Đã Trao

Diktkodning

Du ska skriva ett program som simulerar ett nöjesfält. Använd objekt för att representera attraktionerna. En attraktion kan till exempel ha minimilängd (för att få åka), antal passagerare och magpirrfaktor. Attraktionen ska ha namn, den ska kunna göra reklam för sig, startas, stoppas och haverera.

Skriv också ett huvudprogram där användaren får välja mellan tre olika attraktioner. Vald attraktion ska startas, kanske haverera (slumpa fram haverier) och stannas. När attraktionen är igång ska det synas på skärmen, till exempel med Iiiih från berg-och-dalbanan, skratt från lustiga huset och så vidare.

Kravet för att bli godkänd är att du med ditt program visar att du kan skriva en egen klass med attribut och metoder, och använda den i ett program. Följ anvisningarna ovan men i övrigt har du fria händer!

Kĩ năng: PHP, Kiến trúc phần mềm

Xem nhiều hơn: tre, skriv, kan, har, kan software, donde queda escuela funcionarios p, script p, accounting p yrolls hanoi, server config p, install printer p, megavideo p, best p, dvd player windows p, translate english det

Về Bên Thuê:
( 0 nhận xét ) Stockholm, Sweden

ID dự án: #5155459

1 freelancer đang chào giá trung bình kr1666 cho công việc này

sveralex

A proposal has not yet been provided

kr1666 SEK trong 20 ngày
(45 Nhận xét)
5.6
viworld

Vi kan starta nu Hej, är vi mycket tydliga med specifikationen omtalat och redo att starta ditt projekt direkt. Vi är glada över att ha möjligheten att arbeta tillsammans. Sir, TI världen är indiska bas företag. Thêm

kr405 SEK trong 10 ngày
(2 Nhận xét)
3.6