Find Jobs
Hire Freelancers

Build a Cloud Sync Engine that Supports Placeholder Files

$30-250 USD

Đã đóng
Đã đăng vào gần 2 năm trước

$30-250 USD

Thanh toán khi bàn giao
Su web sayfasindaki C++ ile yazimis code [login to view URL] ile ilgili aciklamalar surdan bulunabilir: [login to view URL] Fakat, bizim ihtiyacimiz olan bu code'un C# ve Windows Desktop Application da olmasi. Code'un buyuk ve her turlu dosyayi transfer edebilmesi gerekiyor.
Mã dự án: 33992490

Về dự án

5 đề xuất
Dự án từ xa
Hoạt động 2 năm trước

Bạn muốn kiếm tiền?

Lợi ích khi chào giá trên Freelancer

Thiết lập ngân sách và thời gian
Nhận thanh toán cho công việc
Phác thảo đề xuất của bạn
Miễn phí đăng ký và cháo giá cho công việc
5 freelancer chào giá trung bình $244 USD cho công việc này
Avatar người dùng
Thanks for reading my proposal! I have read your description carefully with interests and have grasped main idea of your project. I have built a lot of applications using C++/C#/Java, ASP.NET, Python, OpenCV for long time. Your project is just same as my job and experience. Hiring me you may get better result than what you want. My goal is your pleasure! Thanks again!.
$180 USD trong 7 ngày
4,9 (32 nhận xét)
5,6
5,6
Avatar người dùng
Merhaba, umarım iyisindir :) İhtiyaçlarınızı çok iyi anlıyorum ve bu proje benim uzmanlık alanıma girdiği için size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım. Kurumsal uygulama geliştirme ve lider olma konusunda 12 yılı aşkın sağlam deneyime sahibim. gelişim. Son 20 yılda Windows için C#, C++, VB ve Delphi kullanarak birçok uygulama geliştirdim. Ayrıca SQL, MS Access, MS Office otomasyonu, QA ve proje yönetimi konularında deneyim sahibiyim. • .NET, C#, ASP.NET, AJAX, SQL Server, Visual konusunda uzman Studio, RESTFul Web Servisleri, Üçüncü taraf kontrolü Telerik, javascript, Jquery, Html5, Angularjs, MVC, Varlık çerçevesi ve BootStrap. • Windows (Masaüstü) ve Web (İstemci-sunucu) çok katmanlı uygulamalar (Tekstil ERP, Et ERP, Deri ERP) ve e-ticaret web sitelerinin Liderlik, Analiz, Tasarım, Geliştirme, Test Edilmesi konusunda deneyim. • Veritabanı tasarımı, SQL sorguları yazma, saklı prosedürler ve Tetikleyiciler konusunda uzman. • Raporlama Servislerinde Deneyim: Crystal Reports XI. Müşterilerle çevrimiçi çalışma konusunda önemli bir deneyime sahip olduğumdan emin olun. Bu nedenle, tüm görüşmelerimiz gizli ve güvenli olacaktır. Bu beceriler sınırlı değildir, başka birçok teknoloji yığını biliyorum, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım. Teşekkürler.
$500 USD trong 4 ngày
5,0 (31 nhận xét)
5,4
5,4
Avatar người dùng
Merhaba, Projenizin gereksinimini paylaştığınız için teşekkür ederiz. Talebinizi okuyoruz ve anlıyoruz. Daha fazlasını anlamak ve şüphelerimizi netleştirmek için sizinle konuşmak istiyoruz. Bu nedenle detaylı bir şekilde analiz edip size kesin bir tahminde bulunabilmemiz ve çalışmaya başlamamız için bize bir mesaj gönderin. Teşekkürler
$240 USD trong 3 ngày
4,8 (1 nhận xét)
2,7
2,7

Về khách hàng

Cờ của TURKEY
Cankaya, Turkey
0,0
0
Thành viên từ thg 6 26, 2022

Xác thực khách hàng

Cảm ơn bạn! Chúng tôi đã gửi email chứa đường link để bạn lấy tín dụng miễn phí.
Đã xảy ra lỗi trong khi gửi email của bạn. Hãy thử lại.
Người Dùng Đã Đăng Ký Tổng Số Việc Đã Đăng
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Đang tải xem trước
Đã cấp quyền truy cập vị trí.
Phiên đăng nhập của bạn đã hết hạn và bạn đã bị đăng xuất. Hãy đăng nhập lại.