, we are open to discussing it. The project must be completed by Saturday night. Required Skills: iOS Development SDK Integration Biometric Data Processing Image Format ...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Fix 503, PayPal Errors & Firebase 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  ...to be identified and addressed promptly. - Firebase Hosting: There are errors related to Firebase hosting which need to be resolved. Additional Information: - Other errors: I've been experiencing website crashes, payment processing issues, and error messages. These need to be investigated and fixed as well. - Website Crashes: The website crashes occur frequently and need to be addressed urgently. Ideal candidates for this project should have: - Proven expertise in debugging and resolving 503 errors. - Strong experience with PayPal integration and fixing payment processing issues. - Proficiency in Firebase hosting and resolving hosting errors. - A track record of fixing website crashes effectively and efficiently. - Good communication skills and the ability to provid...

  $168 (Avg Bid)
  $168 Giá đặt trung bình
  44 lượt đặt giá

  I have an audio file in Romanian that needs to be transcribed. - The file is in .mp3 format. It’s very simple and short work. Let me know if you can do it. Thank you

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Audio Translation: Igbo/Pidgin to English 6 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  I'm seeking a capable professional to help with the translation of short audio files from Igbo and Pidgin to English. Key Requirements: - Translation of audio content from both Igbo and Pidgin to English - Subtitling: The translated text needs to be embedded as subtitles directly onto the audio files - Timely delivery: I'm looking for a quick turnaround on this project. Please ensure that the translation is completed and the subtitled audio files are returned within 48 hours of accepting the project. - File length: These are short audio files, all less than 10 minutes each. I need the translations with timestamps at every minute for the longer audio. Ideal Freelancer: - Proficient in both Igbo and Pidgin - High proficiency in English l...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá