Translatie engels naar nederlands jobs

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  3 translatie engels naar nederlands công việc được tìm thấy, giá USD
  Netwerk in embedded processor 6 days left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Nederlands: Het gaat om een project in een embedded firmware, waar verschillende nieuwe protocollen in de netwerktechnologie geimplementeerd en aangepast moeten worden. Details worden besproken na persoonlijk contact. We zoeken iemand met ervaring in netwerktechnologie. programmeertaal is C.

  $17068 (Avg Bid)
  $17068 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Alarm app bouwen 6 days left

  ...betreft zit het in de opstartfase en dienen de kosten minimaal te zijn. Als de app een succes wordt zal de beloning zeker ruim voldoende zijn. Het betreft een unieke app die naar verwachting zeker zal aanslaan. Met de juiste personen wil ik hier graag mee in gesprek gaan waarbij ik het e.e.a. verder zal toelichten. Met vriendelijke groet, Jeroen Timmermans

  $881 - $1762
  $881 - $1762
  0 lượt đặt giá
  IaaS engineer 4 days left

  ...draaiende te houden. Het OGD IaaS (Infrastructure as a Service) platform is al bijna vijf jaar de hoeksteen van de OGD Outsourcingsdienstverlening. We zijn hiervoor op zoek naar iemand met een enorm brede kennis en ervaring. VMware (met name NSX Data Center) kennis is een must. Ervaring met automatiseren (bij voorkeur Powershell,Python en Javascript)

  $83 / hr (Avg Bid)
  $83 / hr Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá