Find Jobs
Hire Freelancers

Skriv några artiklar Newsner/Sportbibeln/Native

€12-18 EUR / hour

Đã đóng
Đã đăng vào khoảng 8 năm trước

€12-18 EUR / hour

Nyheter365 lanserade [login to view URL] för drygt 16 månader sedan och blev på kort tid Sveriges största sociala medier-sajt och ofta den tredje största mobilsajten på KIA-index, där vi som bäst når över 2 miljoner unika webbläsare totalt sett. Vi är Sveriges tredje största publicist på Facebook efter Aftonbladet och Expressen, enligt someindex.com. Vi söker dig som i första läget vill göra rewrites, från i första hand engelska eller andra utländska medier. Vi har även andra färdiga ideér på artiklar. Om vi fungerar bra ihop söker vi långsiktigt samarbete med frilans och då uppskattar vi mycket om du också kommer med egna idéer och egna artiklar. I ett långsiktigt samarbete är det viktigt att du är ödmjuk till nya idéer och intresserad av att lära dig mer om journalistik på sociala medier. Vi söker skribenter för [login to view URL], [login to view URL] och Sportbibeln.se.
Mã dự án: 9825322

Về dự án

3 đề xuất
Dự án từ xa
Hoạt động 8 năm trước

Bạn muốn kiếm tiền?

Lợi ích khi chào giá trên Freelancer

Thiết lập ngân sách và thời gian
Nhận thanh toán cho công việc
Phác thảo đề xuất của bạn
Miễn phí đăng ký và cháo giá cho công việc
3 freelancer chào giá trung bình €15 EUR/giờ cho công việc này
Avatar người dùng
Hej! Mitt namn är Vera Kristen, och jag frilansar sedan mer än ett år som content writer/copywriter och översättare. Jag är baserad i Colombia, Sydamerika och jobbar helt på distans. Min bakgrund är inom film/tv-branschen professionellt men avslutade 2014 en kandidatexamen inom reklam och PR och har sedan dess arbetat inom den branschen och som översättare tyska/engelska - svenska. Jag har en tysk examen från Tyska Skolan i Stockholm och är helt flytande, dvs jag kan skriva om tyska artiklar, likaväl som engelska. Jag pratar även spanska och har möjlighet att jobba från spanska också. Obs: Angiven ersättning är inte korrekt, i o m att ersättning oftast är per ord. Låt oss diskutera vad som passar oss båda, även beroende på hur långvarigt samarbetet förväntas bli. Jag letar gärna efter långvariga samarbeten. Jag skickar gärna CV och exempel på tidigare jobb om ni önskar. Skicka mig gärna meddelande via Freelancer om ni är intresserade så kan vi prata mer. Med vänlig hälsning, Vera Kristen
€16 EUR trong 10 ngày
0,0 (0 nhận xét)
0,0
0,0
Avatar người dùng
I CAN do this job, and do it well! If you look at my portfolio You Will See That my skills are a good fit. Do You need a freelancer Who can Fulfill all of your requirements? IF SO, push the button "Hire me!" - I think it Will Be The Beginning of a good partnership !!
€13 EUR trong 20 ngày
0,0 (0 nhận xét)
0,0
0,0
Avatar người dùng
I have gone a course in rewriting specifically for articles and study to become a journalist so this job feels right.
€17 EUR trong 10 ngày
0,0 (0 nhận xét)
0,0
0,0

Về khách hàng

Cờ của SWEDEN
Sweden
0,0
0
Thành viên từ thg 3 2, 2016

Xác thực khách hàng

Cảm ơn bạn! Chúng tôi đã gửi email chứa đường link để bạn lấy tín dụng miễn phí.
Đã xảy ra lỗi trong khi gửi email của bạn. Hãy thử lại.
Người Dùng Đã Đăng Ký Tổng Số Việc Đã Đăng
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Đang tải xem trước
Đã cấp quyền truy cập vị trí.
Phiên đăng nhập của bạn đã hết hạn và bạn đã bị đăng xuất. Hãy đăng nhập lại.