Đã Hủy

J2EE, Java, Linux, Oracle, Kiến trúc phần mềm Job by iulianiv

Buna ziua,

Suntem o firma software romano-daneza, cu sedii in Copenhaga si Iasi si va contactez in legatura cu un software bancar pentru un client de-al nostru din Danemarca. Specifiicatiile proiectului sunt in lucru, deci nu va pot inca oferi foarte multe detalii in acest sens. Am sa incerc sa explic pe scurt ce presupune proiectul:.

Clientul nostru este o banca daneza, managerul de proiect va fi specialistul IT al bancii. Postul presupune proiectarea si implementarea unor aplicatii care vizeaza piete de capital si banci de investitii.

Pentru proiect se doreste cunostinte avansate server side J2EE ( Servlets, JSP, JDBC, XML, XSLT, Web Services ), cunostinte baze de date (se va lucra cu Oracle).

Pentru proiect s-a creat deja un mediu de testare virtual care emuleaza mediu bancar la dimensiuni reale (virtual switches, close networks etc). Specificatii detaliate vor fi disponibile in curand, dar pana atunci am vrea sa stim daca putem incepe o colaborare pentru acest proiect, care va dura cel putin 4 luni, perioada in care ar trebui sa lucrati aproape exclusiv pentru noi.

Sunt nou pe acest site, nu stiu care e cea mai rapida metoda prin care putem lua legatura, dar banuiesc

Kĩ năng: J2EE, Java, Linux, Oracle, Kiến trúc phần mềm

Xem nhiều hơn: si-al, server web j2ee, la care, jsp services, jdbc in jsp, oracle services, vor, virtual pot, servlets, project de, proiect, nu, NOI, lua, jsp project, deja, dar, Cu, creat site, creat a web site, cel, cea, baze date, aplicatii, j2ee site

Về Bên Thuê:
( 0 nhận xét ) Iasi, Romania

ID dự án: #1712276

1 freelancer đang chào giá trung bình $10 cho công việc này

iignat

Hired by the Employer

$10 USD / giờ
(38 Nhận xét)
6.1