Write press release website launchedcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
    Tình trạng công việc
    207,058 write press release website launched công việc được tìm thấy, giá theo USD

Looking for 1 freelancer for web developing on world press, woocomerce. We are looking for freelancer with experience working with Worldpress. Need to have a good working attitudes, strictly and honest. We have project monthly and the pay will be discussed base on the project workload.

$18 (Avg Bid)
    $18 Giá đặt trung bình
    14 lượt đặt giá

- View, edit VPN Ipsec site to site parameter - View ipsec status

$30 - $250
    0 lượt đặt giá

Một website quản lí test case, giúp các tester thêm, sửa, xóa, quản lí các test case, requirements, build,release Chỉ thực hiện manual không cần tích hợp auto

$112 (Avg Bid)
    $112 Giá đặt trung bình
    1 click report Đã kết thúc left

Một file VBA excel kết nối với một số form excel để tổng hợp thô...Sales development - Margin development; - PL, BS and CF; - Cost development; Một số nút chức năng: - kiểm tra tình trạng file link; - refresh link; - report (click button to release report); Security: presentation format cố định, có password để mở, thay đổi

$166 (Avg Bid)
    $166 Giá đặt trung bình
    3 lượt đặt giá

Cần thuê dài hạn các bạn Content viết bài tốt, có kiến thức về seo, có kinh nghiệm viết bài cho website bất động sản là lợi thế. Cần nhiều content nên bao nhiêu bạn apply cũng nhận hết. Bài viết yêu cầu viết trực tiếp trên word press, tối ưu SEO dùng yostseo, yêu cầu 80% unique. Gi&aac...

$1613 (Avg Bid)
    $1613 Giá đặt trung bình
    11 lượt đặt giá
    Write some Articles Đã kết thúc left

viết comment cho bài viết trên [đăng nhập để xem URL]

$4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Giá đặt trung bình
    8 lượt đặt giá

...thể publish online các bạn nhé. Nếu bạn ở [đăng nhập để xem URL] mình có thể gặp và làm việc trực tiếp cùng bạn. Thân! ----- Hi, I need a comic artist to join my comic project. I’ll write scenario, I also had character model. - All you need to do is transform them to comic style. - Therefore, I need a creative artist...

$52 (Avg Bid)
    $52 Giá đặt trung bình
    Write some Software Đã kết thúc left

VBA code help

$79 (Avg Bid)
    $79 Giá đặt trung bình
    6 lượt đặt giá
    Help me write something Đã kết thúc left

Tôi VÕ MINH LUÂN chủ doanh nghiệp bất động sản, tôi cần một người viết bản kế hoạch gọi vốn.

$54027 (Avg Bid)
    NDA
    $54027 Giá đặt trung bình
    Help me write something Đã kết thúc left

Viết nội dung tôi đang làm công việc biên tập nội dung và viết bài pr báo chí, viết bài chuẩn seo

$23 (Avg Bid)
    $23 Giá đặt trung bình
    Help me write something Đã kết thúc left

Viết hợp đồng kinh tế, invoice, packing list.

$30 Giá đặt trung bình
    Write some software Đã kết thúc left

Windows C hoặc C++ Lập trình

$23 (Avg Bid)
    $23 Giá đặt trung bình

Viết học thuật

$5000 (Avg Bid)
    $5000 Giá đặt trung bình
    $101 Giá đặt trung bình
    Write some software Đã kết thúc left

Windows Khác hoặc không chắc Tạo ra một ứng dụng để stream nhạc dựa theo talktv. Người dùng tương tác với phần mềm bằng lệnh chat qua kênh chat của talktv. Yêu cầu phần mềm gọn, nhẹ, có thể modify bằng lệnh chat và bot auto reply

$30 - $250
    0 lượt đặt giá
    Write some Articles Đã kết thúc left

Welcome Freelancer Copywriters! Dự án Quickly – công ty Mton Vietnam cần tuyển Copywriter làm việc online. Các bạn có thể nhận việc ngay nếu đạt yêu cầu. Mô tả công việc - Viết nội dung theo chủ đề được giao bằng tiếng Việt (công ty chuyên làm về giấy tờ nhân thân cho người xuất ngoại và cho Việt Ki...

$478 (Avg Bid)
    $478 Giá đặt trung bình
    4 lượt đặt giá

tôi cần 1 cái theme bán hàng dùng code wordpress , tôi đã cài lên host code word press, tôi chỉ cẩn cái theme bán hàng lên là chạy theme này đầy đủ tính năng của một trang bán hang, dùng pugin woocommerce , mẫu theme giống thê này [đăng nhập để xem UR...

$30 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

...Minh,nnHiện tại và sắp tới công ty mình sẽ cần làm rất nhiều website dựa trên nền tảng [đăng nhập để xem URL]ời gian làm; yêu cầu khoảng 1 tuần đối với website cần chỉnh sửa phức tạp và 2-3 ngày đối với website chỉnh sửa đơn giả[đăng nhập để xem URL] đây là 1 dự án mà mình đang cần

$25 (Avg Bid)
    $25 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

...accurate person for simple data entry job. You should copy some data from website that we will provide you (24 numbers per page). On the end of every working day you need to send us that data, that we can work on it. We will / can release milestone on every that day. Pls write PM with your bid or question and include in it this two word "Simple Entry"

$333 (Avg Bid)
    $333 Giá đặt trung bình
    Ung dung Android. Đã kết thúc left

Can tim 1 ban lam app android. Du an rat gap. Ban nao co kha nang lien he nhe. Du an can hoan thanh trong vong 16 ngay. Tong chi phi khoang 100$...tim 1 ban lam app android. Du an rat gap. Ban nao co kha nang lien he nhe. Du an can hoan thanh trong vong 16 ngay. Tong chi phi khoang 100$ - 300$. TIen se duoc release sau khi dc test.

$100 - $300
    Niêm phong
    $100 - $300
    1 lượt đặt giá

Looking for a PR talent that will GUARANTEE Instagram Verification with the use of PR. press included. Page to be verified is for entrepreneur/entertainer with already a lot of press ( he is on Netflix) - We need more articles and branding. Will send you the profile in PM. Attached is a list of articles we should be featured on. Looking for people

$1500 (Avg Bid)
    Nổi bật
    $1500 Giá đặt trung bình
    Build Custom 360 Virtual Tour Program 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

Looking for someone that can create a software program to use 3...Tour programming development capabilities. It must be able to work with VPN. I will own the full copyrights to all work you do for me. You will need to sign my copyright release and software developers agreement. You will send me the sources code files and assist with the installation.

$225 (Avg Bid)
    $225 Giá đặt trung bình
    2 lượt đặt giá

I need a PDF reader that can return the page number that the user is currently reading on a button press, and also send reader to a specific page. I need this to work properly for both Android and iOS. I also need the project in Expo workflow, and descriptive comments.

$151 (Avg Bid)
    $151 Giá đặt trung bình
    4 lượt đặt giá

...can use in my C# Winform Application which can return the "Unclaimed Fees" for a NFT Uniswap V3 position as they are shown on the below links for open positions on Uniswaps website. If below positions are closed when you try to open them. Try to change "140749" to any higher number below 145800. [đăng nhập để xem URL] [đăng nhập để xem URL]

$187 (Avg Bid)
    $187 Giá đặt trung bình
    2 lượt đặt giá

This is a crypto token on the BSC. We have a Dashboard that pulls information through several sources which ... We have a Dashboard that pulls information through several sources which may include Web3, Oracle and contract. It was working, in testing, prior to launch, but once we launched it no longer worked. The dashboard is on a React web page.

$199 (Avg Bid)
    $199 Giá đặt trung bình
    29 lượt đặt giá

Hello, I have a word press website that was built using elementor theme builder and I am unable to import .JSON files. I need someone to fix this issue. See attached screen shot for reference.

$50 Giá đặt trung bình
    13 lượt đặt giá
    Trophy icon Create me a Logo 6 ngày left

I am starting a new company called “ X-Press Cleaners “ Which is a full service cleaning company. I made my own logo but i’m not in love with it. I need some fresh and modern ideas.

16 bài tham dự
    Trophy icon Logo maker 6 ngày left

I am changing the name of my cleaning company called “ X-Press Cleaners “. I need some cool, modern and fresh ideas that could be franchises.

Nổi bật Bảo đảm Niêm phong
    58 bài tham dự

Our Digital Marketing Director is looking for several articles per...Digital Marketing Director is looking for several articles per week regarding advancements and progress in our network and brand. These would be a combination of News Posts and Press releases.. This individual would work directly with the Digital Marketing Director to create content

$18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Giá đặt trung bình
    48 lượt đặt giá
    Press Release 9 ngày left

I'd like to get started with the next PR. William

$75 (Avg Bid)
    $75 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

...displayed in product listing and be able when i choose the option and press add to cart to add the product with the option in the cart To be honest it will be perfect if there was an add to cart button next to product option Check the attached image ... its from a competitor .. if you press the add to cart button it ads the product with the option and yoy

$101 (Avg Bid)
    $101 Giá đặt trung bình
    13 lượt đặt giá

$27 (Avg Bid)
    $27 Giá đặt trung bình
    2 lượt đặt giá

...it is in the same way you find it and in the same order it shows. If you find (…) in the middle of a sentence, just make a 2-second pause, then continue speaking. When you press the record button, wait for 2 seconds, then start speaking. When you finish a sentence, wait for 2 seconds before stopping the record. Read each sentence only once. A clear

$50 Giá đặt trung bình
    1 lượt đặt giá

Hello Freelancers, At 9digit we bring new project everytime. Currently we need someone who is experienced in tha...project and you need to work minimum of 15 hours per week What is the payment cycle - It's from the 26th of the previous month to the 25th of the current month, and payment will release on every month before the 20th. Thank you. 9digit

$10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Giá đặt trung bình
    4 lượt đặt giá

Looking for Esports Content blog writers to write about professional gamers, pro leagues, pro tournaments; anything and everything about esports. The esport writer should be well versed in one of the following games that are typically played in pro tournaments/leagues: League of Legends (LoL), Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), Call

$12 (Avg Bid)
    $12 Giá đặt trung bình
    9 lượt đặt giá

...for a Blueparrrot Headset to get the Blueparrot button comands and call a api. 2) Make a simple software that get functions like: A - click , B - double click and C - long press events from headset blueparrot button and call a api. This software must have 2 fields for configuration. Api Adress and a number input that will send trought api its value

$520 (Avg Bid)
    $520 Giá đặt trung bình
    10 lượt đặt giá

Bảo đảm
    60 bài tham dự

Description: I need the professional to assemble the screens that are in AXURE passing to Vue following componentization of pages, best prac...others. Pages to build: - Product List Page - Category List Page - Product Registration Page - Financial page - Discount Club Page - Sales page - Sales Order Page *I will release access to Axure after hiring.

$57 (Avg Bid)
    $57 Giá đặt trung bình
    29 lượt đặt giá
    C programming 6 ngày left

$13 (Avg Bid)
    $13 Giá đặt trung bình
    7 lượt đặt giá

This is Release 2 & the extension of the earlier completed release 1.0 of the Enquiry CRM project. This is for the specific freelancer Only for which we had worked for Release 1.0 As discussed the Updated documents would be shared at in 1-2 days.& The Budget is INR 3000.

$39 (Avg Bid)
    $39 Giá đặt trung bình
    2 lượt đặt giá

...(tabs). The “For You” tab that you’ll find in the News section of the application displays a list of the latest and most popular stories in your region. You can refresh the “Release to refresh” option. This list should be generated by the app’s recommendation engine. The engine is powered by Artificial Intelligence technology. To make sure that you...

$200 (Avg Bid)
    $200 Giá đặt trung bình
    Word press 6 ngày left

I want to build a plugin that connects to external API(s).

$233 (Avg Bid)
    $233 Giá đặt trung bình
    20 lượt đặt giá

Witam. Potrzebuję rozwijać i zmodyfikować wtyczkę WP Leads Press. Funkcja tej wtyczki to obsługa afiliacyjnych i network marketingu, gdzie na docelową stronę firmy XYZ kierujemy ruch linkami afiliacyjnymi. Typowy scenariusz użycia: w kilka osób działamy w programie afiliacyjnym. Stawiamy stronę z blogiem, edukacją i lejkami sprzedażowymi, gdzie wszyscy

$658 (Avg Bid)
    $658 Giá đặt trung bình
    Write me three paragraph in German 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

I Will provide you a keyword, I need a content written in German language with 3 paragraph focusing the keyword and organization name. Please bid only native Germans. I will consider from lowest bids only.

$35 (Avg Bid)
    Nổi bật
    $35 Giá đặt trung bình
    8 lượt đặt giá

Looking to create 3 press release articles that can be published on local and national news websites (India). Product website: [đăng nhập để xem URL] About the product: In simple words, amemori is a product in the form of a QR Code chip that can be attached to a headstone at the cemetry, when the QR code is scanned amemori web page is opened in the phone

$15 (Avg Bid)
    $15 Giá đặt trung bình
    Culture and Democracy 6 ngày left
    ĐÃ XÁC THỰC

...informed, meet, talk, and act to repair our democracy and make it live and work in our everyday lives. We believe there is an intersection of democracy and culture Recently we launched a new version of The Fulcrum that features a pop culture section that appeals to the human spirit; spirit that expresses the joys, sorrows and harmonies of the heart and soul

$3825 (Avg Bid)
    $3825 Giá đặt trung bình
    7 lượt đặt giá

I have an existing WordPress site with wooCommerce, I would like to give it a new look using existing content. The focus should be giving wooCommerce products a little more attention on the first page. The site was previously built using visual composer which I would like to ditch for something else that loads faster and is easier to use.

$357 (Avg Bid)
    $357 Giá đặt trung bình
    141 lượt đặt giá
    Superstar Telemarketer required -- 2 6 ngày left