Đã Đóng

Bumidotcom Sdn Bhd - BDC

Siapa Kami

Bumidotcom Sdn. Bhd. (BDC) adalah sebuah syarikat 100% milik bumiputera yang telah ditubuhkan pada 30hb. Ogos 2010 dan memulakan operasi pada 14hb. Februari 2011 setelah mendapat lesen Akta Jualan Lansung (AJL931876) dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDN). Bumidotcom Sdn. Bhd. atau BDC menjalankan perniagaan pelbagai tingkat atau lebih di kenali sebagai Multi Level Markerting (MLM).

BDC merupakan syarikat pemasaran untuk produk-produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti dengan nilai yang mampu dinikmati oleh semua lapisan masyarakat. Dengan adanya kesedaran dan keinginan orang ramai tentang pentingnya kesihatan dan kecantikan telah memberi dorongan kepada syarikat intuk menawarkan jalan penyelesaian alternatif dalam mempertimbangkan kualiti hidup masa kini.

Dalam perlaksanaan untuk menjadikan rangkaian produk BDC sebagai satu pilihan utama kepada masyarakat, syarikat telah merangka dam membina satu sistem perniagaan yang mudah dan teratur untuk semua ahlinya agar dapat memasarkan produk secara efisyen dan tepat kepada pengguna disamping mampu menjana pendapatan dan mejalankan perniagaan secara lebih teratur dan profesional.

Kualiti adalah teras utama bagi pengeluaran produk-produk BDC, dengan itu BDC sentiasa memastikan setiap produk yang dihasilkan mematuhi piawaian yang telah diluluskan oleh badan-badan berkaitan di Malaysia. Syarikat percaya bahawa dengan misi dan visi yang menjadi panduan bagi setiap yang bernaung dibawahnya mampu memberikan kepuasan semua pihak bagi menjamin kehidupan yang lebih ceria dan bermakna.

Slogan Kami

Sesuai dengan slogan syarikat iaitu "Generasi Berinspirasi" ianya memberi satu motivasi kepada para ahli untuk lebih yakin menghadapi cabaran dunia Perniagaan Berangkaian. Dalam erti kata lain setiap idividu mempunyai "kualiti kempimpinan" dan sentiasa berinovatif.

Bumidotcom Sdn. Bhd. ingin melahirkan generasi yang berwawasan dan bekarisma agar setiap tindakan dan perkataan yang diucapkan memberi manafaat bersama.

Misi

Menjadikan produk syarikat sebagai pilihan utama setiap pengguna

Membimbing ahli menjadi warganegara sihat dari segi fizikal dan mental

Melahirkan ramai usahawan bergelar jutawan

Mencipta usahawan yang berwawasan dan dinamik

Meluaskan pasaran dan empayar syarikat ke peringkat global

Visi

Melahirkan warga sihat, cergas dan cemerlang dari hasil produk yang berkualiti dengan nilai yang mampu dinikmati oleh semua lapisan masyarakat.

Kĩ năng: Quảng cáo trên Facebook, Tiếp thị qua Internet, MLM, SEO, Mạng xã hội

Xem nhiều hơn: bumidotcom, bumidotcom sdn bhd, mlm bdc, mudah, rangkaian pemasaran bumidotcom, generasi bdc, bumidotcom bdc, produk bumidotcom, seo profesional, jutawan bdc, pemasaran internet, mlm internet marketing, sdn, Pemasaran, MASA, KE, kami, dari, dam, tentang

Về Bên Thuê:
( 0 nhận xét ) Kuala Lumpur, Malaysia

ID dự án: #1254415

2 freelancer đang chào giá trung bình $173 cho công việc này

jeffroybie

HELLO SIR PLEASE CHECK PMB

$220 USD trong 4 ngày
(0 Nhận xét)
0.0
hudalizaman

I'm confused wth your job, i can't find the meaning. but i have skill in marketting so you can trust me

$125 USD trong 5 ngày
(0 Nhận xét)
0.0