Đã Đóng

Cursusbegeleider academische volwassenencursus (2 avonden per maand)

Background educations

Background Educations is een start-up die sinds 2014 inzet op academisch avondonderwijs voor volwassenen. Werken én studeren wordt mogelijk met avondlessen van meer dan 200 docenten van 10 universiteiten. Onze cursisten investeren weinig tijd (2 avonden per maand) en krijgen veel nieuwe kennis en inzichten in de plaats. Voor wie zichzelf wil blijven ontwikkelen dus.

Functie

Het concept werkt en om te kunnen groeien is Background Educations op zoek naar nieuwe cursusbegeleiders. Als cursusbegeleider begeleid je één van de programma’s en sta je in direct contact met zowel docenten als cursisten. Je bent diegene die aanvoelt hoe het programma loopt, of de cursisten en docenten tevreden zijn en waar er bijsturing nodig is.

Team & taken

Je komt terecht in een jong team met Caro Lemeire als verantwoordelijke, 1 centrale business administrator en 8 collega-freelancers. Je legt contact met de cursisten, leert hun noden en wensen kennen en speelt hierop in. Je mailt vooraf met elke docent en bent 2x per maand om 18u30 (een half uur voor de start van de les) aanwezig om het lokaal te openen, de powerpoint-presentatie klaar te zetten en de docent te ontvangen. Je bent de vertegenwoordiger van Background Educations tijdens ‘jouw’ programma.

Naast het begeleiden van lessen zijn er per semester 2 interne vergaderavonden, 2 debatavonden met cursisten en 1 intern teambuildingmoment.

Je kan kiezen voor het begeleiden van een programma in Mechelen, Antwerpen, Gent, Aalst of Brussel.

Kĩ năng: Truyền thông

Xem nhiều hơn: freelancers antwerpen, communications business, freelancers v28 powered freelancers v28, freelancers v28, freelancers teams, social community freelancers, freelancers website adult mature content, chennai web design freelancers, coding freelancers, time sheets freelancers, freelancers sales people needed, training videos using freelancers, freelancers russia

Về Bên Thuê:
( 0 nhận xét ) Belgium

ID dự án: #10890236