Banner pentru site photoshopcông việc

Bộ lọc

Tìm kiếm gần đây của tôi
Lọc theo:
Ngân sách
đến
đến
đến
Loại
Nhiều kỹ năng
Ngôn ngữ
  Tình trạng công việc
  6,249 banner pentru site photoshop công việc được tìm thấy, giá USD
  Trophy icon traducere nuvela sf din engleza 13 ngày left

  Se cauta traducator pentru o nuvela SF din engleza in romana. Persoana selectata trebuie sa fie dispusa sa continue sa traduca intregul continut la pretul de 1.25 eur / 1000 caractere text engleza exclusiv spatii. Selectia se va face in baza calitatii traducerii celor 3 fragmente atasate.

  $16 (Avg Bid)
  Được đảm bảo
  $16
  0 bài tham dự

  Salutare, am nevoie de un curs online [đăng nhập để xem URL] ore (teamwiever)..pentru a invata cateva aspecte legate de importul de date din feed-ul furnizorilor pe platforma prestashop. Multumesc

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 lượt đặt giá
  Design exterior curte piscina 2 ngày left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Detin o locatie pe malul lacului Mostistea unde am construit 3 piscine publice. Curtea are aproximativ 2000mp. Caut un designer de exteri...malul lacului Mostistea unde am construit 3 piscine publice. Curtea are aproximativ 2000mp. Caut un designer de exterior sa imi faca un proiect/schita/desen pentru a reamenaja aceasta curte pentru sezonul urmator.

  $785 (Avg Bid)
  $785 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá
  Logo - pub 2 ngày left

  Avem nevoie de un logo pentru un pub cu numele de PUBlico. Logo-ul, in mod ideal, ar trebui sa fie un mash-up intre fisierele atasate - personajul Dream Buddy, cu un banner Publico, un cadru rotund si o coroana.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá

  ...platforma Wordpress, cu WooCommerce si as vrea aa implementez baza de date TecDoc (o detin in PC cu tot cu poze). Am nevoie de: - implementare de import export de tabele xl pentru modificarea preturilor produsurilor. - diferite filtre de cautare - implementare de import preruri de la furnizori locali exp. Autonet total etc. Nu licitati decat daca stiti

  $613 (Avg Bid)
  $613 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá
  SEO copyright / Produse farma Đã kết thúc left
  ĐÃ XÁC THỰC

  Am nevoie de text unic pentru fiecare dintre 10 produse farmaceutice. Fiecare produs are deja o descriere ampla, trebuie doar reformulat textul si optimizat pentru SEO.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá

  Buna Irina, Sunt interesat sa colaboram pe partea de content-writting (in limba romana) pentru un blog ([đăng nhập để xem URL]). Frecventa ar fi de 2 articole pe luna. Topicele sunt diverse, in special legate de sarbatori, dar si topice la moda in ziua de azi (inovatii tehnologice, inventii, 3D printing, etc). Scopul este SEO si top ranking.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  ...sa imi implementez propria posibilitate ca vizitatorul ce se inscrie sa se inscrie in acelasi timp si la newsletterul meu, adica sa fie adaugat la lista mea, in GetResponse. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma pe chat. Pretul prezentat aici nu e cel real, tot pe chat (sau la telefon) vom discuta la modul concret si despre bani/remunerare. Daca treburile

  $31 (Avg Bid)
  $31 Giá đặt trung bình
  6 lượt đặt giá
  Animatie copii Đã kết thúc left

  Salut! Caut o colaborare cu un grafician pentru a realiza niste clipuri de animatie 2D pentru copii, gen youtube, max 3 min/clip.

  $1131 (Avg Bid)
  $1131 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Buna ziua, Cautam o persoana care sa construias...de promovare pe Facebook cat si Google cu scopul de a atrage mai multi clienti pe site-ul nostru. Site-ul este un magazin online care se ocupa de vanzarea accesoriilor pentru telefoane si a diferitelor gadget-uri. Experienta anterioara in construirea reclamelor pentru un magazin online este un plus.

  $171 (Avg Bid)
  $171 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá

  Buna ziua, am nevoie de ajutor pentru o editare Word, nu e mare lucru, dar nu stiu sa o fac. Ma puteti ajuta?

  $18 (Avg Bid)
  $18 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  Identitate vizuala Đã kết thúc left

  1. Creare logo: Pentru logo se vor crea 3 modele diferite, specifice activității și temei taberei, după care se va alege un model, pe care se va lucra până la fisierul final. 2. Creare grafică: Aceasta cuprinde 3 aspecte principale: - creare broșură informativă: ce va conține informațiile principale despre tabere, pentru a putea fi împărțită prin

  $63 (Avg Bid)
  $63 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá

  Caut persoane interesate sa scrie articole de blog pe domeniul finante personale. Articolele trebuie sa aiba in jur de 1000 de cuvinte, sa fie scrise corect d.p.d.v gramatical si cu diacritice.

  $77 (Avg Bid)
  $77 Giá đặt trung bình
  17 lượt đặt giá
  Expert Grafica DTP Đã kết thúc left

  Pozitia pentru care va contactam este cea de Expert Grafica DTP in cadrul unui proiect, iar criteriile minime in vederea ocuparii acestei pozitii sunt urmatoarele: • Cunostinte avansate de limba engleza; • Experienta in pregatirea documentelor pentru tiparire (realizare design materiale, , concept creativ/grafica, machetare, inserare text, asigurarea

  $373 (Avg Bid)
  $373 Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá
  App pentru room booking Đã kết thúc left

  Dorim ca spatiul nostru multifunctional format din 4 sali sa fie utilizat mai mult si pentru aceasta este nevoie de o buna organizare. Avem nevoie de o aplicatie gen YArooms care ne va permite tuturor sa avem o imagine de ansamblu asupra utilizarii salilor. We want our multifunctional space made up of 4 rooms to be better used so for this there is

  $594 (Avg Bid)
  $594 Giá đặt trung bình
  26 lượt đặt giá

  Caut p...articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Prețul pentru un articol este de $5, cu posibilitatea negocierii dacă articolele sunt excelente.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá
  Caut content writer pentru Ro Đã kết thúc left

  Caut content writer care să facă descrieri în limba română pentru filmele care urmează să apară la cinema și nu numai. Descrierile nu trebuie să conțină spoiler, să cuprindă 110-130 cuvinte și să fie originale. Cei interesați sunt rugați să-mi trimită două astfel de descrieri. Ofer 0,60 euro pentru descriere.

  $16 (Avg Bid)
  $16 Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá

  Agent, promotor, vânzător, online leads generator pentru produse cosmetice. Avem 2 produse pentru a vinde în România [đăng nhập để xem URL] [đăng nhập để xem URL] Oferim 10 € pentru fiecare produs vândut. Scrieți cum veți obține vânzări sau potențiali clienți.

  $16 (Avg Bid)
  $16 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá

  Societate de servi...servicii B2B, cautam freelanceri romani pentru distributie materiale publicitare ( lipit afise, imparit flyere) in mediul urban din Romania, in zonele comerciale si industriale. Se solicita proba afisarii (fotografie) ca dovada pentru plata. Va rog specificati orasul sau zona pe care o puteti acoperi si tariful pentru 100 afisari.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá
  Avem nevoie de un Copywriter Đã kết thúc left

  Cautam o persoana cu experienta in Copywriting pentru un proiect pe care il avem in derulare. Avem nevoie de un text in sectiunea "Despre noi".

  $24 (Avg Bid)
  $24 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá

  Creare de design nou pentru site-ul [đăng nhập để xem URL], cu baza de date deja existenta. Site-ul este vechi si are nevoie de o reimprospatare din cam toate punctele de vedere.

  $168 (Avg Bid)
  $168 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá

  Avem nevoie de 50 de articole pentru un site de jucarii, 50 de articole pentru un site de web design si optimizare seo, 10 articole pentru un restaurant ce organizeaza nunti. Articolele trebuie sa fie originale de 4-500 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte in titlu si in continutul articolului.

  $466 (Avg Bid)
  $466 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Stimate domn sau doamna, suntem o companie de Hosting cu propriul data center situat in Roma. Suntem in cautare de parteneri pentru colaborare de exchange company. noi va oferim servicii la schimb de recomandare pe blogul,site-ul tau ( minim 10.000 vizite zilnice ) Contact: Europa Data Center SRL [Removed for encouraging offsite communication which is

  $9 - $34
  $9 - $34
  0 lượt đặt giá

  Platforma ne ofera o cheie API cu care sa ne descurcam. Avem nevoie de generarea automata a awb-urilor indiferent de metoda aleasa. Am fi de acord ch...extern de unde sa se genereze aceste awb-uri sau chiar cu mutarea automata a comenzilor intr-un wordpress si generarea awb-urilor de acolo. Pretul il putem discuta telefonic pentru a fi unul rezonabil.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Cautam o persoana cu experienta in dezvoltare site-uri Wordpress pentru colaborare pe un proiect pe care il avem in dezvoltare. Vorbim de un magazin online (Wordpress/WooCommerce) Dorim pe cineva din Bucuresti pentru a ne putea intalni si discuta anumite aspecte ale proiectului in dezvoltare. Va rog sa imi trimiteti tariful vostru orar/proiect

  $28 / hr (Avg Bid)
  Địa phương
  $28 / hr Giá đặt trung bình
  30 lượt đặt giá

  Cautam o persoana cu experienta in dezvoltare site-uri Wordpress pentru colaborare pe un proiect pe care il avem in dezvoltare. Vorbim de un magazin online (Wordpress/WooCommerce) Dorim pe cineva din Bucuresti pentru a ne putea intalni si discuta anumite aspecte ale proiectului in dezvoltare. Va rog sa imi trimiteti tariful vostru orar/proiect

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr Giá đặt trung bình
  10 lượt đặt giá
  Voturi pentru un concurs Đã kết thúc left

  Am nevoie de 200 de voturi pentru acest concurs: [đăng nhập để xem URL] Este nevoie ca votantii sa aiba un cont de Facebook + niste limitari de IP(din anumite tari nu se poate vota)

  $140 (Avg Bid)
  $140 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  EN I want to hire someone who know AMX programming. I want a addon for VIP and other function. I can give addons for edit. RO Vreau sa angajez ...programming. I want a addon for VIP and other function. I can give addons for edit. RO Vreau sa angajez un om care sa se priceapa la amxx penru a-mi creea niste VIP-uri pentru un server public de CSGO.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Am nevoie un logo personalizat pentru o firma de transport express in Europa,numele firmei “Meridian Express”,Doresc ca logo-ul sa il pot folosi atât stiker pe mașini cât Și intr-un email.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Giá đặt trung bình
  16 lượt đặt giá

  ...monitorizare si localizare gps a flotei, care ne ofera si serviciul de Export API. as vrea sa preiau date de localizare intr-un server de home automation care ruleaza in pyhton, pentru a sti daca unele vehicule au intrat/iesit din unele zone predefinite --- we have a paid tracking and GPS tracking service for the fleet, which also provides us with the

  $240 (Avg Bid)
  $240 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Crearea unui website Đã kết thúc left

  ...numeste Haart.ro. Ideea brandului este simpla, esti acasa unde inima simte asta. Cred ca in loc de a va da exemple de site-uri similare este mult mai bine sa va fac o descriere detaliata al felului in care ar trebui sa functioneze pentru client website-ul. in ceea ce priveste design-ul grafic, el trebuie sa fie simplu si intuitiv. Am decis deja culorile

  $1536 (Avg Bid)
  $1536 Giá đặt trung bình
  23 lượt đặt giá
  Creearea de site web Đã kết thúc left

  ...urmatoarele : -creare site (100 produse) -integrare codul analytics + facebook pixel -corelare platforma emag in platforma (gen cum fac cei de la Gomag) -generare automata awb uri prin gls (toate comenzile cele de pe site si cele de pe emag) -generarea automata facturi pt programul de facuturare nexux. (toate comenzile cele de pe site si cele de pe emag)

  $784 (Avg Bid)
  $784 Giá đặt trung bình
  8 lượt đặt giá

  ...rezervări valide prin scanarea periodică a aceluiaşi cod QR, integrarea cu sistemul actual al bibliotecii pentru a putea prelua lista de persoane înregistrate, de împrumuturi de cărţi, şi catalogul electronic al acestuia. Ataşăm o descriere mai detaliată pentru cei interesaţi. Nu ne interesează neapărat o aplicaţie standalone, dacă aceasta poate fi realizată

  $499 (Avg Bid)
  $499 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  Urgent Java JSF + JPA Đã kết thúc left

  ...care are subclasele: Camion - PasagerVehicul : care are subclasele : Masina, Motocicleta Si am creat o clasa Test pentru a genera in baza de date postgresql pe care am creat-o niste valori. Acum trebuie sa creez proiectul JSF care sa incarce datele din cele 6 clase si sa le afiseze pe un formular

  $25 (Avg Bid)
  $25 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá

  Hello, Please respond ONLY Romanian citizens. Caut o persoana potrivita pentru a se ocupa de o campanie publicitara in Google Adwords. Lasati-mi un mesaj si voi reveni in si voi reveni in cel mai scurt timp posibil cu mai multe detalii. ====================================== I'm looking for someone who can make a campaign on google adwords

  $1178 (Avg Bid)
  $1178 Giá đặt trung bình
  9 lượt đặt giá

  Caut pe cineva sa ma ajute in realizarea unei piese de mobilier pentru facultate, simplist pentru cine cunoaste rhino sau solidwoks, nu este nimic prea complicat. Doresc sa il folosesc intr-o randare.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  Mobile development Đã kết thúc left

  Aplicație pentru Android Vreau să-l proiectezi și să-l construiești Pear1S un smartphone cu ecran 4k 5.5e 128 g si 8g memorie interna

  $1185 (Avg Bid)
  $1185 Giá đặt trung bình
  7 lượt đặt giá
  3-4 Articole de Blog pe Luna Đã kết thúc left

  Buna ziua, avem nevoie de 3-4 atricole de nisa ( masaj, tratamente corporale, remodelare corporala etc. ) pentru blog de minim 600 cuvinte. Mai multe detalii in privat. Va multumim!

  $15 (Avg Bid)
  $15 Giá đặt trung bình
  14 lượt đặt giá

  ...persoana care sa se ocupe de un website. Este vorba despre un magazin online, care ruleaza in woocommerce. Cerintele principale ar fii: -optimizarea site-ului -back-up saptamanal -consultate si indicatii pentru diferite modificari Optional o sa intervina si modificari ale website-ului. Va rugam sa ne prezentati pana la 3 proiecte pe care ati lucrat pana

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Giá đặt trung bình
  43 lượt đặt giá
  Studiu de caz management Đã kết thúc left

  Buna! Caut vorbitor de romana care ma poate ajuta cu un proiect pentru facultate, un stiu de caz la management. Format Word. Cerintele sunt urmatoarele: Sunteți managerul unei organizații care activează în domeniul........................................................ (1) Prezentați pe scurt structura organizațională (organigrama) și alte elemente

  $42 (Avg Bid)
  $42 Giá đặt trung bình
  2 lượt đặt giá
  Project for Gabriel M. Đã kết thúc left

  Bunaseara, caut un colaborator in vederea realizarii unor proiecte in unity. Contactul meu este +39 3460650215. Daca sunteti interesat, astept un raspuns urgent....urgent. Primul proiect este de realizat in timp foarte scurt. Poate reusiti sa ma contactati in seara acesta, sau sa-mi transmiteti un contact al dumneavoastra. Va multumesc pentru atentie.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá

  Dețin un atelier de făcut mobila la comanda și m-am gândit la o colaborare d...arhitect ce deține deja un portofoliu de clienți sau la o colaborare directa cu un comerciant de mobila pentru a le executa lucrările de mobilier după cerințele clienților lor. Pentru cei interesați pentru colaborare va aștept cu un mesaj pentru ulterioare discuți.

  $2366 (Avg Bid)
  $2366 Giá đặt trung bình
  5 lượt đặt giá

  Subiecte: - autovehicule autonome - sisteme de siguranta a conducatorului auto - astept si alte propuneri Cerinte: limba...conducatorului auto - astept si alte propuneri Cerinte: limbaj academic, min. 130 de pagini, 100% conținut original (inclusiv poze), cartea va fi testată cu diverse softuri pentru plagiat. Dvs veți fi incluși ca și co-autori.

  $814 (Avg Bid)
  $814 Giá đặt trung bình
  3 lượt đặt giá

  Caut p...articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Prețul pentru un articol este de $5, cu posibilitatea negocierii dacă articolele sunt excelente.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Giá đặt trung bình
  18 lượt đặt giá

  Caut un programator cu experienta, pentru implementare sistemului de plata Netopia - Mobilpay, sms si card. Limbajul site-ului meu - PHP. Integrari de plata, deja existente pe site (stripe, paypal), pot servi ca model. Multumesc.

  $286 (Avg Bid)
  $286 Giá đặt trung bình
  13 lượt đặt giá
  Aplicatie mobila / Info / GPS. Đã kết thúc left

  Salut, am nevoie de un programator pentru a crea o aplicatie nu foarte complexa, care sa contina geo-locatie (GPS) pentru a seta ruta de la punctul GPS-ului catre punctul B, News feed promotii, Search bar, Setari cont, Log-in, baza de date cu poze si text / review uri. Astept oferte, doar Bucuresti. Aplicatia o vreau pentru ambele sisteme de operare, Android

  $6547 (Avg Bid)
  $6547 Giá đặt trung bình
  36 lượt đặt giá

  Avem un site de prezentare pentru ca potentiali clienti sa poata fi informati despre ativitatea noastra ,iar dupa ce se inscriu in baza noastra de clienti ,vor primi oferta noastra pe Email ,si prin intermediul acestei aplicatii vor putea comanda produsele pe care le doresc .Aplicatia va procesa comenzile ,le va aranja in functie de adresele clientilor

  $1342 (Avg Bid)
  $1342 Giá đặt trung bình
  11 lượt đặt giá
  Proiect autorizare IGSU Đã kết thúc left

  Se solicita oferta pt intocmire Scenariu si proiect tehnic autorizare IGSU pentru 2000mp hala confectii metalice si 200 mp spatii birouri. Pretul se prezinta in ron/mp.

  $786 (Avg Bid)
  $786 Giá đặt trung bình
  1 lượt đặt giá
  interior design Đã kết thúc left

  Proiect pe scurta durata , 1 luna de amenajare 2 camere pensiune, plus accent makeover pentru alte 9 camere, pensiune cocheta langa Bran. [đăng nhập để xem URL]

  $1003 (Avg Bid)
  $1003 Giá đặt trung bình
  12 lượt đặt giá